Влез

View Full Version : Свинска мас

portokalka1994
05-08-2009, 18:23
Чела съм че свинската мас помага за стрии и целулит.Купих си обаче като я помирисах...нямате си и идея как мирише :D Чела съм и че някои хора я обварявали с розова вода за да не мирише.Как да я обваря,че е толкова гадна миризмата 8-) 8-) 8-)

gabri3lla
05-08-2009, 18:28
Да и аз съм чувала, че помага. За това, което питаш незнам как става, но питай някой по - възрастен от роднините ти. Би трябвало да знаят. :)

B2BFW
05-08-2009, 18:44
Спорта му е майката на тоя целулит 8-)

mynichka
05-09-2009, 12:30
Аз съм чувала,че и се слага ванилия за да мирише на хубава, но все пак ..не знам

HarumScarum
05-09-2009, 12:55
Бабини глупости,ти ако не спортуваш няма какво да ти помогне :)

ifkataAa
05-09-2009, 12:57
Абе не се мъчи с тая свинска мас .. като си представих как се мажеш с нея настръхнах цялата :D Моя съвет е да си купиш нещо по съвременно, да пиеш повече течности и да не ядеш много мазни храни и повечко бягане и коремни преси .. :)

mynichka
05-09-2009, 12:59
^ ох, като каза това за настръхването и на мен ми звучи някакво доста гнусно и мазно .. :shock:

FearInMotion
05-09-2009, 13:17
ае бе, кво се дърпате
във вашите любими скъпи козметики има животинска сперма и още 100 други приятни съставки, за които дори не подозирате..пък една свинска мас ли ви стряска : )

mimsssssss
05-09-2009, 13:18
ае бе, кво се дърпате
във вашите любими скъпи козметики има животинска сперма и още 100 други приятни съставки, за които дори не подозирате..пък една свинска мас ли ви стряска : )

именно.има една маска на миозотис с костен мозък и плацента,а те тука за няква свинска мас дето е изчистена.да речем лайна да е ама то айде

bloodyF
05-09-2009, 13:58
бля тва е много гадно (свинската мас)
малката ми братовчедка я мажат щото от всичко и се бели кожата :? (към някаква съставка е алергична) и после как лъщи кожата,,,ужас

има и по съвременни неща ;) пък и както казаха ако не спортуваш няма как да се махне целулита ;)

mimsssssss
05-09-2009, 14:07
а иначе за заличаването-спомага за закриването на стриите,стават по малко забележими,а с масажа спомагаш за цирколацията и така разтриваш мастните депа-но все пак не очаквай чудеса и за двете.за миризмата толкова ще я изтраеш за 1 час после се измирисва,а след няколко часа се къпеш

Fucklove92
05-09-2009, 14:14
Чела съм че свинската мас помага за стрии и целулит.Купих си обаче като я помирисах...нямате си и идея как мирише :D Чела съм и че някои хора я обварявали с розова вода за да не мирише.Как да я обваря,че е толкова гадна миризмата 8-) 8-) 8-)
:razz: :razz: По-добре си купи някъв антицелулитен крем или спортувай нещо..

mimsssssss
05-09-2009, 14:19
:razz: :razz: По-добре си купи някъв антицелулитен крем или спортувай нещо..

Абе не се мъчи с тая свинска мас .. като си представих как се мажеш с нея настръхнах цялата :D Моя съвет е да си купиш нещо по съвременно, да пиеш повече течности и да не ядеш много мазни храни и повечко бягане и коремни преси .. :)

Бабини глупости,ти ако не спортуваш няма какво да ти помогне :)

интересно ми е само защо казвате да си махне целулита със спорт като тя пита дали маста заличава стриите и премахва целулита :-o

masal
05-09-2009, 14:23
ае бе, кво се дърпате

именно.има една маска на миозотис с костен мозък и плацента,а те тука за няква свинска мас дето е изчистена.да речем лайна да е ама то айде Маската на Миосотис е с костен мозък и плацента от РАСТИТЕЛЕН произход...така пише,а дали изобщо ги има вътре....

mimsssssss
05-09-2009, 14:26
ае бе, кво се дърпате

именно.има една маска на миозотис с костен мозък и плацента,а те тука за няква свинска мас дето е изчистена.да речем лайна да е ама то айде Маската на Миосотис е с костен мозък и плацента от РАСТИТЕЛЕН произход...така пише,а дали изобщо ги има вътре....

според мен просто химия