PDA

View Full Version : Въпрос ?

H8MACHINE
05-12-2009, 20:05
Искам някои от вас да ми сподели..имали ли сте период от връзката ви в който половинката ви внезапно е изгубила чувствата си поради неразбираеми причини, и се нуждае от почивка, но след това нещата да са се оправяли и пак да ви обича ? Защото аз в момента съм в такъв период и се побърквам, приятлката ми и тя незнае на какво се дължи това...и се чудя дали някога пак ще си бъдем както преди, и винаги съм си мислел, че щом веднъж е изгубила чувствата си към мен, нещата никога няма да бъдат същите...кажете какво мислите вие ?

Hilary_
05-12-2009, 20:10
Естествено е че няма да бъдат същите или поне аз така мисля... :? А дали ми се е случвало не... не бих казала да...в смисъл малко по оплетена е историята... :? И за това се измъчвам като грешник за този който не му пука... :? или поне такъв вид дава... :? Съветвам те да изчакаш... :-o

Bufti4ka
05-12-2009, 20:27
Привет и от мен!
Ами честно да ти кажа имала съм подобен случай.С вече бившето ми гадже се бяхме скарали много лошо и нещата невървяха.Аз взех решение да се разделим,но бързо осъзнах че немога да живея без него....събрахме се пак,но за съжаление всичко хубаво продължи точно 2 месеца и после пак по старо му.Накрая се разделихме,за което и до ден днешен съжелявам.
Нещата никога няма да са същите,но моя съвет е ако я обичаш бори се със всички сили за нея и любовта и! :oops:

cinderella_gugutka
05-12-2009, 20:32
ли4но на мен не ми се е слу4вало,но при една приятелка и при братов4ед ми се слу4и така.има шанс пак да си върне 4увствата...стискам палци

H8MACHINE
05-12-2009, 21:38
Благодаря за подкрепата и съветите ! Bufti4ka точно това и правя боря се...но гледам да не я затормозявам много с тази тема понеже ше стане по-кофти...просто седя и си чакам..дано нещата наистина да се оправят.

Bufti4ka
05-13-2009, 07:28
Точно така не и се натрапвай,но не се и отказвай.Започни да правиш онези малки жестове,с които си я спечелил преди време,накарай я да се усмихне :grin: Дано всичко се управи! :-)

hisy
05-13-2009, 08:55
на мен не ми се е случвало..