View Full Version : За завършващите (12 клас)
make_you_mine
05-06-2009, 18:11
Искам да ви попитам-тези, които завършвате училище тази година, на какво ви научи училището ? Каква ви е дипломата за средно образование ? Имаше ли онази роля, която си представяхте или нещата изглеждаха по различен начин ? Ще ви липсва ли ? Съжалявате ли за нещо, което (не) сте направили ? Иска ли ви се да не завършвате ?
За мен гимназията специално беше доста противеречив период.Научих се повече на социални умения, отколкото на знания, честно казано. Това, което искам да науча, го правя за себе си, иначе, разбира се съм учила, но някак си знаете каква е системата и повече за мен са негативите от самия процес на учене. Уважавам 2ма-3ма учители, съучениците ми повечето са олигофренчета (по-голямата част обаче готини), смятам, че ще ми липсва. Но ни очаква нов период.
Вие сте. ;)
make_you_mine
05-06-2009, 20:10
Честно казано, мислех си, че към темата ми ще се прояви интерес. Но явно на вас ви е по-интересно да обсъждате дали може да се забременее, амо приятелят ви е свършил в устата. Е, ваш избор. Лека вечер.
Neftochimic
05-06-2009, 21:14
уф, на много неща...
изобщо не искам да завършвам :(
ще ми липсва всичките тези 12 години...
afterforever
05-06-2009, 23:17
Аз съжалявам за супер многото нули зад нещата, които не съм направил, но по-обре да съжалявам, че не съм ги наапрвил, отколкото да ги бях направил и после да съжалявам. Те някои наистина не са за съжаление. Гимназията ме научи на много неща, неизброимо много. Оставих буквално потта, че и кръвта си, като се порязан на едно листо и капех в саксията в библиотеката :razz: :razz: :razz: Можех да се представя много по-добре но не съалявам за нещата, които СЪМ направил, казал, доказал и чувствал. Ще ми липсва не само Гимназията, но и много от нещата, окито не съм успял да направя през останалите 8 години.. при мен се случи така че да не мога да направя много неща не по моя вина, но пък може би така желанието ми за учене не се е изпарило.. толко много мога да говоря на тая тема и се ща се някви празни приказки, айде следващия да сяда :-P :-P
1n5ub0rd1na73
05-07-2009, 06:45
Училището ме научи, че някои неща не са за мен.
lLady_MooN_RaiN
05-07-2009, 12:11
И аз миналата година завършвах и всички ми казваха, как това са били най-хубавитем и години и училището щяло да ми липсва. Нищо подобно. Студентският живот е много по-готин и то не заради купоните или нещо такова. Просто имаш повече свобода, да правиш нещата така, както на теб ти харесва. Училището ме научи да общувам по-качествено с хората, да отстоявам мнението си, на някои знания, които съм усвоила.Въобще това е една основа, която е необходима, но това не значи, че всички трябва да я харесваме, нали?
P.S Дипломата ми е 5.75
Искам да ви попитам-тези, които завършвате училище тази година, на какво ви научи училището ? Каква ви е дипломата за средно образование ? Имаше ли онази роля, която си представяхте или нещата изглеждаха по различен начин ? Ще ви липсва ли ? Съжалявате ли за нещо, което (не) сте направили ? Иска ли ви се да не завършвате ?
На неща, които трябва всеки човек да знае относно етикет, държание на различни места, обща култура и още сумати малки и важни нещица. Средната оценка от дипломата ми след 12-ти клас, общо за всички години, ще е 5,63 и нещо. Не съм мислил за никакви роли и тем подобни измислици. Ще мислипсва. НЕ съжалявам за нищо. Не ща да завършвам, щото т'ва са най-хубавите и интересни години от живота на човек.
Ivalinka
05-07-2009, 15:38
научи ме на безразличие...
gia_sena_mono
05-07-2009, 20:17
Завърших миналата година.Определено училището ме научи на много неща - да общувам правилно, да бъде упорита, да постигам целите си, да се справям с трудностите, обща култура и т.н.
Дипломата ми е над 5,50,но това май няма значение, тъй като има хора с доста по-ниски дипломи и пак влезли,където искат.
Аз си мислех,че доста от нещата, които учим в гимназията са безполезни, но сега разбирам и осъзнавам смисъла им и полезността им занапред, та дори и в студентството.Те ти дават насока, дават ти възможност да избереш накъде да тръгнеш.Най-елементарното - как да подготвиш даден материал, есе, реферат, как да учиш.
Определено много ми липсват тези години.Незнам как ще се развива животът ми занапред, но това бяха НАЙ-ХУБАВИТЕ МИ ГОДИНИ. :-) :-k
Не съжалявам, но много бих искала пак да се върна там, в тези прекрасни моменти! :) :-)
mynichka
05-08-2009, 07:10
За мен гимназията специално беше доста противеречив период.Научих се повече на социални умения, отколкото на знания, честно казано. Това, което искам да науча, го правя за себе си, иначе, разбира се съм учила, но някак си знаете каква е системата и повече за мен са негативите от самия процес на учене. Уважавам 2ма-3ма учители, съучениците ми повечето са олигофренчета (по-голямата част обаче готини), смятам, че ще ми липсва. Но ни очаква нов период.
Вие сте. ;)
Училището ме научи да бъда упорита и да постигам всичко с труд, да си поставям цели и да се стремя към усъществяването им. Дипломата за средно образование още не знам каква е с точност, но ще е над 5 и 30 :) Относно това дали ще ми липсва- коагато бях по- малка мечтаех за този момент- когато няма да се налага да ходя на училище, но сега вече е съвсем различно..искам да не завършвам ..но няма как. Ще ми липсва и то ужасно много... :-#
научих някои неща и не съжалявам, че съм си изгубила времето с някои тъпи домашни
не ми се завършва, някакво странно е,ама няма как
и ще ми липсва
Това което си преживяла, обичала, мразила и научила, след години ще го оцениш...
Сега празнувай и учи за матурите :)