View Full Version : Имам проблем :(
Значи..проблема ми е мн..шибан ... Преди известно време (януари) месец скъсах с бившето си гадже,с което бяхме над година заедно...И тръгнах с едно момче,което е фр на мой приятел...И уж не беше нещо сериозно и само лека афера и глупости щеше да е..Ама..ми каза (скоро) че ме обича.. А аз към него...любов не изпитвам...Привъзаност-да...И го харесвам,но не е любов (все още не мога да преглътна това което стана с бившия ми) И върха беше...Събота,когато с един мн добър фр започнахме да се...натискаме..И си мислех че е просто под въздействието на алкохола(бяхме на рд) Но вчера ми каза,че в същност от 5 години ме харесва и до сега винаги го е крил,заради приятелството...И..незнам защо но това което сегашния ми приятел не ми дава (внимание,малко топлина...) виждам че мога да го имам от този приятел(дето се натискахме) и..сега сме нещо,като приятели с "привилегий".. само че..аз не съм такава и..не мога да съм с 2-3 момчета едновременно...И незнам какво да правя... От една страна..привързана съм (много) към това момче с което ходя...Но пък от друга...Караме се..крещим си..не си говорим... Обаче пък осъзнавам,че няма как да стане нещо м/у мен и това другото момче,защото...той ми е близък приятел от... 5-6 години... и...Наистина незнам какво да правя :( Объркана съм...Ако някой,може да даде съвет.. Или ако е бил така,да каже какво е направил.. Просто ми е гадно... и.. няма към кого да се обърна... :( Мерси на всички,които си направиха труда да прочетат все пак :)
sladkalady
05-13-2009, 09:02
Кофти ситуация
Трябва да направиш избора си и да решиш с кой от двамата да бъдеш
Казваш ,че си мн привързана към сегашния ти приятел,но не го обичаш...тогава няма смисъл да си с него
Относно другия ти приятел ,който те харесва от 5 години...казваш,че ти дава внимание ,топлина...но не казваш ти какво изпитваш към него,явно пак не искаш да е нещо сериозно...
Ти трябва най-добре да знаеш кой от тях ти дава това,което ти е нужно и което искаш...Реши сама!
ми... аз нищо не разбрах :-o :D ... незнам...най-добре помисли... и вземи решение с кой да бъдеш
smileforyou12
05-13-2009, 09:37
емиии нз избери един от двамата с който ще се чувстваш щастлива слушай сърцето си
На твое място щях да прекратя отношенията си със сегашното гадже и да се занимая с другия. Така де, и двамата не ги обичаш. Поне си избери с кой ти е по - приятно да си изкарваш. И не си вкарвай няк'ви филми. Понякога любовта идва по - късно. Лично в тези мои връзки съм се чувствала най - щастлива.
blackvelvet
05-13-2009, 13:00
Кофти ситуация
Трябва да направиш избора си и да решиш с кой от двамата да бъдеш
Казваш ,че си мн привързана към сегашния ти приятел,но не го обичаш...тогава няма смисъл да си с него
Относно другия ти приятел ,който те харесва от 5 години...казваш,че ти дава внимание ,топлина...но не казваш ти какво изпитваш към него,явно пак не искаш да е нещо сериозно...
Ти трябва най-добре да знаеш кой от тях ти дава това,което ти е нужно и което искаш...Реши сама! \:D/
dimanushka
05-13-2009, 14:01
ami... mai nai dobre da gi ostavi6 i dvamata...
padnaloblak
05-13-2009, 14:08
момиче сложна ситуация... ако аз бях заплетен в нещо поодобно не знам как бих постъпил ... но те съветвам да остаВИШ всички и да поживееш на спокойствие
пп: як подпис ... обожавам ОТХ
абе какви избори ви гонят бе хора....
Я ги режи и 2мата иии си гледай живота..намери си някой нов .. , с който няма да мислиш за останалите ии същевремено ще бъдеш по-щастлива!!
Бъди с този който сметнеш за добре... но знай че няма перфектна връзка... а това че си приятелка от толкова време с него... факта че сте се натискали автоматично те прави нещо повече от приятелка така че не почвай с угризенията...вече е станало... 8)
Избери тоя дето сте се натискали.
Take_That
05-13-2009, 17:57
Послушай сърцето си, колкото и клиширано да звучи.
А пък и едва ли е само "натискане" с този твой дългогодишен приятел - едва ли и ти изпитваш само приятелски чувства, помисли добре :)
soul1199
05-13-2009, 18:28
аз съм за момчето дет те хар от 5 год!дай му шанс! :)
MiMcHeToOo
05-13-2009, 19:19
Е как да ти кажем ние кво да правиш, аз не ти виждам проблема? От цялата ситуация разбрах, че не харесваш приятелчето като повече от приятелче, към гаджето не изпитваш любов. Заеби всички и си намери трети... Аман ;)
Мерси много на всички,за съветите ви :) :-)