View Full Version : обръснах се, ама ми боцка
Имам следния проблем. Реших да си обръсна дупата, че нещо много космарлак се е навъдил и се обръснах. Така, до тук добре, но като си вървя, нещо много почва да ме сърби, а и боцка много неприятно. Кажете ми ко да правя, че не се търпи.
чувствителна ти е кожата
отиди до аптеката и си купи някакъв крем
:)
А със сапунче намаза ли се преди да започнеш да се бръснеш... и след това с крем?
А със сапунче намаза ли се преди да започнеш да се бръснеш... и след това с крем? Да, разбира се с пяна за бръснене преди да се обръсна :) А с какво кремче да се намажа?
EarthShaker
05-12-2009, 19:15
кат си бръснете анусчетата, ще ви боде...
да няма да те ебът, че си го лъснал?
ем то си е негова работа кво ше прави в крайна сметка ... нормално е да боцка , по-добре ги стави да пораснат и не ги бръсни повече :)
Оо в последната седмица много "разнообразни" и "интересни" теми!
:razz:
А със сапунче намаза ли се преди да започнеш да се бръснеш... и след това с крем? Да, разбира се с пяна за бръснене преди да се обръсна :) А с какво кремче да се намажа?
Ами пробвай с някакъв лосион за чувствителна кожа.
sladkish_14
05-12-2009, 20:09
кат си бръснете анусчетата, ще ви боде...
да няма да те е***, че си го лъснал?
:lol: :lol:
Правилно !! Вече щом и това правите :shock: :?
бебешка пудра ? мисля,че ще те..ъм..облекчи :-D
Принципно при първото - второ бръснене винаги има някакъв сърбеж. После се свиква.
Не съм правила твоята грешка, ама предполагам, че е от това.
спокойно... след 2-3 дена ще ти мине :D
jenichka
05-13-2009, 11:07
следващия път на кола маска :D
Infinity
05-13-2009, 11:10
Пробвай с крем Здраве :-o
колко време след като се обръсна почна да те боли ??
колко време след като се обръсна почна да те боли ?? Не че ме боли. Сърби ме като ходя. Явно се получава триене между дупиту и гащите, и заради това сърби :-o
Не съм правила твоята грешка Къде съм сбъркал ?
А със сапунче намаза ли се преди да започнеш да се бръснеш... и след това с крем?
+1 направи хубава пяна..намажи дупата,обръсни се и след това с крем Медико Идеал или Здраве,щото с другите щипе... :oops: поне мене
ем то си е негова работа кво ше прави в крайна сметка ... нормално е да боцка , по-добре ги стави да пораснат и не ги бръсни повече :)
:razz: :razz: :razz: :razz: питаш ли ако вякое момче реши да я чука в гъза ( :D ) и обкръжават некфи горища?! :razz: :razz:
:razz: :razz: :razz: :razz: питаш ли ако вякое момче реши да я чука в гъза ( :D ) и обкръжават некфи горища?! :razz: :razz:
тя е той...автора е момче ;) :lol:
:D :D :D :D :D има и др начини за махане на косми :D не е нужно да теглиш бръснача и ест няма да се оставя с горището момчето :D :D :D
Не съм правила твоята грешка Къде съм сбъркал ?
грешката е в бръсненето
..бреснене...
не е най-подходящото за това място да действаш със самобръсначката
EarthShaker
05-13-2009, 18:38
:D :D :D :D :D има и др начини за махане на косми :D не е нужно да теглиш бръснача и ест няма да се оставя с горището момчето :D :D :D
кое му е естественото? разбираш ли смисъла на думата 'естествено' и как тя не се връзва с останалата част от твърдението ти?
пак питам, да няма да го ебът в гъза, че ше ги маха...? аз друга обктивна причина не виждам.
[quote=xqxq_bs]:D :D :D :D :D има и др начини за махане на косми :D не е нужно да теглиш бръснача и ест няма да се оставя с горището момчето :D :D :D
кое му е естественото? разбираш ли смисъла на думата 'естествено' и как тя не се връзва с останалата част от твърдението ти?
пак питам, да няма да го е*** в гъза, че ше ги маха...? аз друга обктивна причина не виждам.[i]аи само да не ми са караш а ?
gia_sena_mono
05-13-2009, 18:52
Според мен е трябвало да ги махнеш по друг начин.Сега може да станат по-гадни. :?
кои ти се кара па на тебе бе :D
аз говорих за момчето..
не на тебе бе Деде :-D
EarthShaker
05-13-2009, 18:58
пак питам, да няма да го е*** в гъза, че ше ги маха...? аз друга обктивна причина не виждам.аи само да не ми са караш а ?
аз ти задах въпрос... даже 2, не съм ти се карал :)
а иначе не знам, може и да го радват отзад разни батковци, не знам... ама не ми се вярва
пак питам, да няма да го е*** в гъза, че ше ги маха...? аз друга обктивна причина не виждам. Не, няма да ме е*** , ама може, аз тебе да те напълня. :x Имам две основни причини да си ги махна: 1) по хигиенично е, не ти се залепват фъшки и 2) дупето без косми е по-хубаво от това с косми, не си мисли че мацките не се кефят на мъжки дупета. И те харесват готини дупенца.
пак питам, да няма да го е*** в гъза, че ше ги маха...? аз друга обктивна причина не виждам.аи само да не ми са караш а ?
аз ти задах въпрос... даже 2, не съм ти се карал :)
а иначе не знам, може и да го радват отзад разни батковци, не знам... ама не ми се вярва
пхааахахаха :D :D :D нз дали го радват , но щом ги е махнал значи има защо и му казах че самобръсначката е най-лошия вариянт :o