View Full Version : Въпрос за обиколката на пениса към жените!
Искам да попитам жени 4,5 - ширина и 12см обиколка как ви се струват , дали биха ви доставили нужното удоволствие без много болка дали нищо няма да усетите кажете мнението си става въпрос за дебелина на пениса , не за дължина.
малка ти е патката питах жените, ти за жена ли се смяташ ? :?
JenataNaShefa
05-08-2009, 12:40
Радвай се че и толкова има :D
и кфо му е комплексиращото че питам бе?
аз немам вагина , че да знам... исках некво понятие вие си имате путките вие си знаете колко ви е добре да побирате и колко не ви е... не може да кажете .... начи.
12 обиколка.... :D значи да не казвам мойта обиколка колко е за да не ти става тъпо :D
JenataNaShefa
05-08-2009, 12:46
Ама чакай малко всяка жена е различна... някой са по-тесни, други по-широки :?
Какво искаш да ти отговорим ние, от къде да знаем каква ще бъде п*****а на партньорката ти :?
ок примерно ако твоя партниор е с толкова обиколка за тебе как ще е ?
HichNeMiPuka
05-08-2009, 12:55
момчето просто се интересува
не виждам никакви комплекси :? :x
пф
зависи от мацката
ако е някоя разпоретина може да не ѝ стигнат
но то нали знаеш
майсторът е важен
;)
JenataNaShefa
05-08-2009, 12:58
момчето просто се интересува
не виждам никакви комплекси :? :x
пф
зависи от мацката
ако е някоя разпоретина може да не ѝ стигнат
но то нали знаеш
майсторът е важен
;)
Много добре казано ! :grin:
stratega
05-08-2009, 12:59
малей .... дай ми тесничка малеййййййй............................ ..
Слаба пък дейба клюпана, клюпана.......
Jumbie483
05-08-2009, 13:26
Искам да попитам жени 4,5 - ширина и 12см обиколка как ви се струват
малко :lol:
.. без лоши чувства
fire_magic
05-08-2009, 13:36
:razz: а дължината колко ти е? :razz:
ubuntureload
05-08-2009, 16:43
Той няма дължина ... само дебелина ... 8-)
Той няма дължина ... само дебелина ... 8-) :razz:
psychopath
05-08-2009, 16:51
Искам да попитам жени 4,5 - ширина и 12см обиколка как ви се струват , дали биха ви доставили нужното удоволствие без много болка дали нищо няма да усетите кажете мнението си става въпрос за дебелина на пениса , не за дължина.
Аман от комплексари!!!аман от малолетни курвички... 8-)
psychopath
05-08-2009, 16:54
:razz: а дължината колко ти е? :razz:...аз като казвам, че само пишки са ти в галавата...
не ми вЕрвате :D
Скиви ся взимаш един шублер (ако не знаеш какво е взимаш нож и си режеш вените, ако знаеш четеш нататък) и си го мериш...отиваш при твойта (съмнява ме да имаш ама ади) и мериш и там...и ако не съвпада и е по широко нейното увивай тиксо...ако твоето епи широко хващаш го и на шмиргела докато докара размера...ади успех
ПС на 12 си нали
bqsna_teenagerka
05-09-2009, 08:27
Абе хора...вие добре ли сте? 4,5 ширина 12см.. обиколка и викате че е малко о.О ... егати лакомниците.. спокс ще ти стигне да задоволиш всяка ;)
Скиви ся взимаш един шублер (ако не знаеш какво е взимаш нож и си режеш вените, ако знаеш четеш нататък) и си го мериш...отиваш при твойта (съмнява ме да имаш ама ади) и мериш и там...и ако не съвпада и е по широко нейното увивай тиксо...ако твоето епи широко хващаш го и на шмиргела докато докара размера...ади успех
ПС на 12 си нали
:lol: на такъв човек само може да се каже , че е много зле.
Съдейки по правописа и простотиите , които пишеш на колко може да си ? 13,14,15 или може би си на 15 и половина :grin: хахха.
За разлика от повечето , които питат за своята дължина с чистата заблуда , че на жената и трябва 20 см дълъг за да бъде задоволена , на мен ми е ясно , че е важна широчината , твърдостта и дебелината на пенисът и техниката , предразположението и начинът по който ще действаш с нея.
Не виждам какво странно попитах ?
Всяко едно момиче може да предцени , че 4.5 широчина са последните 3 пръста както и да види какво са 12 см обиколка.
За разлика от вас на мен не ми трябва да причинявам болка на момичето , а удоволствие.
Както и ако беше много умен щеше да знаеш , че със среден пенис на една жена може да и е много по - удобно от колкото с голям, тъй като може да практикува доста пози без да я боли и да бъде разпорена като кофа.
ZlobenDEDO
05-09-2009, 12:09
не знам на колко години си ти, но ако си под 20 няма страшно, той още ще расте
не се притеснявай от сантиметрите, то женското влагалище е разтегателно и се наглася по формата на партньора
Малка, голяма .. ако знаеш как да я използваш и на 2-та ще ви е добре :)
XTREMEFREERIDE
05-10-2009, 19:34
Господ ти е дал инструмент.
Значи трябва да се научиш да го използваш.
Можеш ли да го използваш, не удоволствие, ами червата ше и разчовъркаш. :D
isthislove
05-13-2009, 19:39
не се притеснявай от сантиметрите, то женското влагалище е разтегателно и се наглася по формата на партньора
на 20 и ще расте още :О:О аз сам на 18 и ми е 15,5 обиколката чи колко още ? :lol: :lol: :lol:
kris4ann
05-13-2009, 20:09
Ами малко е объркващо твоето определение...
4,5 ширина-12обиколка.. я първо се научи как да се изразяваш.
П.П. Нищо лично! :)
golqmumnik
05-13-2009, 20:13
Бе важното е да ти се надървя добре и достатъчно дълго :grin:
А до колко години расте патката?
isthislove
05-13-2009, 20:31
нз до колко дано да ми порасне по 1см и на далжина и на дебелина на 18 сам :D :D
Nitroglycerin
05-13-2009, 20:49
С толкова часове изгубени в измерателна дейност ще ви вземат в института по метрология ,женската вагина може да се свива и отпуска ,но идеално триене между пениса и вагината има когато пениса е с обиколка около 14 см за да не причини болка у жената ,естествено и предмети с много по-големи обиколки може да поеме женската вагина (сещам се за филм в който един човечец си вкара главата във вагината на една разпоретина).
Спрете постоянно да си ги мерите ,всеки втори пуска тема в която пишката му е 12 см ,а после се присмива на тези с 13 ,че им били малки и се изкарва с +20 см. Правете секс за удоволствие и не си създавайте комплекси.
bany_land
05-13-2009, 21:16
мн слади4ко зададе въпроса, ами аз понеже сам тесничка незнам ама мисля че за мен ще си много :oops: не мисля че си комплексар хубаво е че се интересуваш от това :-)
BoBa4eWeR
05-13-2009, 21:55
abe 4oek ko pita6 ebi 1vo i ako q zadovoli6 zadovoli6 kato ne zdrave da e 8)
П.П. Нищо лично! :)
:? не виждам нещо неразбираемо.
4.5см Диаметър / 12 см Обиколка.
Consequence
05-14-2009, 00:25
Имаше една тема за размерите ...
Както дължината, така и ширината.Не знам дали още съществува, не обръщам голямо внимание...
Но имам спомен, че нормалният размер е 12см, но в нормално положение.
При ерекция е повече, или поне би трябвало.
Това надали ще те успокои, но си е вярно.
Аз не съм си го мерил от доста време, тъй като го смятам за леко глупаво.В крайна сметка, какво ще покаже сантиметъра не е критерий.
Но по спомени, в нормално състояние ми е именно 12см, което ще рече че информацията в темата е вярна.
Вече в ерекция няма да споменавам.Не е бог знае колко, така че не го крия за да се правя на интересен.
btw понеже си писал и диаметър ... Пак е малко.
И поледните три пръста на ръката могат да бъдат само 4.5 ако мериш по некоя нежна женска ръчица :) На твоята би трябвало да са много повече.Не преувеличавай.
Аз не съм чувал никъде че измерванията на пениса се правят в спокойно състояние. Това което знам е ,че пенисът се мери в еректирало състояние и всички изследвания го показват и че размерите на пениса винаги варират според състоянието на възбуда.
http://zpogoliam.50webs.com/info.html
bebezaek
05-14-2009, 11:22
kris4ann написа:
П.П. Нищо лично! Smile
Confused не виждам нещо неразбираемо.
4.5см Диаметър / 12 см Обиколка.
интересно ми е как си измери диаметъра?? :?
12 см обиколка - пр 4.5 диаметър - малко невъзможно (явно искаш да кажеш, че ти е толкова дълъг)
научи се да се изразяваш правилно и тогава пускай подобни теми ..
NeZaPoznat
05-14-2009, 11:51
Пениса расте перз пуберитета. После не !
anyfany2
05-14-2009, 12:08
По принцип,за да Я задоволиш трябва обиколката да е по-голяма. Зависи как си свършиш работата. Можеш да задоволяваш,разбира се. Индивидуално е.
Препоръчвам на жените да са отгоре,защото така те сами си определят натиска,търкането и прочие..
Успехче! :lol:
Ilikeliljon
05-14-2009, 12:10
По принцип,за да Я задоволиш трябва обиколката да е по-голяма. Зависи как си свършиш работата. Можеш да задоволяваш,разбира се. Индивидуално е.
Препоръчвам на жените да са отгоре,защото така те сами си определят натиска,търкането и прочие..
Успехче! :lol:
Ти не писа ли, че си девствена в горната тема. :D :D :D Откъде знаеш тогава кое е по-добре? :-D :-D :-D
Дължина: 15см
Широчина: около 3 пръста (4.5см) мерейки отгоре от ляво на дясно да видиш колко е широк.
Обиколка: 12см
isthislove
05-14-2009, 18:06
Широчина: около 3 пръста (4.5см) мерейки отгоре от ляво на дясно да видиш колко е широк.
абе как става това нешто... моя е 5.5 диаметар и е 15.5 пак твоя 4.5 и 12 :shock:
абе как става това нешто... моя е 5.5 диаметар и е 15.5 пак твоя 4.5 и 12 :shock:
:o е нз ае остави диаметъра ама обиколката е около 12.7
Моя е дълъг 14 и е дебел 14 :)
значи като видях темата отскочих да зема ролетката и как ви се струват дали биха ви доставили нужното удоволствие
ГЛАВА - дебелина - 4см обиколка 15см дължина 7см
ЗА БАСТУНА: естествена кожа,само за ценителки
ЗА ЗВЪНЦИТЕ: значи ползвам ги като захранка,така да ги поподготва за основното ястие
ставам ли според вас кажете ми :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
eveto_xx
05-15-2009, 22:22
Вече по поръчка ли е :D
isthislove
05-16-2009, 08:41
Вече по поръчка ли е :D
:razz: :razz: :razz: :razz:
simona12
05-16-2009, 15:28
и кфо му е комплексиращото че питам бе?
аз немам вагина , че да знам... исках некво понятие вие си имате путките вие си знаете колко ви е добре да побирате и колко не ви е... не може да кажете .... начи.
ми наеби някоя и я питай дали й е било добре.много сложно!