Влез

View Full Version : не мога да се разбера..

TheGirlNextDoor
05-09-2009, 10:05
Здравейте..няма да изпадам в дълбоки подробности и да ви разказвам цялата случка.Да речем,че при някакви обстоятелства с едно момче сме били доста близки за няколко дни.Тогава и аз не знаех дали го харесвам.Бяхме на екскурзия за 3 дни..имаше и още приятели и 1 вечер още някак си се разделихме по двойки(а преди това просто си бяхме приятели..никoй с никого не излизаше..)
..и спане по двоки (само спане) ..3 дни доста близки отношения

И проблема..върнахме се и всичко си е по старо му..само дето аз осъзнах,че имам някъкви симпатии към въпростоно момче.И не знам стана ми нещо..държа се странно.След всички явно напразни надежди ми е супер криво.Аз напълно осъзнавам,че е само увлечение..обаче не мога да спра да мисля за него.Спомням си всеки един момент..

Според вас как да си го избия от главата?Всички казват,че много съм се променила след тези няколко дни..а и аз усещам.В един момен като си помням и ми е хубаво..в следващия започвам да плача..

..не искам да започна да го харесвам по-сериозно,защот явно между нас няма нищо да стане и аз ще си страдам като глупачка.И дори да ви изглежда глупаво за мен е различно,защот супер бързо се привързвам към хората..

Нямам никаква идея как да постъпя :(

ThePowerOfLove
05-09-2009, 10:15
Според теб на екскурзията той харесваше ли те? И защо мислиш, че сега е по-различен? Дали не е искал просто да се забавлява там?

justbebsi
05-09-2009, 10:16
Щом сте били толкова близки значи и той има симпатии към теб .С тоова момче познавали ли сте се преди ? След тази екскурзия говори ли сте ? Какаво те спира да излезеш с него и да му кажеш или да му намекнеш че го харесваш?

TheGirlNextDoor
05-09-2009, 10:19
Според теб на екскурзията той харесваше ли те? И защо мислиш, че сега е по-различен? Дали не е искал просто да се забавлява там?

там беше различно..все едно и двамата се харесвахме..и дори след това сякаш му пукаше.Пък и неговият най-добър приятел (също и мой приятел) ме попита дали го харесвам..

..аз съм си виновна,че си мислих,че може да стане нещо..

И аз мисля,че е било само за там..но все пак не мога да си го избия от главата
:(

TheGirlNextDoor
05-09-2009, 10:20
Щом сте били толкова близки значи и той има симпатии към теб .С тоова момче познавали ли сте се преди ? След тази екскурзия говори ли сте ? Какаво те спира да излезеш с него и да му кажеш или да му намекнеш че го харесваш?

да познавахме се..не много добре но все пак

..а и той вече знаем,че го харесвам

(S) AINT
05-09-2009, 11:15
Нормално е по екскурзии и по такива простотии момчетата да искат да са "близки с някоя" дето уж харесват .
Според мен нямаш никакъв шанс с него, ти си му била само занимавка под влияние на алкохол и наркотици!
Пък ти сега го харесваш :D няма смисъл бе момиче! И то за 3 дена... ти кво искаш да се влюби в тебе ли? Няма да стане.
Ще разбереш като порастнеш :-D

(S) AINT
05-09-2009, 11:16

да познавахме се..не много добре но все пак

..а и той вече знаем,че го харесвам

Като знае, че го харесваш той казал ли ти е нещо друго?

gumS
05-09-2009, 14:08
Направо говори директно с него и без друго по твоите думи разбирам,че не сте големи фр .. няма какво да изгубиш .. и поне ще знаеш,че си опитала

Lady_AMG
05-09-2009, 15:36
Много кофти ситуация... И аз както всички ще те посъветвам да отидеш и да му кажеш за чувствата си, защото според мен са повече от някакви симпатии щом дори плачеш... Просто бъди директна и го питай дали не смята, че може да ти даде шанс. Ако откаже вече ще му мислим. Упех!

TheGirlNextDoor
05-09-2009, 17:56
вижте..той знаа,че го харесвам.
И точно заради това,че не ми е казал нещо и не направи нещо аз разбирам,че не ме харесва.И аз съм си глупачка,че се надявах на нещо..
..а за разговора с него..едно,че ме е срам..и другото,че ме е страх.

..пък и аз и пред него ако отида ще се разрева.. ;x;x

fucklowebaby
05-09-2009, 19:12
ми шом знае,че го харесваш тогава го попитай дали може да ти даде шанс..но щом те е срам не знам..ще намериш правилното решение спокойно ;] :)

TheGirlNextDoor
05-09-2009, 19:53
не знам..мисля си,че щом знае и не прави нищо не ме харесва..
според вас има ли смисъл да му казвам?

sladur4etyYy
05-09-2009, 20:00
според вас има ли смисъл да му казвам?

не

justbebsi
05-09-2009, 20:09
Щом знае че го харесваш и не ти е казал нищо, по-добре се откажи :? Ако има някакви чувства той ще те потърси , въпреки че е малко вероятно

smileforyou12
05-10-2009, 04:48
защо избягваш да имаш чувства към него :?

TheGirlNextDoor
05-10-2009, 08:02

не знам..може би не искам да бъда наранена..

yan4etyy
05-10-2009, 08:40
ми шом знае,че го харесваш тогава го попитай дали може да ти даде шанс..но щом те е срам не знам..ще намериш правилното решение спокойно ;] :)
+1 :)

shmatka888
05-10-2009, 09:21
Много добре те разбирам!...Просто се остави на течението..не прави нищо и всичко ще отмине.А ако искаш говори с него ...

Sa6eks
05-10-2009, 09:23
Mале много яко преживяване :)
Влюбена си момиче :)
И той те е харесал спокойно, няма как просто :)
Щом сте били толкова близки ...
Аз те съветвеам да не забравяш нищо и да отидеш при него и да го покениш на среша или да му кажеш в прав текст, какво мислиш.
Той няма да дойде просто ти трябва да отидеш и да му кажеш, защото повечето (да не казвам всички момчета) са така срм ги е, както например и аз, ама не е баш срам, ами, ако те види по улицата даже ще избяга, това чувство го знам и е доска кофти тръпка, особено за момче !
Минъл съм по този преиод.
Без да се страхува и срамуваш отиваш казваш и забравяш за проблемите, вече той ще знае , че го харесваш (окончателно) и ще му премине срама и сам ще дойде при теб :)
Успех !

smileforyou12
05-10-2009, 09:26
^ да та направи преудолей този страх не може винаги да живееш в страх да не ти разбият сърцето ще пропуснеш много

TheGirlNextDoor
05-10-2009, 09:36
благодаря ви много за мненията : )

..а преди малко разбрах че е казал на една приятелка \"ами нз дали ми харесва\"

..доколкото съм запозната с психиката на момчетата тва е чисто не ;Д

много кофти се получи :( :(

smileforyou12
05-10-2009, 09:39
благодаря ви много за мненията : )

..а преди малко разбрах че е казал на една приятелка \"ами нз дали ми харесва\"

..доколкото съм запозната с психиката на момчетата тва е чисто не ;Д

много кофти се получи :( :(
казал е нз спокойно направи някоя женска магиика за да му вземеш сърцето
късмет :-)

evelinka1122
05-10-2009, 10:38
предполагам, че преди екскурзията си била сама... и изведнъж три прекрасни дни... но става 12 часа и Пепеляшка трябва да се върне в реалността.... държиш се странно защото и ти самата още не можеш да осъзнаеш всичко... а осмислиш ли го - почваш да плачеш именно, защото не можеш да се върнеш там....
да и за мен това си е чисто НЕ.... просто спри с това, както ти го каза увлечение докато му е време... забрави го просто... горе главата и успех :)

TheGirlNextDoor
05-10-2009, 17:03
да ама работата е,че не мога да го забравя..

..одвратително се чувствам..

sladkish_14
05-10-2009, 17:14

Как защо ?! Момичето ясно се пояснило защо ! Мисля , че си много разумна ! Малко , ама много малко мислят като тебе ,,
Мисля , че са ти съвсем наясно нещата ..
Има два варианта - или не иска нищо повече или се прави сега на гъзар , защото знае ,че го харесваш !
Не му обръщай внимание , излизай с приятелки , пиши ни на нас тука самотниците ние винаги сме на среща :wink: ..
Да видим тогава , когато види че и ти си безразлична как ще се държи ..

TheGirlNextDoor
05-10-2009, 19:12
с това безразличие само себе си лъжа..май май ; (