Влез

View Full Version : Просто искам да излея мъката си.

Glorious
05-11-2009, 20:59
За пореден път се подиграха с мен и това, което беще останало от разбитото ми сърце беше смачкано от човека, който мислех за най-близкия ми. Защо след като едно момче прави всичко за момичето, което непрекъснато му се обяснява в любов бива така жестоко наранявано? Защо тя казва извинявай, съжалявам, сгреших въпреки, че май не го мисли? Защо след като през цялото време бях това което искаше тя всичко свърши така. Защо беше отнета единствената светлина в така или иначе изпълнения ми с тъмнина живот. Защо питам аз, защо? Аз си мислех, че е различна а тя се постара да ми докаже, че не е така. Това ли заслужава човек като има добри намерения и винаги се грижи за човека до себе си дори пренебрегвайки себе си понякога, знам, че не съм перфектен но все пак дадох всичко от себе си и никога не съм я наранявал но ето че тя го направи. Тя беше всичко за мен, но ето, че пак съм сам. Съжалявам, че прочетохте всичко това но си помислих, че ще ми олекне но всъщност усещам сълзите, които се спускат по лицето ми.

Fritz
05-11-2009, 21:06
Супер,екстра,кво.

kypo
05-11-2009, 21:10
ше ти мине, батка. и аз тъй кат тебе си мислех че "край, тва е. няма да съм щастлив повече"
ама да знаеш че на света има много повече неща които могат да те направят щастлив от едно момиче, което е глупаво и не знае какво губи. ще мине малко време и ще ти пука все по малко, докато един ден ще каже "пук" и нема ти пука повече. аз с нетърпение чакам този ден, и той приближава!
ае лека

Blab
05-11-2009, 21:10
Да, точно това заслужава!
Сега никой не го е грижа за другиго, не се цени да "бъдеш себе си", нито да правиш саможертви. Сори, такъв е животът.
И аз се изживявам като жертва на обстоятелствата, 'ма няма да ти стане по-леко от тоя факт. Тъй че - все тая! Кийп гоин', преструвай се, нагаждай се, не се показвай, бъди Уош и т.н.! Приятен живот!;

valdesbg
05-12-2009, 05:05
За пореден път се подиграха с мен и това, което беще останало от разбитото ми сърце беше смачкано от човека, който мислех за най-близкия ми.
Нормално. Само най-близките ни могат да смачкат сърцето ни. Другите просто нямат достъп до него.

Защо след като едно момче прави всичко за момичето, което непрекъснато му се обяснява в любов бива така жестоко наранявано?
Именно заради това - ходиш и по дупето и очакваш да ти хвърли бисквитка.

Защо тя казва извинявай, съжалявам, сгреших въпреки, че май не го мисли?
От къде си сигурен че не го мисли? И с какво право твърдиш че я обичаш/си я обичал след като дори не и вярваш?

Защо след като през цялото време бях това което искаше тя всичко свърши така.
Точно защото си бил дъждовен червей. Никое момиче не обича марионетките и не ги търпи дълго време до себе си. Както впрочем правят и всички деца.

Защо беше отнета единствената светлина в така или иначе изпълнения ми с тъмнина живот. Защо питам аз, защо?
Защото си се държал супер олигофренски. Кученцето в цирка прави номерата и получава награда. Ако откаже - няма да има награда и на негово място взимат друго. Сам си си виновен.

Аз си мислех, че е различна а тя се постара да ми докаже, че не е така. Това ли заслужава човек като има добри намерения и винаги се грижи за човека до себе си дори пренебрегвайки себе си понякога, знам, че не съм перфектен но все пак дадох всичко от себе си и никога не съм я наранявал но ето че тя го направи.
Точно защото си пренебрегнал себе си - казах го по горе ще го кажа и сега. Момичетата не искат п*тка до себе си, имат си една вече.

Тя беше всичко за мен, но ето, че пак съм сам. Съжалявам, че прочетохте всичко това но си помислих, че ще ми олекне но всъщност усещам сълзите, които се спускат по лицето ми.
Дори нямаш малко самоуважение и смелост да застанеш зад думите си. Какво очакваш от другите?

Aicken
05-12-2009, 05:12
защо?......................................... .................................................. .................................................. .....................защо ли????.......................................... .................................................. .............................................за о............................................... .................................................. .......................................хм....... .................................................. ....................................зааащот о................................................ .................................................. .................................................. ................ тя е кучка брат и иска голямата кошница :-o

NeZaPoznat
05-12-2009, 07:59
Следващия път си избери момиче което те харесва ТЕБ а не такова което само ТИ харесваш.
Така са жените - видят ли балък който им играе по свирката го правят луд и после казват - 'не съм готова' или 'да си останем приятели"

Чети из форума - има доста зарязани патки които изпитват същото като теб. Не че няма момчета покрай тях ама онзи бил КУУЛ а после реват че бил ги зае--л. :grin:

Тегли и една и както ти казах - виж коя те харесва и се насочи към нея. Се п--ка само дето ще те скъсва от секс и без да и се молиш :D

Glorious
05-12-2009, 08:40
Не съм и се молил за секс а точно обратното.

fenasf
05-12-2009, 08:46
:( щом е направила такова нещо значи само си е играла с тебе и чувствата ти...приеми че е поредната к***а, стегни се и си живей живота

NeZaPoznat
05-12-2009, 09:23
Не съм и се молил за секс а точно обратното.

Тогава заслужаваш всичко от което се оплакваш :x

EveningTwilight
05-13-2009, 10:14
За пореден път се подиграха с мен и това, което беще останало от разбитото ми сърце беше смачкано от човека, който мислех за най-близкия ми.
Нормално. Само най-близките ни могат да смачкат сърцето ни. Другите просто нямат достъп до него.

Защо след като едно момче прави всичко за момичето, което непрекъснато му се обяснява в любов бива така жестоко наранявано?
Именно заради това - ходиш и по дупето и очакваш да ти хвърли бисквитка.

Защо тя казва извинявай, съжалявам, сгреших въпреки, че май не го мисли?
От къде си сигурен че не го мисли? И с какво право твърдиш че я обичаш/си я обичал след като дори не и вярваш?

Защо след като през цялото време бях това което искаше тя всичко свърши така.
Точно защото си бил дъждовен червей. Никое момиче не обича марионетките и не ги търпи дълго време до себе си. Както впрочем правят и всички деца.

Защо беше отнета единствената светлина в така или иначе изпълнения ми с тъмнина живот. Защо питам аз, защо?
Защото си се държал супер олигофренски. Кученцето в цирка прави номерата и получава награда. Ако откаже - няма да има награда и на негово място взимат друго. Сам си си виновен.

Аз си мислех, че е различна а тя се постара да ми докаже, че не е така. Това ли заслужава човек като има добри намерения и винаги се грижи за човека до себе си дори пренебрегвайки себе си понякога, знам, че не съм перфектен но все пак дадох всичко от себе си и никога не съм я наранявал но ето че тя го направи.
Точно защото си пренебрегнал себе си - казах го по горе ще го кажа и сега. Момичетата не искат п*тка до себе си, имат си една вече.

Тя беше всичко за мен, но ето, че пак съм сам. Съжалявам, че прочетохте всичко това но си помислих, че ще ми олекне но всъщност усещам сълзите, които се спускат по лицето ми.
Дори нямаш малко самоуважение и смелост да застанеш зад думите си. Какво очакваш от другите?

+ 1