Влез

View Full Version : въпрос към момичетата за оргазма

Goldfish
05-08-2009, 23:24
Имам въпрос към женската аудитория защото по принцип при момчетата е ясно това те получават оргазъм винаги.

темичката е доста интересна и предполагам че вълнува доста от нас , а също вълнува и мъжете те все искат да са сигурни че са ни докарали до края ..:) ласкае ги

Та въпросът ми към момичетата Е --->: Каква е честота на оргазмите ви за даден период от време? примерно месец - тримесечие или по -дълъг период
момчетата може да имат 10 оргазма за даден период но те са 10 от 10 контакта тоест зависи колко пъти са го правили ,а при нас не всеки контакт завършва с оргазъм...може на 10 контакта да се получи 1 оргазъм

в случая не питам колко често правите секс , с кого и как , а за бройката оргазми през целия период независимо как са достигнати и с кого

за пример ще кажа че аз не съм от лесните ,винаги съм имала трудности с върха, при мен от доста време се е стабилизирало на почти едни нива ....
за около месец 1 оргазъм понякога и 2 но реалното положение е 1 оргазъм на месец по точно на около 3 -4 седмици имам 1 оргазъм,ако съм имала необходимата активност .
за повече от месец примерно 3 месеца около 2-4 по- скоро 3
През този период 3-4 седмици дори и да съм силно активна бройката не се променя в положителна посока но се случва и да закъснее дори.......колкото повече го желая толкова по не ми се отдава, разбира се ако съм в другата крайност нула контакти или много редки за изминалия период то оргазъм липсва напълно.

благодаря на всички които споделят нещо истинско по темата

Macallan
05-09-2009, 06:07
оргазмът до голяма степен зависи от партньора...примерно ако си лягаш с чичко паричко и 1 оргазъм на месец няма да имаш....

sextazy_baby
05-09-2009, 08:30
оргазмът до голяма степен зависи от партньора...примерно ако си лягаш с чичко паричко и 1 оргазъм на месец няма да имаш....
Много съм съгласна с тебе :lol:

lazy_lady
05-09-2009, 10:03
даааа, изцяло зависи от партньора. Ако си лудо влюбена и ако той не е съвссем непохватен, ако достатъчно деликатно и откровенно му покажеш какво да прави, ако не си пияна, май това са условията, то оргазмът ти е 90% сигурен. А иначе, с някои мъже съм имала оргазми в 90% от случаите, а с някои едва 20-30%. Така че ... логика няма.

MoOnLiGhT_ShAdOw
05-09-2009, 11:16
Аз също не съм от тези, които лесно достигат върха, но предпочитам да го дължа на факта, че не съм особено редовна в секса - със сегашния ми приятел сме от различни градове и досега с него не съм достигала върха, въпреки удоволствието от близостта ни. :? И ми е чудно жените, които по време на един полов акт достигат до няколко оргазма, как го правят...

TheBeliever
05-09-2009, 11:26
Аз също не съм от тези, които лесно достигат върха, но предпочитам да го дължа на факта, че не съм особено редовна в секса - със сегашния ми приятел сме от различни градове и досега с него не съм достигала върха, въпреки удоволствието от близостта ни. :? И ми е чудно жените, които по време на един полов акт достигат до няколко оргазма, как го правят...

Аз в 95% от случаите свършвам, даже повече от веднъж. Не знам как се "прави", просто се случва. Но може би има значение и колко често го правиш, дали си опознала сексуално партниора и съответно той теб, дали си напълно отпусната и спокойна по време на акта. Най-малкото притеснение или разсейване се отразяват върху акта и върху твоето удоволствие от него.

HichNeMiPuka
05-09-2009, 12:10
10 за една вечер :-D
пффффф
аз си водя календарче с бройката оргазми 8-)
толкова, колкото си ги направиш ти
или този, с когото си

zay4e
05-09-2009, 13:26
мда е ,аз още несъм получила оргазъм..... само клиторен получавам, а за другия все още си чакам.... по простата причина, че винаги приятелят ми свършва преди мене :x

CocainCocktail
05-09-2009, 15:25
Само 1 нещо. Когато мъжете свършват не винаги изпитват оргазъм.
Така говориш за оргазмите сякаш е нещо ежемесечно (като цикалът например),

ZlobenDEDO
05-09-2009, 15:46
Имам въпрос към женската аудитория защото по принцип при момчетата е ясно това те получават оргазъм винаги.

темичката е доста интересна и предполагам че вълнува доста от нас , а също вълнува и мъжете те все искат да са сигурни че са ни докарали до края ..:) ласкае ги

Та въпросът ми към момичетата Е --->: Каква е честота на оргазмите ви за даден период от време? примерно месец - тримесечие или по -дълъг период
момчетата може да имат 10 оргазма за даден период но те са 10 от 10 контакта тоест зависи колко пъти са го правили ,а при нас не всеки контакт завършва с оргазъм...може на 10 контакта да се получи 1 оргазъм

в случая не питам колко често правите секс , с кого и как , а за бройката оргазми през целия период независимо как са достигнати и с кого

за пример ще кажа че аз не съм от лесните ,винаги съм имала трудности с върха, при мен от доста време се е стабилизирало на почти едни нива ....
за около месец 1 оргазъм понякога и 2 но реалното положение е 1 оргазъм на месец по точно на около 3 -4 седмици имам 1 оргазъм,ако съм имала необходимата активност .
за повече от месец примерно 3 месеца около 2-4 по- скоро 3
През този период 3-4 седмици дори и да съм силно активна бройката не се променя в положителна посока но се случва и да закъснее дори.......колкото повече го желая толкова по не ми се отдава, разбира се ако съм в другата крайност нула контакти или много редки за изминалия период то оргазъм липсва напълно.

благодаря на всички които споделят нещо истинско по темата

ей такива дълги разсъждения с елементи на мелодрама показват че никога не си имала истински оргазъм

понеже в много теми тук са изписани какви ли не глупости ще ви кажа нещо от моя опит

по едно или друго стечение на обстоятелствата на времето все ми се случваше да се влюбвам в момичета които се оказваха девствени, това не бе нещо ненормалмо по мое време :P та може да се каже че имам наблюдения по въпроса за култивиране на женския оргазъм, казвам култивиране защото той е като едно цвете за което трябва дълго да се грижиш докато разцъфне

както и да е за да изпита едно момиче истински, разтърсващ, спиращ дъха оргазъм момичето трябва да прави секс с това момче постоянно много месеци за да може да се отпусне, не казвам че през останалото време на нея няма да и харесва секса, напротив, но не бъркайте трепета от секса (пърхането на пеперудки в корема) със оргазъма :D
при мъжа оргазма е по време на изхвърлянето на спермата - трае няколко секунди но е много интензивен

при момичетата е като вълна която ги вдига и ги носи, може оргазма да продължи и минута, просто трябва да можеш да качиш момичето на вълната

колкото са по-чести оргазмите при едно момиче толкова са по-слаби (вълничките), колкото са по-раздалечени във времето толкова са по големи и интензивни (морска буря 9 бала)

колкото повече сексуален опит има едно момиче толкова по-бързо и лесно може да стигне до оргазъм

жената с която съм в момента получи първия си истински оргазъм след повече от две годишна връзка, а той бе такъв че се уплаших и помислих че нещо съм я повредил толкова интензивен и силен бе

та с две думи оргазмите при мъжа и жената са различни, в това че една жена е правила секс и не е стигнала до оргазъм няма нищо страшно, това не значи че секса не и е харесал, за да получи оргазъм едно момиче трябва много добре да познава партньора си или да има голям сексуален опит, всяко безпокойство и напрежение в момичето няма да я доведе до оргазъм, затова и е невъзможно те да изпитат оргазъм в началото на сексуалния си живот

много момичета които и сега в момента си мислят че изпитват оргазъм са далеч от истината, но рано или късно и те ще научат какво е, спокойно не бързайте, секса не е състезание кой ще стигне пръв до финала :D

а разбира се за едно момче е голямо четкане на егото когато види как едно момиче изпита такъв интензивен оргазъм че изгуби съзнание или избухне в сълзи когато свършвате заедно, това е нещо което няма с какво да се сравни

NeZaPoznat
05-09-2009, 16:01
Много съм съгласна с тебе :lol:
На повечето жени не им пречи стига всеки месец да им купуват нов телефон :D
А по темата ... ами случвало ми се е да не мога да изпразня мацката - ако е много напрегната нищо не помага но не знам дали си водят бележки за бройката :D

HichNeMiPuka
05-09-2009, 18:25
ZlobenDEDO
Благодаря ти, учителю Йода!

Честно казано, не съм съгласна с мнението ти, че за да изпита оргазъм едно момиче, то трябва да има дълга връзка (резюмирам изказването ти)

Аз мога да се чувствам комфортно в леглото и с момче, което познавам от една седмица. Пак ще стигна до края, стига той да знае какви ги върши :grin:

Мислиш ли, че ти по-добре от нас знаеш кога получаваме оргазъм?
:-o

И все пак в леглото наистина няма място за стеснение и срам

ZlobenDEDO
05-09-2009, 18:51
HichNeMiPuka: нещо днес си ме заяла а и четеш отгоре-отгоре

ако забелязваш съм написал че когато момичето има по-голям сексуален опит и е по-лесно да достигне до оргазъм, впечатлен съм от твоя щом се отпускаш за седмица :razz:

не се и съмнявам във твоите възможности, просто споделих моите наблюдения по въпроса, дано са полезни за тези които нямат никакъв опит и се чудят ако утре легнат с някой за първи път откъде да очакват да им дойде оргазъма :D

HichNeMiPuka
05-09-2009, 19:07
ще им дойде от небето

LovelyGirl
05-09-2009, 20:45
Аз свършвам винаги :D 8)
Особено вече става толкова бързо, че нямам време да се осъзная :smt016

AlokiNn
05-09-2009, 22:16
Ооо дрън дрън глупости това че момичето свършило ни лъскае.. глупости или че трябва да съм 100 години да я докарам до оргазъм ако си пасваме ако сме добри в леглото ако сме възбудени и правим точно това от което имаме нужда и 2мата ще получим оргазъм а като свърши момчето първо какво ти прече да те довърши с ръка .. на мен ми се е случвало и пръстите не са отказвали в такива моменти

SunShinePearl
05-09-2009, 22:34
ами колкото и невероятно да звучи получавала съм и по 5 оргазма когато правя секс .... всеки ден правя и до сега всеки път получавам оргазъм това е самата истина,...просто попаднах на точен партньор...след секс се чувствам на 8-мото небе незнам къде съм..вие ми се свят ...мислех си че го има само по филмите :grin: :grin: :grin: :grin:

Goldfish
05-09-2009, 23:14
При мен за период от началото на годината до април около 90 дни са това имах 3 пъти но на неравни интервали което прави средно на всеки 4 седмици един оргазъм
напук на логиката от последния през април досега няма нищо а бях доста активна а това са вече почти 40 дни някъде което не е изненада за мен имала съм и доста доста по дълги суши

въпросът ми беше каква е ОСРЕДНЕНАТА честота при другите момичета в период примерно седмица- месец или повече без да питам как и при какви обстоятества се е получило

при мен осреднено на 4 седмици /направо месец / се пада един оргазъм но явно ще има удължаване на периода та има ли и други или сме изключителна рядкост

AlokiNn
05-10-2009, 08:51
Ебати математиците.. ако момчето нищо не прави и там не знам си кава честота на месеца .. ще стане 1 път в годината май ..математици :razz:

MakeMeLaugh
05-10-2009, 09:37
ами колкото и невероятно да звучи получавала съм и по 5 оргазма когато правя секс .... всеки ден правя и до сега всеки път получавам оргазъм това е самата истина,...просто попаднах на точен партньор...след секс се чувствам на 8-мото небе незнам къде съм..вие ми се свят ...мислех си че го има само по филмите :grin: :grin: :grin: :grin:
А, не е невероятно, аз ти вярвам ;) Ти си от нашата банда. Ние и 5 сме минавали :grin: :-D
Даже напоследък моята бройка е по-малка от на момичето :-|
Поздрави колежке \:D/

Goldfish
05-18-2009, 23:44
Ебати математиците.. ако момчето нищо не прави и там не знам си кава честота на месеца .. ще стане 1 път в годината май ..математици :razz:

ми за мен дългите липси не са нещо непознато 7-8 месеца примерно че и повече суша, а нормално 4-5 месеца,нормално досега съм свършвала по 2 пъти в година а с късмет дори 3 пъти , за повече не си спомням такъв случай

не смятам че проблема е в партньрите ми , на мен винаги ми е било много трудно да свърша без значение със или без партньр.

никога досега не съм свършвала по време на самия секс с мъж всички оргазми са били в загрявката преди самия акт .
понеже за мен последните 4-5 месеца са ново извънредно състояние започнах да се замислям и да си припомням и се получи интересна статистика ,а и интересна цикличност
никога не съм имала оргазъм през зимата до тази година за пръв път имах и то не един
през останалото време са на неравни интервали ,но винаги не по кратко от поне 4-5 месеца до следващия а доста често и 7-8 когато се случи да прескачам зимата

не знам дали ще ме разберете но тази честота сега е нещо ново за мен и не мога да кажа че се чувсвам по-добре от това,дори някак не чувствам самия оргазъм такъв като преди не ме радва по същия начин

дори съм се замисляла дали това не е специфична настройка на тялото толкова да му е нормално толкова да си може , а и след този неочаквано бурен период сега явно влизам в стария ритъм с дълги паузи ,но те никога не са ми пречили ,нито съм се оплаквала от липса на желания дори обратното винаги съм имала желание .

LadyDy
05-19-2009, 07:20
Абе за вагинален или клиторен оргазъм говорите, бе?

Ilikeliljon
05-19-2009, 07:33
Да присъединявам се към горния въпрос клиторен или вагинален (макар още да са противоречиви мненията относно съществуването на първия, поради това, че не се разграничават) и още един въпрос. Имате ли идея колко време продължава вашия оргазъм? :) :)

LadyDy
05-19-2009, 08:16
..

Jazzer
05-19-2009, 08:28
На мене ми е малко прост мозъка и не ги разбирам много женските оргазми, бате. :D

Ама имах една приятелка, оргазмът ѝ беше като разранена пъпка - колкото повече чешеш, толкова повече сърби.

Веднъж такъв оргазъм изпраска, че живота ми мина на лента. Взе ми се акъла :D

Rofl4e
05-19-2009, 08:33
зависи от партниора колко ще те въбуди и как ще действа след това 8-)

A_Loving_Girl
05-20-2009, 07:09
3 години бях с некадърник....за 1 година ако съм имала 5 оргазма си е било чудо...от 1 седмица насам съм с друг партньор....и поне 5-6 оргазма имам ...за тая 1 седмица.....моята теория е не че е до това да си настроим мозъка....ами до това партьора дали е кадърен и дали знае какво прави...

А сега аз имам въпрос.... : Някоя от вас получавала ли е обилен оргазъм?...

Jazzer
05-20-2009, 07:18
зависи от партниора колко ще те въбуди и как ще действа след това 8-)

Абе това Ролфче изглежда много смешно. Разкарай го тоя смешния аватар. Изглежда като пародия. Все едно някакво 8 годишно дете се включва в някакви теми, които не разбира.

Не се дразня, но като ти видя бебешкия аватар и ми става неудобно, че такива теми се дискутират пред теб. :)

Goldfish
05-20-2009, 21:22
Абе за вагинален или клиторен оргазъм говорите, бе?

Аз не се наемам да ги разграничавам клиторен или вагинален...просто оргазъм, но все пак предполагам че отговора е клиторен щото както писах в предния пост никога не съм свършвала по време на самия секс с мъж винаги по време на загрявката или пък без мъж :)
при мен има доста нелогични неща ето нещо за пример
винаги ми е било много трудно да свършвам , но пък когато му дойде времето става за 4-5 минути просто само си идва като гръм...:)

може да мине година и дори отгоре и нищо не може да ме доведе до края , а в един най-обикновен ден просто за 5 минути буквално при това без да се е случило нещо извънредно специално или да съм на върха на щастието в този миг .

Goldfish
05-20-2009, 22:58
[quote="A_Loving_Girl"]3 години бях с некадърник....за 1 година ако съм имала 5 оргазма си е било чудо...от 1 седмица насам съм с друг партньор....и поне 5-6 оргазма имам ...за тая 1 седмица.....моята теория е не че е до това да си настроим мозъка....ами до това партьора дали е кадърен и дали знае какво прави...

значи при мен не е от партньора сигурна съм в това

при такава драстична разлика в честота при теб 4-5 за една година в продължение на 3 години и вече 5-6 за една седмица аз имам малко въпросчета ....

1.това 4-5 оргазма на година какво отчита само тези достигнати с него или изобщо по толкова си имала за тези 3 години .

2. как се чувстваше през този период с такава малка честота на оргазми , имам впредвид физически, психически ,сън ,тегло, мигрена ,жизнена сила...някакви наблюдения по тези нещица и особенно за желанието имаше ли желание за секс през този период или беше намалено поради липсата на удовлеворение

при мен честототата е наполовина на посочената от теб дори по малка за година 1-2 оргазма с много късмет 3 ама това са 2 случая досега като тази година е единия вече имам 3 и то в първите 4 месеца на годината но вече има застой .
при мен 1-2 оргазма на година са точния брой с мъж или без по толкова достигам

интересно е че никога не ми е създавало проблем тази рядкост,напротив чувствала съм се много жезненрадостна и активна..и преизпълнена с желание за секс...:) винаги

страното е че точно в тази година когато имам за втори път изобщо досега повече от 1-2 оргазма на година се чувствам някак отпаднала имам проблеми със съня които не съм имала преди ,лесно ставам раздразнителна... липса на апетит....някак цялостно усещам една вялост една слабост непривична за мен.

та затова се интересувам как ти се е отразило на теб това време от 3 години ,имаше ли някакви смущения от изброените примерно или пък други някакви