View Full Version : Какво ще правите това лято?
dar4encetooo16
05-07-2009, 16:26
Тази година имам възможността да ходя или на село (там имам приятели и е много забавно,а и момчето което харесвам е там) или на море в Испания при сестра ми... ( и там имам приятели и е готино) Не знам какво да правя!!! Вие какво мислите?? :-) :-D :-D
Благодаря предварително!!! :-P :-)
MrUndaztood
05-07-2009, 16:27
Има време
в испания :D може и да ме вземеш :P :D:D:D:D:D
Голяма болест е това, наистина. :(
Голяма болест е това, наистина. :(
8-)
защо темата е тук???
леле
какъв здравословен проблем :shock:
не мога да ти помогна
отиди на лекар :D
нова си-прочети правилата :P
dar4encetooo16
05-07-2009, 18:20
:D :D За първи път пиша в форума и не знам как съм го сложила в тази категория :D :D :-P Може ли да се промени?? Да го изместя?
:D :D За първи път пиша в форума и не знам как съм го сложила в тази категория :D :D :-P Може ли да се промени?? Да го изместя?
не се притеснявай за тая тема
модераторите сигурно ще ти я заключатн
можеш да направиш нова във Всичко тийн накуб 8)
и да прочетеш правилата преди това 8-)
rauwkost
05-07-2009, 20:00
Хвърляй ези-тура. Аз обаче винаги като "избирам" по този начин, се връщам в изходна позиция. :D Пада ми се едното и си казвам, еее, ходи ми се на другото примерно, ама и на т'ва ми се ходи. :lol: Пробвай, и се моли да не си като мене. 8-)
milan4eto
05-09-2009, 19:35
Няма ли как да избереш и двете? :D
stayhigh
05-09-2009, 19:41
Ще работя :x
Иначе тоя месец ще се съсипя от алкохол (балове, рождени дни, един приятел заминава за америка и ще си ебеме майките) и след тва почвам да работя. И нещо с висшето ще трябва да измисля, абе тегава работа. Вече ви завиждам на вас учениците (то и аз още съм де)
Bellatrix
05-09-2009, 19:44
Мииии... море, гадже, секс, Борисовата градина и тн, тн...
LittlePrincess
05-09-2009, 19:56
Има време.
K'во мисля да правя ли..
Ако вляза в университета, ще си разпилявам задника по морето цяло лято или евентуално в планината. Иначе пак ще го правя, но после ще почвам работа някаква.
tItEufFf
05-09-2009, 20:11
Ще се върна в България, макар и само за 3 седмици. 2 дена ще съм в Германия, после отиваме на Бело поле (едното село), след това на Момин сбор (другото село). Особено на Момин сбор ми е много мило да отида, въпреки че като малка мразех да ходя там. Но имам такива спомени..
След това 2 седмици във Варна.. плаж, море..оххх, получавам душевен оргазъм само като си го помисля :oops: Миналото лято не ходих, а по-миналото сигурно 5 пъти..
И така...чакам да ми дойде почивката
KisSsSsSs
05-09-2009, 21:41
Мисля да съм по морето :) ДАНООО !!! :grin:
Докато дойде лятото още има доста...иначе не съм мислил.
Ъъъъ 1 дано завършим че си Е*ало майката сигурно ше имам 5 поправителни... :-D
Иначе кво че праим ше работя като статист 2 месеца после ще хода на моренце и така :grin:
Пази боже да несъм на поправки :lol:
То да дойде и тогава ще го мисля........
Taя година нямам желание ни за море, ни за село :(
Това лято ще е абсолютен мързел..От толкова време го чакам, че тази година направо ми разказа играта.Но сега като свърши и минат изпитите (7ми клас съм..) никакви задръжки.Обещала съм си, че това лято ще е абсолютен купон, нещо като почивка от ужасната учебна година :)