View Full Version : До колко....?
sladka_______
05-11-2009, 16:51
До колко като ви посъветват нещо с форума има значение при решението ви... ?
SiNiStEr
05-11-2009, 17:02
До сега не съм искала съвети.
BlueDream16
05-11-2009, 17:05
Честно казано форума не е място откъде бих могла да получа кой знае колко адекватен съвет,а даже и да стане едва ли ще послушам точно някой от форума .. :(
Не съм искала съвети... :) Само от моите приятели и то не тук... 8)
gLoRiToO
05-11-2009, 17:25
Ами когато си реша нещо не питам никой и знам че никой не може да повлияе на мнението ми.Затова за съвети ако някога искам,то ще е от най-близките ми хора.Тук сме наистина да си помагаме,но това не значи че трябва да слушаме само останалите и да пренебрегваме собственото си мнение...
kuklichka_bg
05-11-2009, 17:33
Зависи за какво става въпрос.Примерно ако питаш някоя приятелка за съвет относно дадено момче.Тя ще го познава и ще има някакво отншение към него.И офф не мога да обесня това което искам да кажа.Тук хората не познават хората 8-) (офф) за който говориш и ти казват всичко направо.Но в крайна сметка нито приятел, нито някой от форума взема решение вместо теб.
got2Bthe1
05-11-2009, 17:47
Във форума има хора които наистина мн уважавам и ценя мнението им...освен тях си имам двама човека с които се съветвам за всеки проблем тяхното мнение обаче тежи повече...
CheriHool
05-11-2009, 17:49
Съвет.никога.не.съм.търсела .тук.
По-скоро.във.всичките.ми.теми. ъм.търсела.някаква.сигурно ст,изпитвах.нужда.и.дуги.хо а.да.потвърдят.това.което.м е.е.вълнувало.
Всъщност,има.доста.неща.кои то.по.презумция.не.са.ми.мин авали.през.главата..
Смисъл,колебаела.съм.се.меж ду.няколко.варианта,да.каже м,и.тук.ми.изнамират.от.някъ де.съвсем.друг,който.изглеж да.хем.компромисен,хем.върш и.работа.
б,кво.тъпо.го.обесних.
Не.знам.аз.много.си.харесва .повечето.съфорумци.тук.
Все.пак.3.години.от.живота.м .са.минали.тук.
С.някои.дори.си.знаеме.кътн те.зъби.вече,даже.дори.да.и ам.някакъв.проблем-тема
бих.пуснала.точно.в.този.фо ум.и.в.никой.друг!
soul1199
05-11-2009, 17:51
исках само 1 път,наистина помогна ми,мн готини хора сте вс тука :-)
CheriHool
05-11-2009, 17:57
исках само 1 път,наистина помогна ми,мн готини хора сте вс тука :-) :-)
По-скоро във всичките ми теми съм търсела някаква сигурност,изпитвах нужда и други хора да потвърдят това което ме е вълнувало.
GossipGirl89
05-11-2009, 18:24
Ами честно да си кажа - доста!
В повечето случаи се вслушвам в съветите :)
А пък и попринцип търся помощ тук след свършен факт... В смисъл такъв - аз вече знам какво трябва да направя, но просто искам да го чуя и от другите
Супер рядко искам някакви съвети. Обичам да си пазя проблемите за мене.
По-скоро във всичките ми теми съм търсела някаква сигурност,изпитвах нужда и други хора да потвърдят това което ме е вълнувало.
+++ :)
sextazy_baby
05-11-2009, 19:20
Не съм търсила съвети,разчитам на себе си
Neftochimic
05-11-2009, 19:44
най-добре е да пратиш това което ти си решиш, а не да искаш съвети от други хора...
все пак те не знаят какво чувстваш ти и т.н......
cinderella_gugutka
05-11-2009, 19:52
ако вси4ки са г/д на едно мнение взимам съответното решение.ако не-взимам решението което най-много ми хареса
До сега не съм искала съвети от тук.. И чесно казано, ако стигна до ситуацията да искам съвет, то би било само за да получа повече сигурност.. Гледам да се доверявам сама на себе си отколкото на някакви други хора, независимо какви и кои са те..
[B]a[N]D[i]T[k]a
05-12-2009, 02:14
понякога да понякога не :]
smileforyou12
05-12-2009, 03:47
за мен не е тук мястото от където да искам съвети имам си приятелки и искам от тях