View Full Version : Покритие
Dollystar
05-09-2009, 10:47
Здравейте момичета ( и момчета ) искам да обменим опит с покритието за нокти, аз нямам никакъв опит така че по-скоро ми трябва да натрупам. Мисля да си сложа, ноктите са ми сравнително дълги, но не съм много сигурна дали да го направя. Също така искам да питам какви са цените и има ли различни видове покритив? 8) Мерси предварително ....
Dollystar
05-09-2009, 11:39
Айде де се някой с покритие трябва да има! :x
PepElqShKaAa
05-09-2009, 12:05
какво е това покритие? (пак се изказвам неподготвена) :) :oops: ](*,) :evil:
sweatkiss
05-09-2009, 12:08
Незнам какво точно имаш предвид под покритие...Може би покритие с гел (ноктопластика)...Уточни ,ако искаш адекватен отговор... :)
HarumScarum
05-09-2009, 13:34
За какво ти трябва покритие,много меки и чупливи ли са ти ноктите?
Цитирам от един друг форум -
От аптеката си купи масло за нокти на Икаров и се мажи по 2-3 пъти на ден. Както кожичките така и ноктите. Нанасяш по кожичките и започваш да втриваш в нокътя и в кожичките
Айде де се някой с покритие трябва да има! :x
Кво се ядосваш,не може да очакваш отговор,без да кажеш за какво точно става въпрос!Нарича се гел,не просто някакво си "покритие",това второто е доста общо и може да значи много неща.Слагането е 30лв,поддръжката също толкова,трябва да плащаш,докато не решиш да махнеш гела.Аз съм си слагала.Знам,че има калциев гел и UV гел,май няма голямо значение какъв ще си сложиш.Има и други методи без удължаване като дипинг например,но гелът е най-доброто,издържа повече.Питай ако нещо друго те интересува.
GaBiIi__
05-09-2009, 19:56
az imah pokritie vurhu noktoplastikata .. pravi ti nosktite zdravi i ako se schupi nqkoi otivash na popravka ii prez 1 2 3 sedmici trqbva da hodish na popravki zavisi kolko burzo ti rastat noktite
Вярно ли е, че ноктопластиката и гела, много изтощават ноктите и после след махането ставали много зле?! Кака ми даваше луди пари за ноктопластика и като ги махна имаше гъбички и ноктите и бяха разядени!? :shock: Хем ходи на 'елитно' място..................................