View Full Version : ПРОБЛЕМ!!!
house_man
05-11-2009, 00:56
Здравейте! Така значи сичко седи така . Ходя с едно момиче на което много държа . Няма да лъжа изневрявал съм веднъж и ми беше гадно но мина.Обаче преди три дена бях на дискотека пак се бях напил естествено и се целужах с едно момиче и някък си от три дена не спирам да мисля за това и както изпитвам угризения в същотот време изпитвам желание да го повтора с тва момиче в по широк аспект . Държа на приятелката си но някак си не спирам да мисля за това .СЪВЕТИ и ОПРЕКВАНИЯ чета всякакви така че слушам.МЕРСИ !!!
CheriHool
05-11-2009, 01:55
Простак!
:D
по темата: само едно ще ти кажа: Прави това, което те кара да се чувстваш добре!
Големи простотии изприказва..
не може да 'държиш' на един човек, пък в същото време да се впускаш в втюри с друг човек.. :o
Да ти имам ш**аното държание да ти имам... кажи на момичето къв кретен си... :o :o :? Кво я лъжеш?! .... :?
ми пробвай да чукнеш момичето от дискотеката , приятелката ти няма смисал да разбира
Ilikeliljon
05-11-2009, 06:03
Виж сега нали разбираш, че думите "държа много на приятелката си" и веднъж и изневерих, и след това целунах друга си противоречат толкова здраво, че трябва добре да се замислиш дали държиш на нея. Имам едно въпросче към теб. Обичаш ли да те лъжат? Вероятно не. Така сега се замисли, че ти лъжеш нея. Ако искаш да бъдеш с други просто я остави и си бъди, но не и така. Това е от мен :) :)
Ou7taControL
05-11-2009, 06:06
в никакъв случай не я оставяй заради едното увличанеп о въпросното момиче.. сигурна съм че след време тръпката ти от целувката ще отмине..
А щом казваш че държиш на това момиче не би трябвало нещо такова да ти минава през главата... :)
GossipGirl89
05-11-2009, 07:42
Aicken, много умно... нямало смисъл да разбира... Пожелавам ти и твойто гадже (ако имаш такова, ако не-бъдещото ти гадже) да се ч*ка с някой зад гърба ти и да я съветстват да продължава да го прави щото видиш ли... няма смисъл ти да разбираш :-x
Колкото до автора на темата - оу, пич, повярвай ми - в страшна грешка си! :) Ти изобщо не държиш на мацката до тебе. Не може да държиш на нея и в същото време да й изневеряваш... Айде, един път пак е гадно, но нали... всеки прави грешки (макар че за мен това не е никакво оправдание и никога не бих простила изневяра, независимо при какви обстоятелства) ама щом е имало и втори... А и като гледам май изпитваш желание да го потретиш... :? По-добре признай всичко на приятелката си и се разделете. Няма смисъл да я залъгваш, защото бъди сигурен, че рано или късно та ще научи и гледай да е от твойта уста, защото най-боли някой друг да ти каже, че любимият ти човек те е предал... Щом не можеш да си верен и си склонен към кръшкания по-добре не бъди с никоя! Т.е. бъди, с която искаш, но не като гаджета, за да не нараняваш ;)
NeZaPoznat
05-11-2009, 08:29
Минах през това и за това говоря от мой опит.
Спри да мислиш за глупости и не пропускай нито един шанс да смажеш пищова. Като се разделите след известно време в което не се съмнявам ще се ядосваш за всички п**ки които си пропуснал само за да се правиш на верен на едно момиче, което вече не е с теб.
valdesbg
05-11-2009, 08:57
Усещаш ли как сам си противоречиш, и се самоуспокояваш по незнайни за мен причини?
Мисля да Опрекна госпожата ти по български език.
fluffka1
05-11-2009, 09:41
И аз смятам че яко си противоречиш. Ако все пак наистина държиш на приятелката си, бъди по сдържан и не мисли за глупости. Пък по всяко време можеш да из***** някое момиче в дискотеката.... немога да рзбера защо след като си имаш приятелка мислиш изобщо за такива неща? явно не държиш толква на нея! помисли си какво точно изпитваш и какво искаш.
LovEsIckk
05-11-2009, 09:45
Избий си тези мисли от главата.
Ако не можеш,значи толкова обичаш и държиш на приятелката си.
smileforyou12
05-11-2009, 09:52
хаха избирай не мисля че приятелката ти заслужава такова отношение
или ще се занимаваш с оная от дискотеката или ще се останеш с приятелката по добре не се мъчи да ги въртиш и двете не е справедливо
но не се знае дали момичето от дискотеката ще иска това между вас да продължи
puhinka93
05-11-2009, 10:43
Горкото момиче, едва ли е заслужила подобно нещо. Не може ти да и изневериш 2 пъти и да твърдиш, че държишна нея. Това е нещо абсурдно, пък и от прочетеното мисля, че не съжаляваш за стореното. По-добре кажи на приятелката ти за случилото се и нека тя да реши дали иска да е с теб или не. Но не я убеждавай, че това няма да се случи ОТНОВО. Остави я сама тя да реши!!!
Мисля, че приятелката ти не го заслужава!
sweetnadi
05-11-2009, 18:31
ako naistina o6te q obi4a6 trqbva da i se izvini6 a ako ve4e tq ne te interesuva i kaji 4e iskate da skasate za6toto ne iska6 da q naranqva6 :P
1во се находи.... после почвай да "държиш"на дадено момиче... не си готов за сериозна връзка!
sextazy_baby
05-11-2009, 19:27
Ходя с едно момиче на което много държа
Празни приказки...
П.П. Прави това,което на теб ти харесва,но не залъгвай приятелката ти,най-добре ще е да й кажеш и определено не си готов за сериозна връзка
got2Bthe1
05-11-2009, 19:40
Виж сега нали разбираш, че думите "държа много на приятелката си" и веднъж и изневерих, и след това целунах друга си противоречат толкова здраво, че трябва добре да се замислиш дали държиш на нея. Имам едно въпросче към теб. Обичаш ли да те лъжат? Вероятно не. Така сега се замисли, че ти лъжеш нея. Ако искаш да бъдеш с други просто я остави и си бъди, но не и така. Това е от мен :) :)
абсолютно съгласен
П.П. Ilikeliljon на подписа ти накрая прочетох "Доган" 8-) 8-) 8-)
Май доста си противоречиш :D Като гледам изневярата я правиш напълно съзнателно и я приемаш за нормално и как можеш даже да си помисляш че държиш на приятелката си... :?