Влез

View Full Version : Екстремно отслабване

DimovB
05-11-2009, 09:06
Нещо интересно, на което се натъкнах случайно:

Може би за някои хора е странно, но основните оръжия от нашия биологичен ритъм за отслабването са: съня и студа. Най-добрите часове за отслабване са нощните. През първия час от съня ни се активизира действието на хормоните, които напомнят на мастните клетки, че трябва да отдадат енергията си на другите. Когато пък мръзне, организмът използва много повече енергия, за да поддържа телесната си температура. И я получава от мастните клетки. Затова спете в хладно помещение и прекарвайте повече време на свеж въздух.

Има ли навити вече?

Колкото и странно да звучи, бас ловя, че е по-ефикасно от гладните ви диети с нулева физическа активност. :D

taNcheto93
05-11-2009, 09:12
И аз веднъж поподнах на подобна статия, но след това четох някъде затова да се спи в хладно помещение, че не било много добре за организма или нещо подобно. Сега ще потърся и ако го намеря ще пиша

billytalent
05-11-2009, 09:14
И аз съм попадала на тази статия,нз дали ще има ефект,но наистина е за предпочитане пред диетите

taNcheto93
05-11-2009, 09:17
Ето:

5. На отворен прозорец
Някои смятат, че трябва да спят в студена стая, защото било по-здравословно. Не е вярно. Студът ще ви накара да се свиете на кълбо, а оттам ще последват проблеми с врата, гърба и раменете. Организмът ви ще изхаби енергия, за да се затопли сам, и няма да се чувствате отпочинали. През пролетта е добре да мислите за полените – възможно е да получите лека алергия, ако спите на отворен прозорец. Във всички случаи и силно затоплената стая не е добро решение.

Snuffles
05-11-2009, 09:17
Oo, отивам да спя на терасата. :D

DimovB
05-11-2009, 09:27

Пробвай в стаята на вентилатор или си нагласи климатика на 21 градуса. :D

Bianca
05-11-2009, 12:31
Хахах, ще го пробвам, нямам друг избор. 8-)

vanilla
05-11-2009, 13:08
И в книгата на Дюкан е обърнато внимание на студа като регулатор на килограмите.
Студената храна принуждава организма да гори повече калории, както и студените душове или по-тънкото облекло.

clever
05-11-2009, 13:27
Нещо интересно, на което се натъкнах случайно:

Може би за някои хора е странно, но основните оръжия от нашия биологичен ритъм за отслабването са: съня и студа. Най-добрите часове за отслабване са нощните. През първия час от съня ни се активизира действието на хормоните, които напомнят на мастните клетки, че трябва да отдадат енергията си на другите. Когато пък мръзне, организмът използва много повече енергия, за да поддържа телесната си температура. И я получава от мастните клетки. Затова спете в хладно помещение и прекарвайте повече време на свеж въздух.

Има ли навити вече?

Колкото и странно да звучи, бас ловя, че е по-ефикасно от гладните ви диети с нулева физическа активност. :D :lol: :lol: :lol:

colymoly
05-12-2009, 14:01
със сигурност е така, но не ми се вярва да има ефект, по-скоро можете да си навлечете някакви заболявания отколкото да свалите кила

splendour
05-13-2009, 12:20
И в книгата на Дюкан е обърнато внимание на студа като регулатор на килограмите.
Студената храна принуждава организма да гори повече калории, както и студените душове или по-тънкото облекло. psle s zaboleli b1breci qi4nici i si4koto tam ot goli ili kolygoli kr1stvove.a prostyda taka ili ina4e

vanilla
05-13-2009, 12:39
Студената храна принуждава организма да гори повече калории, както и студените душове или по-тънкото облекло. psle s zaboleli b1breci qi4nici i si4koto tam ot goli ili kolygoli kr1stvove.a prostyda taka ili ina4e

Казах по-тънки, а не по-къси.
Никой не ти говори да тръгнеш зимата на -5 градуса с къса пола и късо потниче. Никъде не съм споменавала за голи кръстове, защото не съм им привърженичка. Но пък не е нужно и да ходиш препасана с пояс.

Sissy90
05-13-2009, 14:20

Пробвай в стаята на вентилатор или си нагласи климатика на 21 градуса. :D
21 градуса хладно ли е? У дома през зимата нощем отоплението е на 17.5-18 градуса.

clever
05-13-2009, 14:21
сега следват големите жеги и хората няма да могат да се подложат на тая диета :lol: :razz:

splendour
05-15-2009, 19:40

Казах по-тънки, а не по-къси.
Никой не ти говори да тръгнеш зимата на -5 градуса с къса пола и късо потниче. Никъде не съм споменавала за голи кръстове, защото не съм им привърженичка. Но пък не е нужно и да ходиш препасана с пояс. ne s1m osporvala mnenieto prosto otbelqzvam

torresinho
05-15-2009, 20:33
Всеки ден като направиш по 10 обиколки на стадион(400 метра) или направо изтичаш 4 км. така за 1 месец гарантирам,ще свалите кила.Почнете с 2..3...4.. обиколки и така :)
Ако ви мързи - и Господ няма да ви помогне :)

Spider4eto
05-15-2009, 20:39
^^ Преди тичах на стадиона и имаше ефект, трябва пак да почна и ако го съчетая с някаква диета и спане на студено съм готова :D

clever
05-15-2009, 21:30
Всеки ден като направиш по 10 обиколки на стадион(400 метра) или направо изтичаш 4 км. така за 1 месец гарантирам,ще свалите кила.Почнете с 2..3...4.. обиколки и така :)
Ако ви мързи - и Господ няма да ви помогне :)
браво пич!
точно това трабвя да им се каже на хората ;)
макар че колкото и да им пълниш главите те... не :?
нямам предвид всички момичета естествено :)

InnchetO
05-15-2009, 22:01
абе с тичане не се ли стяга само задник? о_0
изобщо тичането има ли ефект върху паласки и коремче? :D [т'ва прозвуча все едно съм пълната свинщина, ама както и да е 8-) ]

Spider4eto
05-15-2009, 22:05
Тичането спада към групата на така наречените кардио упражнения. Това са и плуването и скачането на въже и т.н. Благодарение на тях най-лесно се топят мазнините, абсолютно навсякъде :)

DimovB
05-15-2009, 22:06
лал, сега остава само да ги стопите

InnchetO
05-15-2009, 22:16
сега остава само да се навия да ходя да тичам ;д

DimovB
05-15-2009, 22:23
и без ш минеш

InnchetO
05-15-2009, 23:02
^без? тичане?
Аз ще мъча за тяло докато не стане перфектно отвсякъде, така че винаги ще има за на къде повече :)

DimovB
05-15-2009, 23:08
ок, гледай само да не ти станат мускулести краката, че тогава пак е кофти

InnchetO
05-16-2009, 00:20
:D аз точно за това не се бях навила по-рано.. ;д а пък и много стяга дупето а пък си го харесвам пухкаво :oops: ;д

torresinho
05-16-2009, 09:10
Амии ... при тичането се изразходва много енергия ... не е само за дупето :)

LittlePrincess
05-16-2009, 09:19
В никакъв случай не бих спала на студено 8-)