View Full Version : възможно ли е чак на другия ден да има кръв
възможно ли е чак на другия ден да има кръв.. след катоо си спал момче за 1ви път.. :?
isthislove
05-11-2009, 07:37
слал .. или спала.. момче ли си или момиче :|
LovEsIckk
05-11-2009, 07:57
Да.
Ilikeliljon
05-11-2009, 07:58
Така като те гледам си момиче. Ами да възможно е да има на другия ден, възможно е да има и при втория, третия полов акт. Въможно е и докато се къпеш да излезе нещо (тоест може да е остатък от девствена ципа или кръв) и така нататък. :) :) :)
isthislove
05-11-2009, 09:34
Така като те гледам си момиче. Ами да възможно е да има на другия ден, възможно е да има и при втория, третия полов акт. Въможно е и докато се къпеш да излезе нещо (тоест може да е остатък от девствена ципа или кръв) и така нататък. :) :) :) според мен е вазножно .. ако е някои с по голям и дебел член мисля че няма да има такива проблеми .. :D
Macallan
05-11-2009, 13:01
задника ли ти кърви бе хлапе?
голям проблем имаш да знаеш... това е човешко тяло бе хора.... вие асла не си познавате телата! ми мн ясно че е нормално, се едно ся да питам аз... "нормално ли е да тече кръв 1 ден след като съм се порязал" :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
HichNeMiPuka
05-11-2009, 14:25
момичето е било девствено... нормално е да не е наясно :x
няма страшно... докато не изкараш някоя слон отдолу вс е наред ;)
Много ви е ниско нивото на сексуална култура,пък сте ми тръгнали секс да прайте .. Ест,че може .. и бебе може да сте си напрайли . :?
da
i ne i pi6tete i az bqh taka i vupreki 4e bqh iz4ela dosta nezn
bany_land
05-14-2009, 12:17
da napalno normalno e :)