Влез

View Full Version : Сякаш го предавам ,,

sladkish_14
05-11-2009, 20:03
Чувствам се много зле ,, :(
Влюбвам се отново в момче , което направи много хубави неща за мене ! Доказа ми , че е различен , че наистина държи на мене и не би ме предал .. В началото бях скиптично настроена и провалих връзката ни ,, Сякаш не чувствах нищо , все още не бях 'изтръпнала' от сериозната си връзка /2години ,,/
Сега усещам ,че се влюбвам все повече в него и знам , че той ме чака !
Чувствам се като предател , като предател относно предишната си връзка , относно онзи човек , когото 2 години обичах ..
Охх , не можете да ме разбрете , аз му обещах ! Обещах му ,че ще го обичам винаги , докато смъртта ни раздели ! Зарекохме се и двамата , той , той обеща ,че ще се върне пред родителите му ми се вричаше!
Чувствам се , сякаш някой е починал и аз вече го забравям , загърбвам го въпреки , че го обичах до болка !
Гледам снимки на него , гледам и на другия и съм б*си обърканата !
Сякаш съм задължена да чакам , сякаш не мога да бъда отново щастлива ! Обвзело ме е някакво чувство за длъжност към него , сякаш предавам не само него , а и себе си ! Вече сме разделени , а аз се чувствам сякаш , ще му изневеря !
А наистина искам да съм с онова момче , искам да опитам отново да бъда щастлива ! Обаче как да го гушна , като ще се чуствам гузна , сякаш някой предавам в този момент :-# #-o

Giva
05-11-2009, 20:24
Момчето с което си ходила 2 години ли е причината за раздялата ви?Ако да значи няма причина да чувстваш че му изневеряваш.Можеш да изчакаш известно време докато чувствата ти ''позатихнат'' и тогава да пробваш с другото момче.

sladkish_14
05-11-2009, 20:30
^ Не бе вината в него ,, Разделихме се по НЕ взаимно желание !
Колкото до чувствата ми , те едва ли някога ще изчезнат 5 месеца минаха , аз вече изтръпнах! Чувствам , че е така. Не плача , когато гледам снимките му , знам че искам да съм с другото момче.
Просто така се чувствам ,,

FancyGirl
05-11-2009, 20:32
Опитай се да разбереш, че всичко е свършило между вас и започни на чисто с това момче което по думите ти мисля, че заслужава да бъдеш с него и да го направиш щастлив ако не можеш просто не му давай напразни надежди защото колкото повече време минава толкова повече ще го боли накрая.... 2 години си била с онова момче това е доста време за да го забравиш бързо но просто е факт, че краят на филма е дошъл трябва просто да се примириш и да продължиш напред да направиш щастлив момчето което те иска и да бъдеш щастлива самата ти. Всичко е в твой ръце просто си помисли заслужава ли си ... и какво може да загубиш в края на нещата. Успех :)

Giva
05-11-2009, 20:32
Съветвам те да не пропускаш шанса си с другото момче.В началото сигурно ще ти е кофти,но предполагам с времето ще свикнеш.Неможеш да се заробваш само с 1 момче,с което даже нямаш връзка.Опитай.

valdesbg
05-12-2009, 04:53
Хъх...що се вкарвате в излишни филми?

Били сте заедно и е дошъл края. Края затова е край за да приключат нещата. Всички до едно! Все едно аз като съм обичал едно момиче почти 3 години не мога да се влюбвам повторно?

Излез от сапунката девойче, живота е пред теб. Спри да си самовнушаваш дивотии и си изживей най-хубавите години... :) После ще дойде момента да обещаваш, да се вричаш във вярност и така нататък.

Aicken
05-12-2009, 05:16
ю ар вери проста ма

Alabalaportokala
05-12-2009, 05:48
Такова нещо като да се обичаме докато смъртта ни раздели няма. Любовта и романтиката са до 1 момент. Те са краткотрайни и редки затова и хората толкова им се радват и ценят, а някой и не ценят. Въпрос на предпочитание. Оттам нататък остават уважението, взаимното търпение един друг и сексът. Пораснете най после... И двамта сте си обещали нещо невъзможно!

smileforyou12
05-12-2009, 06:45
това че сте се зарекли че ще се обичате до като смърта ви раздели са пълни простотии това са чувства и винаги може някой друг да вземе сърцето ти примери се с това че вече не сте заедно започни всичко от начало с другото момче забрави стария

GabisiTa
05-12-2009, 12:34
А колко време ще бъдете разделени с другото момче?