Влез

View Full Version : Пластични операции

clever
05-12-2009, 12:18
здравейте
любопитно ми е какво смятате за пластичната хирургия :)
мен ми се струва много безмислена в някои случаи ...
:D
преди малко гледах филм-младо момиче иска да си направи операция на носа смятайки че има грозна гърбица... с камерата показаха носа й отблизо и имаше съвсем незабележим дефект който може да се види мнооого трудно
според мен някои хора си нямат работа... :D
показаха момичето след това и почти нямаше разлика от това как е изглеждала преди и след интервенцията..
има много случаи-например прогоряваш се и се подлагаш на операция за да не си личат белезите ...
но смятам че много хора се глезят с незабележгимите си недостатъци...
добре-щом имат пари и достатъчно свободно време-окей
ама с всяка операция човек изгубва няколко нервни клетки...
толкова от мен
:D дайте мнения :P

smileforyou12
05-12-2009, 12:27
аз съм за ако наистина имаш проблем който е забележим или ако си имаш комплекси
но някой са толкова вманиачени на тема външен вид че дори да няма проблем си въобразяват че има

clever
05-12-2009, 12:29
аз съм за ако наистина имаш проблем който забележим
но някой са толкова вманиачени на тема външен вид че дори да няма проблем си въобразяват че иматочно това имам предвид и аз :)

Terorist
05-12-2009, 13:44
Ако има проблем - чудесно, нека да се оправи, ако има комплекси - да ходи на терапевт, комплексите си остават, само търсят друг начин да избият.

colymoly
05-12-2009, 13:53
ако до като стана на 20 години не успея да сваля някакви глупави 8 кила ще ми се наложи 8-[ 8-[

Carmen_Kass
05-12-2009, 16:07
Аз съм ЗА пластичната хирургия,но само в случаите,които е НАИСТИНА НАЛОЖИТЕЛНО
След като сте родили 2-3 деца или просто се налага да се оправи нещо,което е наистина неприятно за околните и за вас(сериозен предтекст),а не просто,защото е модерно или поредната прищявка.

MP
05-12-2009, 16:11
Аз съм за.Пластичната хирургия може само да помогне,ако не се злоупотребява с нея.Всичко си има граници.

mynichka
05-12-2009, 16:16
^ и аз

colymoly
05-12-2009, 16:58
лошото е, че колкото са ти се присмивали преди за даден недостатък, двойно повече ще те одумват, че вече го няма хората са злобари и клюкари, непременно трябва да има нещо в устата им за да се чувстват добре!

ghetto_superstar
05-12-2009, 17:03
Щом човек не е доволен от външния си вид,смятам,че пластичната хирургия не е просто някаква ненужна прищявка,а начин да се почувстваш пълноценен.Все пак няма перфектни хора у всеки се крие недостатък,и щом човек реши да се оттърве от него,няма лошо.

sladkish_14
05-12-2009, 17:03
Това , че ти не си забелязала неиния 'дефект' , не значи , че е лесно да живееш ден след ден с комплекс , че носът ти има гърбица !
Аз съм 'ЗА' с двете ръце , за пластичната хирургия!
Който си има пари и време , може ако иска и задника да си смени , това си е негова работа !
Но наистина има хора , които се нуждаят от нея и адски много се комплексират ,,
А да живееш цял живот с някакъв 'дефект' е много неприятно !

tonie__
05-12-2009, 18:52
абсолютно съм за . :-P

GaBiIi__
05-13-2009, 08:41
az sum za.. i tozi film dori i promqnata da e ne zabelejima pochti za okolnite shtom neq q kara da se scuvstva po dobre zashto da ne q napravi :) vse pak trqbva da se promenqme za da se haresvame samite nie a ne drte :)

tuzaro
05-13-2009, 11:04
аз съм за силиконовите цицu

clever
05-13-2009, 12:15
аз съм за силиконовите цицu :lol: аз пък не ... :D

sexa_na_kompleksa
05-13-2009, 12:23
Аз съм ЗА пластичната хирургия,но само в случаите,които е НАИСТИНА НАЛОЖИТЕЛНО

vanilla
05-13-2009, 12:27
За.
Стига този, който се подлага на хирургична намеса да е на ясно с това какво прави. Не бива да забравяме, че идеални хора няма.
Общо взето съм "ЗА" за всичко, което един човек да живее в хармония със себе си.

И аз съм си мислила да се подложа на операция за подвигане на бюста някой ден... ако имам деца(кърменето)... Не мисля, че ще ми се отразя зле. Но има мноого време, ще видим какво ще стане. :)