View Full Version : подарък?!?
хора , дайте идеи за подарък на момиче за рожденият й ден.момичето става на 17.Сребро няма да й подарявам , защото миналата година й подарих това ,дрехи или бельо пак не става, тъй като може да не уцеля размера.Много ви се моля , помагайте ! Благодаря предварително. :-)
касичка на ангелче
подарих за коледа на едно момиче и то много се зарадва :)
Ако си няма гадже и ти също..една кутийка презервативи може да свърши работа 8-)
Ммм сложна работа :-o Да питам гаджета ли сте?
Иначе плюшка, медал (видях ги в един магазин, на тях пише например "медал за най-яко парче" 8-) ), диск на неин любим изпълнител... :P
Ако си няма гадже и ти също..една кутийка презервативи може да свърши работа 8-)
аз съм момиче :-D ако мислиме да правим нещо няма да ни трябват и презервативи... :P (шегувам се естествено).Днес ми хрумна дали да не й взема едно живичко зайче. Смятам ,че много ще се зарадва , тъй като тя много обича животните... :)
Jamalska
05-07-2009, 10:54
Животно е яка идея,но се подарява със се клетка,поилки и тн...гадно е да подариш животно и тя да тряа да се набутват за още сума неща.
BlackaTBW
05-07-2009, 10:59
За животно може да няма възможност да го гледа и така нататък. Все пак то иска храна и отговорност. Нека това тя си го решава.
Албум на любим изпълнител беше доста добра идея, друго, за което се сещам можеш да й подариш бижу, което е от кожа/мъниста или нещо подобно.
sexa_na_kompleksa
05-07-2009, 13:41
аз съм момиче :-D ако мислиме да правим нещо няма да ни трябват и презервативи... :P (шегувам се естествено).Днес ми хрумна дали да не й взема едно живичко зайче. Смятам ,че много ще се зарадва , тъй като тя много обича животните... :)
По-добре първо питай родителите й, ако имаш тази възможност. Иначе идеята е добра. : ) С едни приятелки искахме да вземеме на едно друго момиче, но се оказа, че майка й не харесва животни и се отказахме.
Иначе друга добра идея, според мен, е книга. : )
afterforever
05-07-2009, 13:45
^^винаги съм се дивял на ника ти 8)
днес говорих с майката на това момиче и тя каза ,че няма против да й купя зайче.Така и направих.Естествено съм взела поилка,хранилка,трина,хран ,витамини и клетка - всичко необходимо :)
глупачка,да беше и купила вибратор. 8)
абе то и аз това си мислех ,ама ... :D истинското си е по-добре :P
^^винаги съм се дивял на ника ти 8)
хубав е ... нали ? :P =;
днес говорих с майката на това момиче и тя каза ,че няма против да й купя зайче.Така и направих.Естествено съм взела поилка,хранилка,трина,хран ,витамини и клетка - всичко необходимо :)
Опаа извинявай :oops: Иначе зайче е много готин подарък! И аз имам такова и е много сладурско да си имаш такава плюшка :grin: