Влез

View Full Version : Приятелство

beiho
05-10-2009, 08:14
Искам да ви попитам гаджетата ви имат ли си много добри приятели от противоположния за тях пол, да си правят закачки и съответно на вашите гаджета, момчета, тези приятели подаряват ли цветя, подаръци и т.н!?И как го възприемате вие впрочем?

Hilary_
05-10-2009, 08:20
Това с най - доброто приятелство между момче и момиче безкрайно много ме съмнява защото повечето пъти едната страна харесва другата не само като приятел... :-o Иначе моя човек има приятели а за приятелки... ам май не.. но не липсват желаещи да му се наврът във всеки един момент... :? За разлика от него аз имам момчета приятели и си държа на тях ... като на приятели... 8) А за подаръците ако е без повод е малко или много странно... :D

sextazy_baby
05-10-2009, 10:27
Ами да,когато тръгнахме с приятеля ми,той си имаше "най-добра приятелка",която се правеше на света вода ненапита,нямах нищо против отначало,все пак тя си имаше приятел от 2 години,но след месец разбрах че го харесва моя,опита се да ни раздели няколко пъти и то по много мръсен начин,накрая си изяде боя и приятеля ми я заеба.Та мацки пазете се от тея "най-добри приятелки" на вашия приятел

mynichka
05-10-2009, 10:34
Ми моя приятел си има най- добра приятелка и не и подаря цветя и подаръци и тази му приятелка не ме притеснява :)

vampirekiss
05-10-2009, 10:57
Абе и моя има една кифла,която аз лично нямам основателна причина да я мразя,но пуста ревност.Какво да се прави-той е в компания от много хора ,с които се познават от деца.Тя го е познавала много много време преди аз да го срещна и в началото даже си я мразих.Вече свикнах и не ми прави впечатление,но винаги съм на нокти.

evelinka1122
05-10-2009, 10:58
при нас нещата стоят така.... всички негови приятели са в моя клас, а всички мои приятелки са в неговия :D яко а? всички се разбираме... и нямаме проблеми... той понякога се е закачал с мои приятелки, лично от тях съм разбирала, а по-късно и от него 8) да аз се прегръщам с неговите приятели... подарявали са ми цветя... но пак казвам никога сме нямали сериозни проблеми :) :grin:

GameMaster
05-10-2009, 11:14
Ами моя приятел излиза понякога със бивши съученички,но не му правя проблеми.Иначе аз имам доста приятели момчета и моя понякога доста ревнува,но за мен те са само приятели.Иначе не помня някоя мацка да му е давала подаръци :D :D :D

Mi6inka
05-10-2009, 11:21
моето момче ..мн ясно си има приятелки момичета.. най-добра приятелка....чак пък най-добра не му е ама има едно момиче,което си има за близка приятелка,аз я познавам и ..за сега няма причини за притеснение...иначе най-добрите му приятели са момчета...аз също имам много добри приятелимомчета,той също за сега не е проявил някакъв негативизъм относно това.. но разбира се всичко трябва да си е в рамките на нормалното

TheBeliever
05-10-2009, 11:22
Той няма най-добра приятелка, но има доста момичета в компанията му. Не се притеснявам от тях, защото ги познавам и знам и неговото отношение към тях. Аз от друга страна съм доста близка с няколко момчета. Има доста закачки, намеци, прегръдки, но всичко е в кръга на шегата и той не се сърди. Или поне не е показал, че му е неприятно.

crazymm
05-11-2009, 11:00
Не вярвам в такива приятелства.. :)

Jumbie483
05-11-2009, 11:12
Моя има само трима-четирима най-добри приятели с които се познава от векове 8-)
Но за приятелки не съм чувала да е имал (сега няма) ..

hisy
05-11-2009, 14:09
Еми..моя има само приятели.. а за приятелки..ми ПРЕДПОЛАГАМ че няма.. но ако има трябва да си имам едно на ум :? :D

Lady_AMG
05-11-2009, 20:12
Абе от приятел до приятел има разлика. Моя приятел си има една приятелка, дето убий ме не мога да изревнувам от нея. Има други, с които не е толкова близък и откачам при мисълта, че може да е с тях. Според мен ако се притесняваш от приятелите/ките на своя/та приятел/ка значи има защо. То като има нещо недердно се усеща.