Влез

View Full Version : Машинка за подстригване

ReZoN
05-06-2009, 16:25
Първо се извинявам , че публикувам тази тема в тоя раздел .. не намерих друг , по-подходящ.Знам, че темата ми няма нищо общо с козметика и диети !
От скоро време започнах да се правя 2-ри , 3-ти номер прическа. Наскоро реших да си взема машинка и да се подстригвам сам .. мисля , че не е голяма трудност , защото това е прическа от един номер, 2-ри навсякъде и 0 номер , за обиране на врата ( за него ще ползвам 2 огледала ) и оправяне на бакенбардите :)
Съветите , които искам да ми дадете са марка , начин на подстригване и за каквото се сетите , което ще ми е нужно :-o
Спрях се на филипс , но след доста четене на форуми видях , че много хора плюят тази марка и казват , че това са машинки за големи цени , с функции на машинки от 15 лева :? Та моделът , който съм си харесал е PHILIPS QC5000 ..
Другият проблем е майка ми , която има няква мания за чистота ( не иска куче , щото ще прави косми по земята , не иска котка , пак заради тва .. ся не иска и машинка да си зимам , макар че и обясних , че ще нареждам по 10 чувала на пода , ако трябва )
Нека , ако някой от администраторите знае раздел , в който биха ми помогнали повече хора , отколкото в тоя , да ми премести темата там !