View Full Version : Най-сетне възможност.Помагайте.
Най-сетне възможност.
Много харесвах едно момче,след известно време се разбра ,че и той не е безразличен към мен.Излязохме няколко пъти,но нещата не се доразвиха,а ми се искаше...
И сега този петък,ще има някакъв празник на училището,на който и той ще бъде,а вечерта същия ден ще се събираме много хора купон у един приятел и той ще бъде там,за което много се радвам.
Та кажете ми как да блесна за петък,как да му направя силно и добро впечатление и да се получат нещата,моля ви помагайте колкото и отчаяно да ви звучи :(
sexperience
05-12-2009, 18:49
просто бъди себеси :)
Заговори го... гледай повечкото време да си говорите за каквото ви хрумне... така ще му привлечеш вниманието... :wink: И накрая кажи едно " Е ще чакам да се видим на купончето..." :D
ам извинявам се за капризите,ама моля ви се без такива прозрачни отговори,аз когато е трябвало да съм себе си била ,хах тоест и сега ще съм си то е ясно,но вече става въпрос за нещо повече
Ами нещо повече е да не овърташ и да му говориш направо... :?
lipsvashh_mi
05-12-2009, 19:04
бъди себе си исе забавлявай...ако нещата станат-станат,ако не пий едно за негово здраве и другия...да не е единственото момче на света :lol:
Има един безотказен начин да разбереш какво ще става :D
Намериш ли удобен момент, където не сте много хора в стаята, просто го погледни и го целуни :)
1) той ако иска да е с теб няма да се отдръпне
2) ако не иска (съжалявам, но я има и тази опция), просто ще знаеш, че можеш да продължиш нататък :P
То няма накъде вече да го спечелваш, след като и той има интерес към тебе :) Въпроса е да разбереш до колко е силен този интерес - точно два са изходите , казах ти ги по-горе ;)
Успеех :P
Навъртай се около него,пускай някакви закачки (нещо катп флирт 8-) ),намеквай и накрая действай.
ghetto_superstar
05-12-2009, 19:28
И случайно ако нещо...Ползвайте презерватив...Безопасния секс над сичко :D
evelinka1122
05-12-2009, 19:31
бъди себе си... още някой да го повтори?!?! НИКОЙ НЕ Е СЕБЕ СИ!!! САМО СЕ ЗАЛЪГВАТЕ... всеки се прави на всеки друг но не и на себе си!!
бъди себе си... още някой да го повтори?!?! НИКОЙ НЕ Е СЕБЕ СИ!!! САМО СЕ ЗАЛЪГВАТЕ... всеки се прави на всеки друг но не и на себе си!!
това ,че ти или хората които те обкръжават го правите не значи ,че ВСИЧКИ го правят... ДА!Останали са все още хорица ,които са себе си!
По темата : аз подкрепям идеята за лек флирт :) Започни лек разговор с негоо ии ... то си ли личи...няма как да не усетиш ако проявява интерес...а ако не прояви.. здраве да е..Някой друг ще е на неговото място..
evelinka1122
05-12-2009, 19:43
това ,че ти или хората които те обкръжават го правите не значи ,че ВСИЧКИ го правят... ДА!Останали са все още хорица ,които са себе си!
По темата : аз подкрепям идеята за лек флирт :) Започни лек разговор с негоо ии ... то си ли личи...няма как да не усетиш ако проявява интерес...а ако не прояви.. здраве да е..Някой друг ще е на неговото място..
ох да... просто го очаквах!! ..знаех ,че някой ще ми го каже, благодаря не ме разочарова... !! просто не живееш в моя град, в моята улица и в моето училище и за сметка на това аз съм се запазила достатъчно естествена също и макар малка дора хора около мен!!! не се ли замисляш, че някой хора просто трябва да слагат маски, за да преживеят? останалите? и те не знаят кои са... никой не е себе си... не може да ме убеди никой в обратното! :)
ох да... просто го очаквах!! ..знаех ,че някой ще ми го каже, благодаря не ме разочарова... !! просто не живееш в моя град, в моята улица и в моето училище и за сметка на това аз съм се запазила достатъчно естествена също и макар малка дора хора около мен!!! не се ли замисляш, че някой хора просто трябва да слагат маски, за да преживеят? останалите? и те не знаят кои са... никой не е себе си... не може да ме убеди никой в обратното! :)[/quote]
Няма да се опитвам да те убеждавам в противното...всеки си има мнение изградено по един или друг начин... вярно е ,че изкуствените хора са все повече и повече.. но чак пък никой да не е себе си... щом аз мога абсолютно във всяка една секунда да бъда искрена и т.е. да бъда себе си значи и други могат...просто си е до човека..Поздравявам те за това че си се <запазила достатъно естествена> А относно това дали се замислям ,че някой хора трябва да слагат маски ,за да преживеят... мм..по-скоро мисля ,че не могат по друг начин да се справят (например като бъдат себе си) и са прибегнали до това.. Поздрави.
п.п:Извинявам се на авторката за постовете ми ,които не са по темата