View Full Version : Искам да съм с него
Shashavaaa
05-09-2009, 10:21
3драсти :)
Работата както винаги е сложна - все така става при мен.Не энам дали аэ съм си виновна или не,но няма эначение.Това е положението.От много време не съм имала по-интимни отношения с момче.Сега ще говоря эа едно момче,с което преди време се эарибявахме,но нищо не иэлеэе.Просто спряхме да се чуваме и да се виждаме,по неэнайни эа мен причини.Нещо не можахме да си иэясним отношенията.Но сега пак си въэобоновихме контакта и се видяхме.И отново същото - эарибяване,целувки,прегръд ки,интимност...и се чудя,мамка му,эа какво е всичко това???Искам да проведа раэговор с него на темата - какви ще са ни отношенията и ще имаме ли въобще такива - но нещо ме спира.Не энам какво е :shock: Тъпо е,энам.Но може би се притеснявам,че може намеренията му към мен да не са такива каквито мойте към него.Аэ бих искала да сме эаедно,эащото ми харесва и същността му като човек,и фиэически ме привлича.И ми е много неприятно,че едва ли не се вижда с мен ей така от дъж на вятър,эа да ме мляска...не искам да е эа спорта..кефи ме.И сега се чудя дали въобще ще ме потърси.Или пък аэ ще трябва.Чудя се дали да говоря с него и как да му поставя въпроса...абе,май само се чудя,а?Сори ако е много дълго,ама трябваше да си кажа :) Ако нещо ви е неясно - питайте.Ще се радвам,ако дадете някакви мнения,съвети,насоки - каквото искате.Предварително благодаря.Аэ съм на 18,а той е на 22.
искаш не искаш трябва да си изясниш отношенията с него, защото нали не искаш да я караш все така и да се питаш всеки ден тея въпроси. Колкото по-рано толкова по-безболезнено ще е и по-бързо ще свърши всичко :) Успех
justbebsi
05-09-2009, 10:28
Няма друг начин да се изясните , освен да говорите .Нормално е да се притесняваш от това което ще каже , но трябва да си по-смела и да проведеш този разговор. Няма как да се разберете , иначе
sladkalady
05-09-2009, 10:31
Притесняваш се,че намеренията му към теб не са такива каквито са твоите към него....
Няма как да разбереш освен ако не поговориш с него :)
hamacs563
05-09-2009, 10:35
Притесняваш се,че намеренията му към теб не са такива каквито са твоите към него....
Няма как да разбереш освен ако не поговориш с него :)
Давай смело :) няма как да знаеш дали нещо е горчиво ако не го опиташ :)
Shashavaaa
05-09-2009, 10:53
Прави сте.Съгласна съм,че няма как да раэбера,ако не погооря с него.Просто много ме драэни поведението му.Тоест,това,че уж се има эа много сериоэен,пък и той явно не энае какви отношения иска да имаме.Деееба,иэобщо дали иска...каэа ми само,че не би ме наранил,эащото не съм го эаслужавала. :shock: Попринцип аэ имам малък проблем с егото си,то много ми пречи.Но сега май ще го потърся и ще го питам кога е свободен,да се видим очи в очи и да говоря с него.И просто мисля да го попитам - какви отношения ТИ искаш да имаме? ...
Yoyoyoyoyo
05-09-2009, 13:06
Да не ти пука!!!!Говори с него и му кажи това,което ти идва отвъртре беэ притеснение.Иначе или пак ще стане както преди е станало,или просто ще продължиш да се тормоэиш и да се чудиш...ако те отреже - еми случва се.Може пък да ти провърви и да станат нещата така както ти искаш.Няма как да раэбереш какво би станало,ако не опиташ.И го потърси!Имаш да говориш нещо с него,не виждам какво общо има егото..
punkrock
05-09-2009, 13:16
Споделяй с него, това е проблема винаги - хората не споделят и затова не потръгва. :( По-добре да се знае всичк0, отколкото така
eclipseee
05-09-2009, 13:32
По-добре разбери сега имате ли бъдеще заедно или не. Не отлагай въпроса, говорете!
mechtaq_za_teb
05-09-2009, 13:32
Вижте се пак, само че не за да се мляскате, а за да го питаш дали изобщо има намрение за нещо повече. Дори и да не получиш желания отговор поне ще знаеш, че си направила всичко възможно. Успех
Shashavaaa
05-09-2009, 13:42
Благодаря ви эа написаното.Май май имам нужда от нахъсване.
Тъпото е,че и аэ съм една мишка.. :o Преди редовно все се канех да направя нещо,накрая не го правех и после съжалявах.Ама то пред свършен факт - файда нулева.Сега няма така да направя.Определено дори и да не получа эадоволителен отговор,все пак ще съм пробвала и няма да се чудя.Ама все раэглеждам нещата много детайлно.Дали той ако искаше,нямаше да я отвори тая тема,дали това,дали онова..смешна работа.Мисля да му кажа примерно като влеэе в Скайп,че искам да се срещнем,эащото имам да говоря нещо с него.И ще поставя нещата ясно,така че да раэбере эа мойте намерения и просто да иэкаже свойте.Ах,колко яко и лесно эвучи,ама трябва да дойде и същинската част,эащото на думи ми е лесно да си иэмисля схема..благодаря ви пак и с удоволствие ще прочета още мнения. :)
soul1199
05-09-2009, 13:50
говори с него,по-добре сега да се изясните,отколкото да се надяваш напразно
Е много хора са така ..колебаят се "дали да го питам сега или не.... айде утре ще го питам.." по-добре го питай сега,защото дори да не те приема само за цуни-гуни ... може да започне ...
Take_That
05-09-2009, 15:59
искаш не искаш трябва да си изясниш отношенията с него, защото нали не искаш да я караш все така и да се питаш всеки ден тея въпроси. Колкото по-рано толкова по-безболезнено ще е и по-бързо ще свърши всичко :) Успех
Абсолютна съм съгласна с мойто приятелче :P :P
Това че ти не искаш да е само за "спорта" не значи че и той не го иска... :? :? по добре го питай какво мисли той по въпроса вместо да гадаеш... :?
Според мен не те взима на сериозно :-o
vampirekiss
05-09-2009, 19:26
Говори по тези въпроси с него.Може би и той иска да имате връзка,а може и да не е така.Той е този,който трябва да ти изясни това.Успех.
Apoccaliptra
05-09-2009, 20:15
Същия проблем имам и аз...
Да взема и аз да го питам освен :?
Като поговориш с него,сподели какво се е случило :)))
Shashavaaa
05-10-2009, 18:54
Благодаря ви.
Оф,иэдивявам... :shock:
Lacey_66
05-10-2009, 19:15
Ох като гледам този проблем го има навсякъде... :-o разбира се и при мен се е полу4ило нещо подобно.. но продължавам да си мълча.. защото нямам смелост и да говоря.. но както е взело да ми писва от всички :D ше зема да си отвора и устата :lol: :lol: :lol:
а и нещо към авторката.. значи адски много ти се възхищавам заради това че реши да поговориш с него колкото и да е трудно :-) имам и една молба много ще се радвам ако споделиш какво се е случило след разговора ви.. :-D
Shashavaaa
05-10-2009, 19:37
Ох като гледам този проблем го има навсякъде... :-o разбира се и при мен се е полу4ило нещо подобно.. но продължавам да си мълча.. защото нямам смелост и да говоря.. но както е взело да ми писва от всички :D ше зема да си отвора и устата :lol: :lol: :lol:
а и нещо към авторката.. значи адски много ти се възхищавам заради това че реши да поговориш с него колкото и да е трудно :-) имам и една молба много ще се радвам ако споделиш какво се е случило след разговора ви.. :-D
Ще споделя :) Колкото до това с въэхищението - не мисля,че е эа въэхищение.Съвсем нормално нещо е като се поэамислиш.Хора сме,трябва да си общуваме беэ раэни бариери...просто при мен има някакво притеснение.Може би от отхвърляне.Тъпо е,но е факт,че е така.Страх,страх,страх...гад на работа става,когато поэволим на страха да надделее.Иэпускат се всякакви въэможности.Аэ се притеснявам,но реших,че трябва да говоря с него.Тъпото е,че все още не съм го потърсила.Не энам эащо чакам да се эасечем в Скайп.Тоя Скайп май верно проваля хората и усложнява живота :shock:
Apoccaliptra
05-10-2009, 19:43
"Шубето е голям страх" както каэва тренера ми :D
Обикновено когато се притесняваш да говориш с някой на четири очи му пращаш писмо/колет ... олеле, забравих, че сме в 21 век - прати му SMS, skype message, icq .. каквото там имаш.
Но ако нещо вътрешно те спира, тогава може би не искаш да го правиш защото знаеш, че може би ще си развалите отношенията след разговора. Така ли е?
Shashavaaa
05-10-2009, 20:12
Обикновено когато се притесняваш да говориш с някой на четири очи му пращаш писмо/колет ... олеле, забравих, че сме в 21 век - прати му SMS, skype message, icq .. каквото там имаш.
Но ако нещо вътрешно те спира, тогава може би не искаш да го правиш защото знаеш, че може би ще си развалите отношенията след разговора. Така ли е?
Да.3ащото ако се поручи несъответстве в намеренията и желанията ни,надали ще продължим да подържаме контакт,эащото между нас има много силно фиэическо привличане.Но аэ не искам да се продължава по тоэи начин,эащото не виждам никакъв смисъл.. :(
Apoccaliptra
05-15-2009, 20:30
Ей,мацко,говори ли с пича? :)
NeonBlack
05-16-2009, 07:31
Споко, ще те отреже. Или ще те изчука и ще отреже. Или ще те чука докато намери по-добро и ще те отреже. Все тая..
Тръгне ли едно момче с думите "не искам да те наранявам", "ти не заслужаваш това" и подобни лайна, нещата са ясни. В общия случай би искал да те изпука веднъж-дваж, но или не те харесва за сериозен партнъор, или въобще не търси такъв.. и предпочита да не задълбава нещата.
Разберете - ако даден мъж (изключвам тоталните сдуханяци и супер затворените типове, но те не са мъже, поне от моя гледна точка) иска да бъде с жена, която ясно му е показала, че го харесва (а вие сте се целували, от това по-ясно - здраве му кажи!), той щеше да върши нещо по въпроса. Щом не го прави, изводите са ясни..
...
moneycomeme
05-17-2009, 12:03
Пряко,точно,ясно следващият път,когато се видите го попитай ,,В какви отношения искаш да сме?'' според това,което ти отговори,казваш това,което мислиш ,,Аз не искам да сме заедно само за спорта....и т.н.,, ...кажи всичко,което както го мислиш,няма да сбъркаш...Слагай картите на масата и успех.. :-)
monityyy95
05-23-2009, 19:24
Поговори си с него, за да бъдете наясно и двамата. Питаш и го и толкова. Ако наистина те харесва-работата оттам нататък е ясна...
Успех!!! :)
Ми хванете си поговорете, то друг начин да се разберете няма.
LetTheMusicTalks
05-23-2009, 20:01
Според мен не те взима на сериозно :-o