Влез

View Full Version : Не мога да намеря точно заглавие.

BornTohate
05-10-2009, 19:04
Ами темата, която пускам е посветена на една връзка, която всъщност отдавна приключи, поне за него.
Началото беше голям базик. Аз едва ли не тръгнах с въпросното момче на шега. От нищото стана едно огромно нещо. Отначало си мислех "Боже, какво правя с него.. та ние по нищо не си приличаме, дори не ми харесва". Постепенно се превърна в "Кефи ме, поне е адски мил и прави всичко за мен". И след това вече стана "Обичам го безумно много, не искам никога да ме оставя." И така, всичко си беше прекрасно, е естествено имаше спънки, като във всяка връзка, но аз му прощавах, защото го обичам. Докато не дойде момента, в който ме остави. Дори не разбрах защо. Просто ми каза, че вече не е в играта. И оттам почва всичко. Плаках, тръшках се, наливах се с алкохол дори... и накрая просто си намерих друго гадже. Той отдавна беше блокнат в скайп и забравен. НО скоро дойде момент, в който си проговорихме и дори се видяхме. И осъзнах че чувствата ми все още са там.. дълбоко.. но ги имаше и още бяха толкова силни.. месеци по-късно аз го обичам по същия начин както и преди. И след срещата ни стана още по-лошо. По дяволите, пак усетих какво е да съм до него, да съм близо до него, да ме докосва, да ме гледа .. и нз кво ми стана. Просто пак поисках да съм си с него. Само че той не иска. Има си гадже, мен ме искал само за секс, едва ли не. И тва си ми го каза той. След дълги колебания дали да бъде или да не бъде, отказах категорично. Само че искам да съм до него, въпроса е как. Страдам, обичам го, откакто се запознахме забравих за останалия свят, спря да ми пука за всичко останало, държа дори повече на него отколкото на себе си. И не знам какво да направя за да ме поиска пак заради самата мен, не знам как да го направя. Тежко ми е, сърцето ми тупти само за него и не иска никой друг. Никой. И в момента докато отново си мисля за всичкото тва плача.. знам че трябва да спра, но не мога. По принцип не съм тъпа депресарка, но чувствата явно са по-силни от всичко останало.
Не знам дори защо пиша тая тема.. скапана е отвсякъде, дори не е интересна, но може пък да ми олекне ако помрънкам малко и пред непознати хора, идея си нямам.. и не задължавам никого да чете.. не се и надявам някой да го направи де..само аз ще си препорчитам и ще си плача .. шаляля...и така.. лека вечер :)

got2Bthe1
05-10-2009, 19:09
Твоята история е мн гадно...на твое място бих го забравил...явно няма чувства към теб а любов насила нистаа...успех

BornTohate
05-10-2009, 19:17
Благодаря, ама как се забравя?
Как се изтриват спомени? Знам, че не е хубаво да се живее само с тях, ама аз в момента това правя и не разбирам как да си го направя друго ?
Май за пръв път съм влюбена наистина, защото наистина не ми е ясно как да се оправя..

vampirekiss
05-10-2009, 19:22
Щом те иска само за секс,то значи не си струва да се занимаваш с него.Боли и наистина е хипер гадно,но просто това си е истината.Защо не опиташ с някой друг.Може да не е същото,може да те боли супер много,но рано или късно ще мине.Успех!

Ivalinka
05-10-2009, 19:25
ей това е любовта. понякога може да е много прецакваща.....

sextazy_baby
05-10-2009, 19:30
Такъв е живота,нямам какво друго да ти кажа.Дори и да боли най-добре е да осъзнаеш че със спомени не се живее,затова се опитай да продължиш.Успех

oasis
05-10-2009, 19:34
Лошо е когато държиш на някого повече отколкото на себе си!

DevilWish
05-10-2009, 19:41
Мхм много гадна ситуацийка :С :( Някой път се получава така.Трябва да го забравяш ,защото едва ли искаш такъв приятел ,който при полужение ,че си има приятелка, търси друга само за секса.А и да не беше така, самата мисъл ,че иска само секс от теб е напълно достатъчна, да се откажеш от него.Няма смисъл.Зная, че е гадно и на мен ми се е случвало ,живеех само за него, но накрая се оказа, че е било голяма грешка от моя страна и го забравих по-лесно от колкото си мислих ,но трябва просто да имаш колкото се може по-малко контакт с него и тн . ;) Успех!

BornTohate
05-10-2009, 19:42
Лошо е когато държиш на някого повече отколкото на себе си!Хаха.. лошо или не тва е.
Мога смело да кажа, че жертвах заради него много от нещата, които определят живота ми заа мнооооого напред.. и дори да съжалявам пак бих го направила, стига с това да си го върна.
Окей, нека е лошо, но няма как да е друго.

Едит.. мерси и на останалите много.

Take_That
05-10-2009, 19:43
Благодаря, ама как се забравя?
Как се изтриват спомени? Знам, че не е хубаво да се живее само с тях, ама аз в момента това правя и не разбирам как да си го направя друго ?
Май за пръв път съм влюбена наистина, защото наистина не ми е ясно как да се оправя..

Спомени не се изтриват те просто си стоят някъде там, дълбоко в нашето съзнание :) Не мисля, че можеш да забравиш човек, с който си бил, винаги остават гореспоменатите спомени :) Може обаче чувствата да изстинат - и тогава си казваме "забравих го/я" :) Ти трябва да ИСКАШ да преодолееш всичко, трябва да имаш воля (знам, че е трудно, но не ти остава нищо друго) Не можеш да насилиш един човек да те обича - "Насила хубост не става!" Ако си поставиш за цел тези твои чувства към него да останат в миналото, тогава ще успеш, ще направиш всичко възможно да стане :) Но ако седиш и се вайкаш - нищо няма да излезе от това, повярвай ми :) Той те иска само за секса - помисли, нима искаш да си някаква кукла на конци, някаква мариноетка? Трябвало е да спре да ти пука за него още в мига, в който е изрекъл тези думи! Според мен не заслужава даже да го погледнеш - Продължи напред, живота е твърде кратък, за да го живеем заради друг..... :)

BornTohate
05-10-2009, 20:07
Хахах.. да сигурно е така.
А няма ли начин щом един път ме е обичал да стане и втори път ?
Знам лииииии...
оф въпроса ми е бая тъп.. ЗНАМ.. но трябва да попитам и опитам всичко преди да се откажа..

Take_That
05-10-2009, 20:21

Според мен едва ли, но ти познаваш въпросното момче най-добре и ти знаеш дали може или не може

mel4ety
05-10-2009, 20:23
Хахах.. да сигурно е така.
Знам лииииии...
оф въпроса ми е бая тъп.. ЗНАМ.. но трябва да попитам и опитам всичко преди да се откажа.. щом един път те е оставил, значи ще има и втори, и трети.. нямам кой знае какъв опит че да ти давам каквито и да било съвети, но и на мен ми се случва в момента нещо подобно.Бавно забрави за него, просто дори да тръгнете заедно пак, той ще знае, че си му сигурна в смис че си го обичаш, че няма да му изневериш и ще си там като му потрябваш. Не ти трябва такава връзка и такъв човек.. Не знам на колко си години, ама все пак ей..горе главата!Толкова много други момчета ще има..Колкото и да е трудно забрави го за свое добро, не се измъчвай с него, продължи напред ;) айде късмет от мен :-)

babity
05-10-2009, 20:28
Хм, ако наистина не издържаш да си далече от него може да си имате една "отворена връзка", която да допълва сегашната му. Осъзнавам колко нелепо звучи. Рано или късно ще си дадеш сметка какво точно прави той с теб и пак ще се заобичаш повече, отколкото обичаш него и всичко ще си дойде на мястото. Но при положение, че той те е искал само заради единия секс не очаквай да има развитие между вас, не и такова, каквото ти искаш. Казвам го от опит.

BornTohate
05-10-2009, 20:52
Ми то и да искам да съм далече от него, няма как да стане. Живее ми на 5 мин път, работи на 10 от вкъщи. Засичам го през ден.
Поговорката далеч от очите, далеч и сърцето при мен просто НЯМА как да проработи.

Бааахти много е сложно, ужасно е.
А за отворената връзка, понякога се колебая, понякога си казвам твърдо не. От една страна е жаааалката логика, че поне ще ме прегръща пак и ще съм до него, а от друга изниква достойнството и принципите ми. Май някой тряа да ми удари един здрав бой, друг изход вече НЕ виждам.

И все пак отново благодаря на всички, някои постове определено ме накараха да погледна нещата и от един малко по-различен ъгъл :)

beti4ka28
05-21-2009, 19:14
Ами не искам да се правя на много вряла и кипяла в тея работи, защото не само съм малка, но и не съм имала гаджета и не съм изпитвала такива чувства никога така че каквото и да кажа знайте, че е от устата на аматьор и не се задълбочавайте ... таааа исках да кажа, че попринцип ние няма какво да те посъветваме наистина за жалост живота понякога е супер гаден и прецаква всички ако той наистина не те иска или те използва само за секс ... не знам разсейвай се с нещо друго намери нещо, което те утешава някакво хоби или друго момче... знам, че всички тфа казват и ти сиг си викaш " Пфф толкова ли са прости тея не мога да го забравя никога" , но се опитай да се бориш със себе си и чувствата си имай воля за нови предизвикателства и нови неща .. просто наистина не знам с какво друго можем да ти помогнем всички тук...