PDA

View Full Version : Защо не казва нищо... ? :(

natity91
05-07-2009, 18:40
Такааа.... не искам да изпадам в подробности затова ще гледам да разкажа нещата много кратко и максимално ясно. Става въпрос за едно момче. Аз го харесвам.. е малко съм объркана още от ситуацията но е факт че ме привлича. Аз съм приятелка с братовчедка му. Тя като подразбра за чувствата ми и ми каза под секрет че той говорел на приятелите си за мен, казал че съм хубавичка и тн. Ходих у тях преди няколко дена и спах там. Общо взето нищо инт... само някоя друга елементарна закачка. Нооо... онзи ден той е прочел хронологията където съм си писала с братовчетка му (не съм сиг дали така е станало) и е разбрал всичко от моя страна към него. И ми писа в скайп и ми каза че е подразбрал... и аз ми стана малко срамно и конфузно... и той ми вика че от издънките ставали най-хубавите неща. И аз му викам като тази издънка ли.. и той мхм особенно. И преди да ми каже 4е знае ме кани пак у тях. Нооо... оттогава нищо. Затишие. Бях си написала на скайп снощи че мъжете са тъпи... и той питал брат4едка си кои мъже.. и аз казах сички :( ама му бях мн ядосана че се прай на луд. Разбирам преди да го е било страх да не го отхвърля.. ами сега какво :( ????? Немога да ги разбера тия мъже 4есно.. ааа и аз съм на 18 а той на 19. Дали наистина ме харесва... и ако е така за6то не прави нищо по въпроса.. :( Плс отговорете ми че в главата ми е хаус. Да се откажа ли ?

Hilary_
05-07-2009, 18:42
Не се отказвай а се сближи с него още повече...не чакай той пръв да ти пише... 8)

Cathylicious
05-07-2009, 18:44
Бъди упорита,но в умерени количества,винаги помага! ;)

fc
05-07-2009, 18:45
Така е решил сигурно оО Някой път и аз вземам много странни решения основани на никаква логика :)

porky
05-07-2009, 18:47
Ходи му на гости, може пък да стане нещо :P

smileforyou12
05-07-2009, 18:48
не се отказвай опитай се да го спечелиш

natity91
05-07-2009, 18:57
Незнам но той както уж показва нещо ... иии... нз но май почти всички ве4е знаят за тази хронология... :? какво го обсъжда с тях.. да го обсъди с мен... плюс това цяла ве4ер му бях натепсия !!! :shock: Незнам... много хора казват харесва те.. аз виждам друго и май яко се ебава с мен... тва взех да си мисля.

Cathylicious
05-07-2009, 18:59
Да и тва го има.. в смисъл не е много нормално за момче,което уж те харесва да казва за тая хронология на всички .. Но не знам .. може просто и той да иска съвети от приятелите си ..

natity91
05-07-2009, 19:03
Да и тва го има.. в смисъл не е много нормално за момче,което уж те харесва да казва за тая хронология на всички .. Но не знам .. може просто и той да иска съвети от приятелите си ..

Ами нз дали е казал.. но факт 4е едното мом4е ми вика : ако имаш не6то към някой му го кажи.. 6тото аз си мисля 4е е така и май не греша.
зна4и са говорили 6тото това мом4е го познавам от 5 дена :-D
Ина4е като си писахме беше мн... отворен ако мога така да се изразя. И сега пак затишие.. колко да го 4акам.. все пак той е мом4ето.Него 4акам.

smileforyou12
05-07-2009, 19:05
еми поговорете си следващия път ако отидеш в тях защо се държи така един път че ти показва че има нещо към теб в следващия се прави на ударесн постарай се да разбереш как стои цялата ситуация

got2Bthe1
05-07-2009, 19:06
Не се отказвай а се сближи с него още повече...не чакай той пръв да ти пише... 8)
+

Pupcho
05-07-2009, 21:32
въобще не звучиш като 18 годишна !!! чесно ! :X

VilleBaby
05-07-2009, 22:05
Не мисля , че си на 18...
А ако случайно си - момчето може и да не е сериозно , ама ти с това детско мислене...хронологии , скайпове , простотии...
говорите двамата , изяснявате се...кви са тия лигавщини...той не ми пише...еми поканил те е в тях...отивай...ии не чакай все той да ти пише...

natity91
05-07-2009, 22:54
Не мисля , че си на 18...
А ако случайно си - момчето може и да не е сериозно , ама ти с това детско мислене...хронологии , скайпове , простотии...
говорите двамата , изяснявате се...кви са тия лигавщини...той не ми пише...еми поканил те е в тях...отивай...ии не чакай все той да ти пише...

slu6ai kakvo... za da ne otida zna4i imam problem.. i vtoro kyde sym kazala za6to ne pi6e ???? kazah zati6ie ??? Nalii ??????? ina4e ako zn kak sa to4no ne6tata nqma6e taka da govori6. Pomolih za syvet sys faktite otgore otgore... I mersi na vsi4ki.. i dobri i lo6i

Aicken
05-08-2009, 07:13
скаипа ще преебе сичко :-o

bYbsI
05-08-2009, 07:24
Prestrashi se i pogovori s nego za tova koeto te pritesnqva.Kakto znaesh momchetata ne obichat da govorqt za lubov romantizam ili n6 podobno.Prosto idi pri nego i my kaji ot kakvo se pritesnqva6 :) Govoreneto e mn vajno v edna badeshta ili prosto v vr1zka :P
g00d lUck :grin:

Naughty_
05-08-2009, 07:38
[quote="natity91"]Бях си написала на скайп снощи че мъжете са тъпи..[quote]
:-o :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

[quote="natity91"] ааа и аз съм на 18 а той на 19. Дали наистина ме харесва... [quote]
WTF??????????? :shock: :shock: :shock:
Ако беше 12-16 годишна - ОК!!
АМА... незнаех, че има толкова задръстени момичета на 18 :razz: :lol: :lol: