PDA

View Full Version : Проблем.

Scouser
05-12-2009, 15:07
Здравейте! Имам един проблем, който бих искал да споделя и да помоля за съвет. Скарах се с моята приятелка, която е на 15г, а аз на 17 и се разделихме преди 2,3 месеца. Всичко стана по моя вина, а имахме много дълга и силна връзка. За 1-ви път да се скараме и всичко се срина. Страшно много искам да си я върна. Извинявах и се, молех я да ми прости и т.н, но тя не ми прощаваше.. Измина малко време и започнах да я позабравям, да излизам с други момичета и т.н, но преди седмица я сънувах и обиколих всички места, на които сме ходили, пъкнаха едни спомени.. Страшна мъка. От тогава не съм излизал от нас освен на училище и тренировка. Няма минута, в която да не мисля за нея. Още си я обичам и не мога да я забравя. Опитах пак да говоря с нея, но тя не пожела. Тя сега си има приятел и съм закъсал много. Ако някой може да помогне, ще съм му много благодарен!

w0lf
05-12-2009, 15:11
Покажи и че ти пука за нея, че я обичаш, че искаш нея; но все пак за целта ти трябва нейното внимание...кофти положение баце :(

Scouser
05-12-2009, 15:19
Мерси за вниманието, приятел. :) Мисля, че и показах, но няма да спра да опитвам, докато не си я върна! :)

w0lf
05-12-2009, 15:32
А така, не се отчайвай!! Нахалствай, трябва да си я върнеш :-D

ifkataAa
05-12-2009, 17:10
Извинявай, но как ти е името .. историята много ми напомня на моята.В апсолючтно същата ситуация съм.И аз постъпвам тъпо, като въпросното момиче.Обичам бившия ми приятел със същата сила и към никой няма да изпитам това чувство, но се чувствам страшно убидена и не мога .. всичко съм му прощавала без да ме моли, но това ми дойде в повече и просто .. :-# Ако си направил нещо, колкото и незначително да е то имай смелоста да се извиниш, защото не всичко в този свят е гордост .. :)

Hilary_
05-12-2009, 17:27
След като категорично ти е отказала няма смисъл...не живей в миналото... и продължи напред... 8)

Scouser
05-12-2009, 17:36
Извинявай, но как ти е името .. историята много ми напомня на моята.В апсолючтно същата ситуация съм.И аз постъпвам тъпо, като въпросното момиче.Обичам бившия ми приятел със същата сила и към никой няма да изпитам това чувство, но се чувствам страшно убидена и не мога .. всичко съм му прощавала без да ме моли, но това ми дойде в повече и просто .. :-# Ако си направил нещо, колкото и незначително да е то имай смелоста да се извиниш, защото не всичко в този свят е гордост .. :)

Иве, така се казва и момичето, с което бях. Митко се казвам аз. :) Иначе съм се извинил вярвай ми. :)

hisy
05-12-2009, 19:34
След като категорично ти е отказала няма смисъл...не живей в миналото... и продължи напред... 8) +1 8)

chaotic
05-13-2009, 00:24

Иве, така се казва и момичето, с което бях. Митко се казвам аз. :) Иначе съм се извинил вярвай ми. :)
Май се намерихте .. 8-)

Ou7taControL
05-13-2009, 00:36

Май се намерихте .. 8-) и на мен това ми дойде на ум хаха

иначе по темата: какво си направил толкова? сподели за да ти кажа дали въобще имаш шанс да ти прости

Scouser
05-13-2009, 04:18
Наговорих и лоши думи, когато бях изнервен и не мислех какво говоря нищо повече, ама ..

curka87
05-13-2009, 06:26
Първо е много хубаво, че осъзнаваш грешката си и искаш да се поправиш. Но не винаги за съжаление едно "Извинявай" върши работа... Щом тя вече си има друг приятел, значи вероятно много си я наранил и е потърсила начин да те забрави, а дали е успяла - това ни е не можем да ти кажем.
Ако все пак искаш толкова много да си я върнеш трябва да си търпелив и да не се отказваш. Показвай й непрестанно, но не натрапчиво, че я обичаш и че си я искаш обратно.....Може пък и да се получи. Само не се отказвай!!!

NeZaPoznat
05-13-2009, 06:55
Мерси за вниманието, приятел. :) Мисля, че и показах, но няма да спра да опитвам, докато не си я върна! :)

Мислищ ли че ще ти е приятно да си с нея като знаеш със сигурност че друг я е блъскал :shock: