View Full Version : Защо обичаме тези, които..
Защо обичаме тези, които бягат от нас?Защо бягаме от тези, които ни обичат?
smileforyou12
05-10-2009, 06:54
защото това са чувства и никой не може да ги контролира
TooLittelTooLate
05-10-2009, 06:55
Защото винаги искаме това, което не можем да имаме.....
nikkiiii
05-10-2009, 07:31
+1 ... :(
Да ви кажа честно и аз съм един глупак....който не слуша добре приятелите си .ДАВАМ СЪВЕТ слушайте повече приятелите си..... защото после ще съжелявате!!
Да ви кажа честно и аз съм един глупак....който не слуша добре приятелите си .ДАВАМ СЪВЕТ слушайте повече приятелите си..... защото после ще съжелявате!!
Зависи... ако приятелите са недобронамерени тогава ще се хапнеш .... :? :? Много зависи от приятелите... :? Аз лично слушам много малко хора, защото повечето само ми завиждат... :? :? Така, че гледай сам да си имаш някаква преценка независима от тази на приятелите ти... 8)
smileforyou12
05-10-2009, 07:54
това го знам радвам се че моите винаги дават добри
то зависи и от приятелите,ако им вярваш...и те ти вярват!
то зависи и от приятелите,ако им вярваш...и те ти вярват!
Много си лекомислен... :? :? Типично за мъжете... ако има вярваш не винаги и те ти вярват а точно обратното искат да те прецакат... :?
То винаги ще се намери някой да ти забие нож в гърба.
То винаги ще се намери някой да ти забие нож в гърба.
Ммм да... тук съм много съгласна за това не трябва да се доверяваш изобщо... :? :? Аз съм го изпитвала ама от момичета... :? И за това реших в последствие че момчетата са много по добри приятели... и сега имам само момчета приятели... :D :D Амм предполагам че някой те е прецакал много жестоко та да пускаш темата... дано си разбрал че не трябва да се вярва толкова много... :( :( Смисъл човек разбира това чак когато му забият ножа... :?
smileforyou12
05-10-2009, 08:02
така е според мен повечето са предатели и се радвам че не съм случила на такива
Дано и да не попаднеш... :? :? Може ли да те гледат в очите и да те лъжат... лелеее като се сетя и направо се побърквам!!!! #-o #-o :(
LovEsIckk
05-10-2009, 08:05
Защото винаги искаш това което не можеш да имаш.
И аз ти казвам дано да не попадаш :S
ivcheto0o
05-10-2009, 08:46
mechtaq_za_teb
05-10-2009, 09:09
Не винаги е така. Понякога чувствата са споделени, но дори да не са, не можем да ги контролираме.
Не избираме ние кой да обичаме и кой не...
NaNa_SladuRana
05-10-2009, 09:15
аз го нямам този проблем,винаги се влюбвам в хора,които ме обичат :) Всъщност именно за това и аз започвам да ги обичам. :oops:
Колко по-лесно и по-красиво щеше да е,ако се обърнете и погледнете какво означавате за този,който тича след вас,ще имате връзка изпълнена с любов,топли взаимоотношения,а вие все тимате по гъза на някой негостъпен и ако тръгнете ще има доста моменти,в които ще се държи грубо с вас :? Аз така виждам нещата прекалено горда съм,за да тичам след някого и прекалено много обичам себе си,за да пропунса някой,който ще обсипва деня ми със сбъднати мечти,за та се забия при някой,койти ще ме пренебрегва :)
sextazy_baby
05-10-2009, 10:32
слушайте повече приятелите си..... защото после ще съжелявате!!
Зависи,ако са добронамерени може и да ги послушаш за нещо,но винаги трябва да слушаш и разчиташ на себе си
Kostadin_682
05-10-2009, 10:39
Защото живота е ши*ан свиквайте 8-)
vampirekiss
05-10-2009, 10:48
Защото понякога и ние не знаем какво искаме и какво всъщност търсим.
Niakoitam
05-10-2009, 11:11
Не винаги е така. Понякога чувствата са споделени, но дори да не са, не можем да ги контролираме.
Стига де.Признай си и ти. :D
Какво стана с онова момче дето беше готово на всичко за теб.Писна ти нали. 8-)
cinderella_gugutka
05-10-2009, 11:28
не винаги е така-когато срещнеш подходящия ако той ти отвръща на 4увствата няма да бягаш от него
ина4е по твойта логика няма да има нито една щастлива двойка на планетата :D
kuklichka_bg
05-10-2009, 11:59
Защото понякога и ние не знаем какво искаме и какво всъщност търсим.
+1 :(
EeeBobii
05-10-2009, 12:01
Не в всички са така :-x
Revengee
05-10-2009, 12:50
защото винаги мислим за това което неможем да имаме , но рядко се замисляме за това което имаме..
иии когато накой ти е в кърпа вързан то тогава ти става малко скучно... ии не ти е интересен.. но ако започне да ти бяга тогава ще го искаш... :smt085 :smt086
GaBiIi__
05-10-2009, 17:00
Зависи... ако приятелите са недобронамерени тогава ще се хапнеш .... :? :? Много зависи от приятелите... :? Аз лично слушам много малко хора, защото повечето само ми завиждат... :? :? Така, че гледай сам да си имаш някаква преценка независима от тази на приятелите ти... 8)
ako sa nedobronamereni nqma da sa ti priqteli ;)
TheGirlNextDoor
05-10-2009, 17:13
аз го нямам този проблем,винаги се влюбвам в хора,които ме обичат :) Всъщност именно за това и аз започвам да ги обичам. :oops:
Колко по-лесно и по-красиво щеше да е,ако се обърнете и погледнете какво означавате за този,който тича след вас,ще имате връзка изпълнена с любов,топли взаимоотношения,а вие все тимате по гъза на някой негостъпен и ако тръгнете ще има доста моменти,в които ще се държи грубо с вас :? Аз така виждам нещата прекалено горда съм,за да тичам след някого и прекалено много обичам себе си,за да пропунса някой,който ще обсипва деня ми със сбъднати мечти,за та се забия при някой,койти ще ме пренебрегва :)
това,което каза е хубаво...само че чувствата не могат да се контролират : (
..щеше да е доста лесно ако ставаше така.."ще харесвам еди кой си,защото и той мен"
sladkish_14
05-10-2009, 17:16
Не знам ! Аз съм в точно такава ситуация #-o и не мога да си го обесня какво става с мене ,, :?
Bellatrix
05-10-2009, 18:30
Защото често хората не са наясно със себе си. Който не знае кой е и какво иска, гони неподходящата половинка.
Punisherrr
05-10-2009, 19:15
Ами при мен не е така ;)
Не знам вие защо го правите :D
особено първото...доста е глупаво ;)
TheGirlNextDoor
05-10-2009, 19:21
Ами при мен не е така ;)
глупаво..глупаво ама тя любовта не пита :)
Take_That
05-10-2009, 19:45
Абсолютно правилно
unicorn_f
05-10-2009, 20:57
Абсолютно правилно
така е :(
Защото винаги искаме това, което не можем да имаме..... 1+
valdesbg
05-11-2009, 09:20
За вас не знам, аз се ръководя от моите усещания и чувства.
А иначе - бягайте спортувайте, за здраве е :)
И чувствата се контролират при това супер лесно. Проблема ви е че не искате да знаете че можете да ги манипулирате(и своите и чуждите) и си пеете старата песен. Знам ли, страх ви е или не искате да си разваляте някакви илюзорни представи...
FancyGirl
05-11-2009, 11:36
защото иначе нямаше да има несподолена любов...
защото си грозен а харесваш красива и затова бягат от теб , а тебе те харесват едни ОЩЕ ПО ГРОЗНИ и ти бягаш от тях
Има нещо вярно в това което казваш...
Ама хората ако не са грозни?а?
guinessgirl
05-11-2009, 13:06
чувства. :-|
чувства. :-|
Да и това естествено го има. :)
Има нещо вярно в това което казваш...
Ама хората ако не са грозни?а?
хората които не са грозни още по лошо - те са го осъзнали и си имат предпочитания в смисъл тои може да е красив , но красивият с еди каква си особеност е с една стъпка напред пред само красивия и така...
по лесно е да си кажеш какъв конкретен тип момиче харесваш и какъв човек си ти така по лесно може някои да ти каже защо "бяга от теб" макар че ти в себе си вътре наи добре знаеш
примерно и аз харесвам жена която "бяга от мен" и знам защо - защото ме харесва като човек но нямам достатачно пари да я осигуря и немога да и дам това което иска , и е с друг които пък не харесва толкова обаче пък може да я осигури
значи явно само да си сладък , или красив или само добър и т.н. не стига
но стига ако си САМО богат тогава автоматично ставаш красив и т.н. 8-)
moon_flower
05-11-2009, 13:12
Защото често се чувстваме привлечени от нещо,което не можем да имаме или поне трябва да се трудим,за да го постигнем.Примерно една приятелка беше влюбена в едно момче,но хич не беше лесно да го накара да тръгнат.Нон стоп говореше за него след срещите им и накрая като и призна,че я хресва тя го заряза...обяснението еше,че просто е усетила някаква тръпка в това да се стреми да го спечели и когато най-сетне това се е случило въпросната тръпка е изчезнала.Не знам дали точно това е добър пример,но за сега за това се сещам. :)
но стига ако си САМО богат тогава автоматично ставаш красив и т.н.
ХАхах това винаги го има,и ще си остане.....като закон!
Daniella_
05-11-2009, 13:25
Не съм прочела всички мнения затова ,ако се преповтарям се извинявам..
Според мен има няколко причини хората да бягат от хората ,които ги обичат.Първата е ,че се стряхуват да изпитват нещо толкова сериозно като любовта ,защото на моята възраст (16) вярвам ,че сме по склонни да изпитваме "харесване" ,отколкото "влюбване".Втората е,че ако отсрещната страна те отхврли повечето хора не могат да го приемат,даже започват да искат още повече да са заедно с човека,който ги е отхвърлил.Третата е ,че ти дава време за размисъл - нещастната любов :D
Но според мен главната е страхът ,че чувставата на човека срещу теб може би не са истниски...
moon_flower
05-11-2009, 13:25
Цитат:
Закон,но не за всички.Някои момичета все още имат достойнство и не се интересуват от парите на момчетата.
Цитат:
Закон,но не за всички.Някои момичета все още имат достойнство и не се интересуват от парите на момчетата.
да това е така никои не е казал че е при всички, но наистина е като закон! колегата вълк мисли правилно :-P
moon_flower
05-11-2009, 13:30
moon_flower написа:
Цитат:
Цитат:
да това е така никои не е казал че е при всички, но наистина е като закон! колегата вълк мисли правилно
Радвам се,че всички сме съгласни. :D (Махам се,няма да спамя :D )
Защото обичаме да се нараняваме - по-лесно е да страдаш, защото тогава може де се свиваш в един ъгъл и да обвиняваш всичко и всеки, а щастието изисква усилия :?
Щото сте идиоти.Праскайте квото падне,кво се занимавам с простотии да одим по на некому задника.
XTREMEFREERIDE
05-12-2009, 10:54
Ако беше така, нямаше да има хора, които са заедно. Това е тъпо клише. ;)
vihrenco
05-12-2009, 13:34
++++++
NaNa_SladuRana
05-12-2009, 14:18
това,което каза е хубаво...само че чувствата не могат да се контролират : (
..щеше да е доста лесно ако ставаше така.."ще харесвам еди кой си,защото и той мен"
ми аз не мога да се хореша човек,на който съм му безразлична :)
smileforyou12
05-12-2009, 16:18
защото сме сложно устроени същества които трудно приемаме истината
monityyy95
05-23-2009, 19:40
[quote=AnzaRe]То винаги ще се намери някой да ти забие нож в гърба.
Ммм да... тук съм много съгласна за това не трябва да се доверяваш изобщо... :? :? Аз съм го изпитвала ама от момичета... :? И за това реших в последствие че момчетата са много по добри приятели... и сега имам само момчета приятели... :D :D quote]
И при мен е така-повечето ми приятели са момчета- те са многооооо по-добри приятели от момичета-няма да те предадат, да ти откраднат гаджето... :(
LetTheMusicTalks
05-23-2009, 19:48
+1
Защото адреналина в нас си иска своето.Винаги се чувстваме по-привлечени към невъзможната връзка, отколкото към връзка, която би била съвсем нормална и в реда на нещата.Предизвикателствот в нас е виновно за това.
Punisherrr
05-23-2009, 20:07
Ами при мен не е така ;)
любов,любов ама аз не разбирам как се ОБИЧА някой,който не го *** за тебе?! :-o Айде да си хлътнал здраво нещо - ок ...ама обичането така не става според мен ;)
Чиста самонавивка си е цялата работа.
LiveFlower
05-23-2009, 20:11
Щото сте путки,за тва :)
TheGirlNextDoor
05-23-2009, 21:34
Ами при мен не е така ;)
любов,любов ама аз не разбирам как се ОБИЧА някой,който не го *** за тебе?! :-o Айде да си хлътнал здраво нещо - ок ...ама обичането така не става според мен ;)
Чиста самонавивка си е цялата работа.
абе аз нямам в предвид любов в истинският смисъл на думата..
^^нз как да го обясня..увлечение
..ама на мен ми се случва винаги така..и сега дори съм в такава ситуация..ама кво да се прави
TheGirlNextDoor
05-23-2009, 21:35
Щото сте п****,за тва :)
и тва е така 8-)
BlueFace
05-23-2009, 21:46
Защото още чакаме да срещнем човека който ще харесваме и той ще ни харесва.А когато това стане и нещата се преебат заради една глупост е много гадно :-#
IndependentGirl
05-23-2009, 22:23
Не знам.. и аз това се питам.. и на мен в момента това ми се случва.. :(
Kostadin_682
05-24-2009, 08:30
защото това са чувства и никой не може да ги контролира
Съгласен
exclusive__16
05-24-2009, 08:36
[quote="smileforyou12"]защото това са чувства и никой не може да ги контролира
точно така,...и аз съм същата и винаги ме боли ацки много ;(