View Full Version : как да покажа,че не ми е все тая
Здравейте,ще карам направо с историята си...9 месеца живеех с мисълта за едно-единствено момче и не можех да му намеря заместител....Но преди 2 седмици се запознах с друг човек,много красив и изключително еродиран,който живее в друг град,но си идва всяка седмица...След това разбрах,че ме харесва много и си казах"ново начало,защо пък не?Този път ще действам по-бързо,защото обикновено изпускам много възможности,заради прекалената си мнителност"И така тръгнахме,бяхме се разбрали днес да се видим за последно,преди да си е заминал,обадих му се държеше се студено...В един момент попитах какво точно иска и сиг ли е в това,което ми е казал преди няколко дни,тоест,че иска да сме заедно,отговорът беше следният"Май на този етап е по-добре да не предприемаме нищо сериозно(дойде ми като грум от ясно небе),струва ми се,че няма да се получи,защото се държиш супер дистанцирано,аз те целувам,ти се дърпаш,аз ти пиша-ти не отговаряш,а и ми е много объркано,не искам да стане нещо,с което да те нараня,може би след време може и да се получи нещо"....Моля????Но нали,когато двама човека се харесват-те просто са заедно,какъв е проблемът?Въпросът ми към всички прочели темата ми,благодаря за което,е какво да правя сега,наистина искам да буда с този човек,как да покажа,че дърпането от целувката не е защото не ми харесва,а просто ...не знам и аз защо може би за да се направя на интересна....
Но нали,когато двама човека се харесват-те просто са заедно,какъв е проблемът?
проблема в тоя случаи си ти
Но нали,когато двама човека се харесват-те просто са заедно,какъв е проблемът?
проблема в тоя случаи си ти
ОК,в мен...Но на кое място точно се корени този проблем???
ми предполагам в мнителността ти , в такава светлина си се показала може би и не си много интересна на това момче :-o затова и оставя "връзката" ви на този етап
а как да му покажеш че не ти е все тая... нз наистина.. със свирка ?
BlueDream16
05-08-2009, 07:15
Най-добре поговорете и му кажи директно,че ти пука за него..каквото ти е на сърцето ;)
Naughty_
05-08-2009, 07:29
Ако нямаше интернет,
ако нямаше форуми,
как щеше да постъпиш?
Сядаш и мислиш! За твойте действия, за неговите,за нещата, които ви се случват докато сте заедно...и т.н. и т.н.
До кога мислиш да получаваш всичко на готово?
Сама можеш да си решиши проблема просто помисли!
Ако нямаше интернет,
ако нямаше форуми,
как щеше да постъпиш?
Сядаш и мислиш! За твойте действия, за неговите,за нещата, които ви се случват докато сте заедно...и т.н. и т.н.
В момента едва ли ще взема най-правилното решение,защото съм под въздействието на емоциите,именно поради тази причина искам съвет от някого,които би оценил по-обективно ситуацията
Nadelina
05-08-2009, 08:09
Моя съвет е следващия път като решиш да се отдадеш на някой и да си дадеш шанс да си с друг, да се пуснеш по течението, защото нищо няма да постигнеш. Никой не иска приятелка, която да му показва колко е наранявана и колко я е страх, никой не иска да носи проблеми от запознанството още.
Ами само ти си си виновна. Сигурно е гадно да ти го кажат, но си е така.
Сега можеш да опиташ да говориш с него и да му поискаш още един шанс, за да му покажеш, че държиш на него. И ако ти го даде....... отпусни се и се отдай на чувствата си, не се дърпай.
Ако пък ти откаже - извади си поука за следващата връзка и се опитай да не повтаряш същата грешка.
Kukumqvka
05-08-2009, 10:45
ей като харесваш и като ти харесва да те целува за кво се дърпаш?
хмм ... недей :? карай я по импулсивно!
ама да ти сама си си виновна :(
мисли със сърцето си и чуй кво ти казва то мозъка го остави да почива :lol:
blackvelvet
05-09-2009, 07:23
Ако нямаше интернет,
ако нямаше форуми,
как щеше да постъпиш?
+1 и едно допълнение....на човек понякога му трябва и друго мнение.Ако не беше тук,щеше да е някаде другаде...
Dollystar
05-09-2009, 07:37
Кажи му че го харесваш и че си се дърпала, защото не си искала да бързате много :-) Успех 8) ( а също може да му обясниш всичко така както го обясни на нас ;) )
Еми защо се дърпаш като искаш да сте заедно?Или всъщност не искаш?
Ама чакай малко... защо се дърпаш?!?!?!?! :-o Какъв е проблема нали искаш да сте заедно... ми не се дърпай тогава.... нямаш ли желание да го целунеш... :-o :? Ако искаш да го задържиш се постарай за това... :? 8)
Naughty_
05-09-2009, 09:10
Ако нямаше интернет,
ако нямаше форуми,
как щеше да постъпиш?
+1 и едно допълнение....на човек понякога му трябва и друго мнение.Ако не беше тук,щеше да е някаде другаде...
И аз преди бях така, все исках съвети, все се чудех как да постъпя
НО откакто решавам проблемите си сама, ми е мнооого по-добре! Сериозно! Правете си изводите, сами.
За това го казах!
Най ми е лесно да и' кажа аз как бих постъпила, ама няма смисъл просто
Ако нямаше интернет,
ако нямаше форуми,
как щеше да постъпиш?
И аз преди бях така, все исках съвети, все се чудех как да постъпя
НО откакто решавам проблемите си сама, ми е мнооого по-добре! Сериозно! Правете си изводите, сами.
За това го казах!
Най ми е лесно да и' кажа аз как бих постъпила, ама няма смисъл просто
mmm.....da.prava si,4e 40vek trqbva da re6ava sam pr0blemite si,n0 pr0st0 bih jelala da razbera kak izglejda 0tstrani cqlata situaciq....Sled t0va az samata 6te precenq k0i mneniq t04n0 da vzema p0d vnimanie ;)
justbebsi
05-09-2009, 10:20
Най-добре поговорете и му кажи директно,че ти пука за него..каквото ти е на сърцето ;) Най-точният отговор . И се опитай да не се държиш дръпнато
Shashavaaa
05-09-2009, 10:28
На мен първо ми направи впечетление това,което той ти е каэал.
След време можело да се получи,не искал да те нарани - кауэа пердута.Прикаэки от Хиляда и една нощи.Според мен де..
Сигурно и ти си виновна,че си се дърпала.Когато едно нещо ти харесва,не го прикривай,эащото нищо няма да спечелиши още по-малко пък иэлиэаш интересен..ако сега не ти се получат нещата,вэимай я тая поука и следващия път не бави нещата и си обмисляй действията.То след това,което той ти е каэал е малко тъпо да го потърсиш,но ако чувстваш така нещата - направи го.Ти решаваш.
кажи му това което ти е на сърцето :)
кажи му това което ти е на сърцето :)
strahuvam se i 0t t0va,4e m0je sega t0i da zap04ne da se pravi na interesen....Ot d0st0veren izt04nik znam,4e citiram "t0i e s naranen0 mujk0 d0st0instv0",zaradi nezainteren0stta,k0qt0 sum p0kazala...
Take_That
05-09-2009, 20:59
защото се държиш супер дистанцирано,аз те целувам,ти се дърпаш,аз ти пиша-ти не отговаряш....какъв е проблемът?
А ти така ли се държиш?! Защото, ако е така то проблемът е в теб самата.... Щом искаш да си с него покажи му, че държиш на него и имаш силни чувства :)
smileforyou12
05-10-2009, 04:39
хммм странно на нас съфорумците казваш че го харесваш а какво правиш да си с него обратното кажи му и му покажи