View Full Version : Секс с приятеля ми
sweet_f_pz
05-06-2009, 13:13
От както сме заедно за 1ви път ще го направим днес,така проблема е че аз съм полу обезкосмена,горната част си я махнах с лентички,но не издържах на болката и реших да спра,ходила съм на козметик,но сега няма кой да ми даде пари ;д та така исках да ви попитам с какво да си ги махна ?! И колко е най-евтиния депилатоар ?! Мерси
Cathylicious
05-06-2009, 13:16
Отиваш в магазина взимаш си една самобръсначка за 2 лева и си готова .. С крем-депилатоар недей,чувала съм,че не е препоръчително да се махат с такъв там ..
Таа самобръсначката ти е най-евтиния вариянт :P
d0itwell
05-06-2009, 13:19
И аз знам , че с крема не е хубаво .,, правилно взимай една самобръсначка удряй контрата и бягай да си правиш удоволствието
Най - бързия вариант... самобръсначка ама глеедай да е нещо качествено... а ако трябва да ходиш до магазина за епилатор... :-D :-D С крем недей... се пак са разни химикали а там е нежно място... така че тва е от мен... ай успех :D :grin:
На Гергъовден ша ми се лашкат 8-) Ся се яде и пие уе- на обяд така се на муах :lol:
Самобръсначка ти е спасението :D И НЕ ЗАБРАВЯЙ ПРЕЗЕРВАТИВИТЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!! :)
HichNeMiPuka
05-06-2009, 16:12
На Гергъовден ша ми се лашкат 8-) Ся се яде и пие уе- на обяд така се на муах :lol:
8-)
Най - бързия вариант... самобръсначка ама глеедай да е нещо качествено... а ако трябва да ходиш до магазина за епилатор... :-D :-D С крем недей... се пак са разни химикали а там е нежно място... така че тва е от мен... ай успех :D :grin:
поткрепям :)
SpOrTs_GiRl
05-06-2009, 18:18
Самобръсначки има и по 80 стотинки, ако си в такова безпаричие. ;)
Sebastianek
05-06-2009, 21:00
толкова ли нямаш пинсета у вас?
HichNeMiPuka
05-06-2009, 21:10
толкова ли нямаш пинсета у вас?
ти ако мислиш, че са 3-4 косъмчета...
piklichka
05-07-2009, 05:33
8-) :lol: :lol: