View Full Version : nokti ..
ако може да ми дадете някакъв съвет за ноктите ми .. постоянно се чупат и не ми харесват така .. с много заздравители сам ги мазала .. нищу не помага :? :? .. някакъф друг начин .. моля ви се :oops: :oops: :oops: :oops: :P
mimsssssss
05-07-2009, 14:44
първо си вземи заздравител за лакирване и се лакирваи на всеки 2 дни с него като чистиш стария.съмняваме нищо да не ти помага.промени си начина на хранене иначе
MrUndaztood
05-07-2009, 14:53
Не мога да разбера,защо всички казвате "промени си начина на хранане".Момата,ако знаеше,че е от това,щеше да го направи,но пък не знае какво да промени."Промени си начина на хранене" и да не обясниш какво трябва да включва,е един вид да се изходиш и да не си измиеш задника!
купи си масло на Икаров :)
mimsssssss
05-07-2009, 15:38
Не мога да разбера,защо всички казвате "промени си начина на хранане".Момата,ако знаеше,че е от това,щеше да го направи,но пък не знае какво да промени."Промени си начина на хранене" и да не обясниш какво трябва да включва,е един вид да се изходиш и да не си измиеш задника!
в случая ми се струва че момичето не е ползвало нищо и иска директен конкретен отговор да ползва нещо,а ние незнаем кое ще и действа добре на нея.за начин на хранене имам напредвид да се набляга на храни който са богати на витамини подсилващи ноктите и косата-може и добавки примерно рибено масло(и не не се дебелее от добавките)
купи си масло на Икаров :)
+1 2лв е :)
много пластове лак един върху друг...верно пожълтяват и почват да се белят все едно ма пък стават дълги.. не ти го препоръчвам но....
infinity05
05-07-2009, 18:50
маслото на Икаров върши чудеса :-) .. Аз забелязвам, че от както използвам хининова вода има и някъв ефект върху ноктите (или може би си въобразявам) :-o незнам но определено не ми се чупят както преди. Знам също и една бабина рецепта.. преди да се лакираш може да правиш"баня" :grin: на ноктите в морска сол и топла вода :P
маслото на икаров + лилавия заздравител на перфект ;)
:-P мерси много .. а какво представлява това масло на Икаров ..в смисал по прастчетата си го мажа или варху ноктите :-D :-D ако може да ми разясните :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
j_adore2
05-08-2009, 07:32
:-P мерси много .. а какво представлява това масло на Икаров ..в смисал по прастчетата си го мажа или варху ноктите :-D :-D ако може да ми разясните :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
И върху ноктите и върху кожичките и после го разтъркваш,за да попие :)
sexa_na_kompleksa
05-08-2009, 11:51
И аз съм "За" маслото на Икаров. :grin: В шишенце като лак е, с четчица. Мажеш, както се лакираш, но си слагаш малко и на кожичките. Много е добро. :grin:
Wrathchild
05-08-2009, 13:17
Маслото на Икаров + йод.
Зехтин също помага много при белещи се нокти.
За заздравителите, на мен не ми помагат, а и в един момент пожълтяват ноктите => стават още по-слаби.
Колкото до храненето, мисля че рибата съдържа нужния витамин, но не помня кой беше. Във всеки случай, можеш да си купиш бирена мая от аптеката, тя също укрепва. Но трябва и външна защита, поне докато не се възстановят.