View Full Version : Съсипаха ми косата
.. DeViL mAy CrY ..
05-09-2009, 19:29
Днес бях на фризьор.Направи ми бритона ужасен.Както бритона на жената с третата прическа на втория ред. :(http://store.picbg.net/pubpic/08/B0/a8785e5cb99508b0.JPG Беше на една страна и ми седеше супер.Сега е прекалено къс и нито с диадеема нито с фиба става да го прикрия :booooomb: .Давайте съвети какво да правя :(
Пробвай с лента за коса. Илиии го суши назад и с някаква фибичка.
П.с.: Така е като ходите на фризьор за бритоните 8-) Аз моя сама си го направих и сега и сама си го поддържам! :-P
Олеле..ужасен е,,миличката....Пробвай с пяна да го загладиш някак си по на страни или на зад, докато се сушиш.
Сложи диадемка топирай си косата назад и бритончето така с лак лекичко го приглади назад-трябва ти мн лак за да го закрепиш назад, може и като го пръснеш пак да го изсушиш(може и косата назад да не я топираш де) и така си ходи докато не порасне.....
LovEsIckk
05-09-2009, 19:38
Не е толкова лош.
И все пак ако не ти харесва с лак за коса и фибичка :Р Можеш и малко да го топираш :)
Поне бритоните растат бързо :р Няма да е дълго така,до като се усетиш ще порасне
.. DeViL mAy CrY ..
05-09-2009, 19:39
Благодаряяя. Тука ако не се помогне няма къде другаде .Супер сте :grin:
safetyMode
05-09-2009, 19:41
а може ли снимка :) ? да видим дали е толкова зле
GaBiIi__
05-09-2009, 19:43
а може ли снимка :) ? да видим дали е толкова зле
.. DeViL mAy CrY ..
05-09-2009, 19:45
Ще пусна само да си заредя батерията телефона или фотоапарата :D
safetyMode
05-09-2009, 19:45
ОуКей ... чакаме
titinkaa
05-09-2009, 19:46
Не е кой знае кокло лош на мен ми харесва,но ако ти е прекалено къс пробвай да го изправиш с преса за коса и ще се издължи малко :)
Не е толкова лош.
И все пак ако не ти харесва с лак за коса и фибичка :Р Можеш и малко да го топираш :)
Поне бритоните растат бързо :р Няма да е дълго така,до като се усетиш ще порасне съгласна съм :)
sladur4etyYy
05-09-2009, 20:05
и на мен са ми го орязвали :D за седмица- две би трябвало да стане по- добре
Олеле..ужасен е,,миличката....Пробвай с пяна да го загладиш някак си по на страни или на зад, докато се сушиш.
+1 и на мене така ми го укълцаха на 16.04 ми го скъсихаи от тогава ходя така ,правех както ти каза капинка и ставаше долу-горе !сега поотрасна малко ама не е както преди ,свиква се :D
sladkish_14
05-09-2009, 20:33
Можеш да го правиш с фибичка на страни , много сладко седи ..
Можеш да го дигаш нагоре ,,
Можеш да го изправяш с преса и така седи много хубаво ,,
Познавам едно момиче със същия бретон и добре си го прави , обаче по - доста време се занимава с него ,,
Оох.. напълно те разбирам! С мен се случи същото преди 2 месеца, но бретона ми порасна вече. Още по- гадното беше, че ми отряза късите етажи, а не трябваше... побърквам се, не са мръднали за два месеца :cry: :cry: :cry: Когат хващах бретона със шнолка постоянно стърчеше и се вадеше от шнолката и стоеше като зализан 8-) ... Изпарявй го с преса и после някаква лент може би.. нз. Ама бретон расте бързо ;) Успех!
Infinity
05-10-2009, 12:59
Чакам снимка..
HarumScarum
05-10-2009, 14:25
Има и други 2 варианта,да идеш на друга фризиорка и да я помелеш да ти направи бретон от по навътре в косата,едва ли ще стои много странно (:
И другия вариант е да го третираш с Хининова вода,за да порастне :)
и моята беше унищожена и свикнах да вдигам бретона с фибичка и след 3 месеца вече е доста дълъг и сега ме е страх да сменям прическата ,а ми се иска :-D Пробвай с фибичка Успех :-)
Wrathchild
05-13-2009, 07:46
Вие четете ли?
Момичето каза, че нито може с фибичка, нито с диадема, нито настрани. Фибичка, та фибичка...
jenichka
05-13-2009, 10:19
ще пуснеш ли снимка?едва ли е тоова зле...
Днес бях на фризьор.Направи ми бритона ужасен.Както бритона на жената с третата прическа на втория ред. :(http://store.picbg.net/pubpic/08/B0/a8785e5cb99508b0.JPG Беше на една страна и ми седеше супер.Сега е прекалено къс и нито с диадеема нито с фиба става да го прикрия :booooomb: .Давайте съвети какво да правя :(
Уааа!и с мен се случи същото със същия бритон... :cry: но сега ща не ща си го нося... :D топирам си косата и така бритончета изглежда добре...направи си снимка и качи и ще ти дадем мнение много ли е зле... :-)
.. DeViL mAy CrY ..
05-13-2009, 18:39
МЕрси за съветите о :-) баче не ми се получава да пусна снимка :(
:D явно тези бретони сега са на мода защото последния път като ходих н фризиор в началото на този месец, моята фризьорка ми направи същия :o тя као го изсуши и го оформи с ваксата беше супер и ми приличаше и после като се изкъпах .... за радост моя се вдига с фибичка и стои мн добре теб мога да те посъветвам да си го изправяш с пресата и да го оформяш леко с вакса до седмица две би трябвало да е пораснал достатъчно за да го захващаш със фибички и диадемки ;) успех
Аз играх в един филм и трябваше да съм без бретон и го хващах нагоре с фибички и диадема и се получаваше :)
Argh ужаст.
Аз много страдам акто ми развалят бретона
SoFarSoG00d
05-15-2009, 07:39
Ох,малко сложно,то е доста къс,ама за момента с някаква фиба,лак за да стои и така,ама то расте бързо,затова няма нужда да се притесняваш :)
GossipGirl89
05-15-2009, 07:51
Ооо разбирам те напълно! Преди години така се пре*бах и си направих равен бретон - СТОЕШЕ МИ УЖАСНО :shock: И то в началото като не беше свикнал още и с фибички, с лакове, с кво ли не го правех и пак стърчеше...направо не искам да си споням каква депресия ме беше обзела тогава заради тоя бретон :D
Иначе... можеш да го пръскаш с лак и да се опитваш да му намериш подходящо положение щом с фибичка не става...пробвай с лента, те прикриват доста... Другият вариант е да отидеш при друг фризьор и да му кажеш проблема макар че той бретона ти е доста къс и едва ли ще успее да направи нещо по въпроса ... :? Абе споко - те поне растат бързо :)
Аз играх в един филм и трябваше да съм без бретон и го хващах нагоре с фибички и диадема и се получаваше :)
играла си във филм?!? :shock:
играла си във филм?!? :shock: Леле,ама то имало и хора,които играят във филми. :shock:
tWiLigHtgIrL
05-23-2009, 17:14
Е то този бретон от миналата година е на мода Тя една фризьорка ме уфъка така ама тя ме научи как да си го оправям с ваксата така че да ми седи супер.Беше много оригинално и никой още в даскало не си беше направил такъф тип. :grin:
мен така ме уфъкъха декември още :D аз и обяснявам кво да ми направи,тя ми вика ей ся ще те направя по един нов начин, ще ти хареса и то кво - не ми харес :-x :x :booooomb: както и да е, де порасна си, ама дотогава ходих с лента
My6mYLka
05-23-2009, 22:06
" отмъщението на фризьора " смисъл вижадала съм момичета с такъв бретон не е грозно зависи как ти си го възприемаш . . . лента май май тфа е единствения изход щот с фиба неможеш