View Full Version : SMS за добро утро :)
Искам да го зарадвам с такъв смс, но за жалост не намерих никъде нищо хубаво.. ако знаете ще се радвам да напишете някои. Благодаря! :-)
NeZaPoznat
05-13-2009, 08:59
Събуди се за да изгрее слънцето и за мен :)
sladkalady
05-13-2009, 09:05
Хей слънчице отвори сладките си очички
днес те очаква един страхотен ден! :)
TheBeliever
05-13-2009, 09:27
Събуди се за да изгрее слънцето и за мен :)
Това е добро.
Но според мен трябва да е нещо лично от теб. Поне на мен повече би ми харесало ако ми напише нещо от себе си, а не преписано от сайт или форум.
Размърдай се, ходещ мой вибраторе. :lol: :lol: :lol:
smileforyou12
05-13-2009, 09:42
добро утро как спа 8-)
FancyGirl
05-13-2009, 09:57
Измисли нещо ти... бъди оригинална тея лиготии дето ги има из сайтовете са много дразнещи и досадни.
Е ние ли да седнем да ти го мислим... :D :D Аз бях написала на скоро на един приятел... "Събуди се и отвори сладките си очички, защото слънчо грее и ти се усмихва!" ... или нещо подобно беше...но знам че е лигльо и ще му хареса... :D :D Ама за твоя незнам... :?
My6mYLka
05-13-2009, 10:31
:lol: :lol: 8-)
Dollystar
05-13-2009, 10:35
:razz: :razz:
XTREMEFREERIDE
05-13-2009, 11:20
Хайде слънце, отвори сладките си очи и посрещни деня с усмивка. Ти си обичан.
Принципно подкрепям мнението, че ще е хубаво сама да измислиш нещо лично и ваше си :)
Но има едно, което не си спомням къде съм го чула:
Ставай, любов моя, и виж слънцето, изгряло е да те види :)
Уфф.. адски тъпо пиши му квото ти е на сърцето, мразя всякви поздрави и други изкарани от интернет и изпратени на още 12349 човека.. по- добре нищо..
NeZaPoznat
05-13-2009, 12:27
Стани стани юнак балкански
От сън дълбок се събуди
стани или ще ревна кански
че много много ме сърби :D
От сън дълбок се събуди
че много много ме сърби :D
Направо ме уби :D :D :D
NeZaPoznat
05-13-2009, 12:38
Може и така:
От сън дълбок се събуди
ела или ще ревна кански
ела ела ме нае*и :D
поезия братче - имахме много строга г-жа - още ги помня :D
Може и така:
От сън дълбок се събуди
ела или ще ревна кански
:D :D :D
СМС за добро утро,леле тва е баси лигавото + 20 ст. излишни пари.
Тва са 2 дъфки "Орбит" мисли логически 8-)
smileforyou12
05-13-2009, 13:05
добро утро днес деня е ужасен :x
:razz: :razz: :lol: :lol: :lol: :lol: верно е голям базик ма ако гаджето ти е голям олигофрен с чувство за хумор мн ше го изкефи :razz:
Дъвките ще ви трябват за хубав дъх :D :D
dimanushka
05-13-2009, 13:50
i az mislq 4e trqbva da e ne6to neprinudeno... da si znae 4e e ot tebe :)
"dobro utre sunshine" na men ako mi go pratqt tova primerno vednaga 6te se usmihna :)
Хубаво ще е да си измисиш сама някоя простотия, вместо да ползваш такива на други хора!
това е темата на NeZaPoznat той е истинският творец ! :D :grin:
абе да ти имам романтиката Мартине... :lol: :lol: :lol: Предпочиташ дъвките пред един любовен смс ли бе...?! Лигльо... :D :D
mickelangelo
05-13-2009, 15:57
орк. Кристал - Добро утро пиянице
Kostadin_682
05-13-2009, 17:02
Ставай гадино мръсна 8-)
ivcheto1
05-14-2009, 13:22
Добро утро, ставай да пикаш, че си прежълтял :D
NeZaPoznat
05-14-2009, 13:30
това е темата на NeZaPoznat той е истинският творец ! :D :grin:
Е не не !! Просто перефразирах малко Добри Чинтулов, за което се извинявам :oops:
Уфф.. адски тъпо пиши му квото ти е на сърцето, мразя всякви поздрави и други изкарани от интернет и изпратени на още 12349 човека.. по- добре нищо..
;-)
lipsvashh_mi
05-14-2009, 19:02
еми аз примерно бих написала-тази вечер те срещнах в съня си и мисля,че имаме да си довършим разговора ...като се сетиш за какво ти разправях,ми се обади :oops: :D
gia_sena_mono
05-15-2009, 09:52
Може и така:
От сън дълбок се събуди
ела или ще ревна кански
:razz: :razz: :razz: :razz:
еми аз примерно бих написала-тази вечер те срещнах в съня си и мисля,че имаме да си довършим разговора ...като се сетиш за какво ти разправях,ми се обади :oops: :D
това е хитро,
верно, напиши му не6то от себе си, тия напудрените мн си ли4ат от дале4
П.П. "Исках да съм първата, която ще ти каже добро утро... и лек ден..." ала бала, каквото ти дойде
soul1199
05-16-2009, 09:49
От сън дълбок се събуди
че много много ме сърби ..... Може и така:
От сън дълбок се събуди
ела или ще ревна кански
поезия братче - имахме много строга г-жа - още ги помня :D :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: та по темата-можеш да му напишеш:Добро утро,моя любов,слънчицето изгря,чакам с нетърпение да те видя.. je taime :-) :-) :-)
Пробвай с класичкеското "добро утро"[/img]
sh3_1s_7h3_0n3
05-16-2009, 10:38
пишете си глупостите, дето са ви в главата, бе хора.
Нямаше нищо по-гадно и глупаво от това да ти напишат смс - копи-пейстнат от интернет. Толкова са пошли... и са просто доказателство, че не можете да съчините 2-3 думи, които да ви идват от сърцето. Любовта ви е просто изтъркана и не дотам истинска. :?
По едно време много обичах да пращам смс-и за добро утро... както копи-пейст, така и лично творчество..
сега ще ми одерат кожата ако направя такова нещо, за това въобще и не се хабя.
Аз обичам това
" Добро утро!..Какво да ти кажа, усмихни се, за да знам, че и утре ще има за какво да живея"
Но лично предпочитам да му се обадя, и точно когато усетя, че ще се размрънка, че съм го събудила, да му кажа "Добро утро, златенце. Да не те събудих ( хехе ), наспа ли се" и цялото това с един нежен глас и накрая да му кажа колко го обичам, тва винаги смекчава изнервения му глас, когато се събуди.
Обичам също и когато го събудя като му званя, и като дигне той, да му изпея няква детска песничка хах умира си от кеф :)
sh3_1s_7h3_0n3
05-16-2009, 10:51
копи-пейст върви до едно време...
личното творчество изразява твоята същност и емоциите ти...чувствата ти към ответната страна.
затова и винаги съм се старала да си напиша 'мой' си смс...а не да го заема от някъде... може да е бил видимо безсмислен, но ми се струва по-ценен от някое интернет-клише.
sexy89
аз май съм единственият човек на Земята, който няма нищо против някой да го събуди. По ирония на съдбата съм сигурно и единственият, който никой до сега не се е сетил да го направи рано сутрин с някоя друга мила дума.. ей така за идеята само ако щеш.
sexy89
аз май съм единственият човек на Земята, който няма нищо против някой да го събуди. По ирония на съдбата съм сигурно и единственият, който никой до сега не се е сетил да го направи рано сутрин с някоя друга мила дума.. ей така за идеята само ако щеш.
Искаш ли да ти се обадя да събудя и теб така :-D
Иначе моя спи много здраво и трудно се буди, обича да си поспива и е доста изнервен ако го събуди някой, за тва карам по-полеко когато го правя, че нищо чудно да си изям някоя кавга :D
FancyGirl
05-16-2009, 11:22
"Добро утро обаче за теб няма да е много добро, размърдай се да не дойда те размърдам с ритници" :)
smileforyou12
05-16-2009, 11:24
"оххх, котьо събуждай се" :lol:
"Хей любов Добро утро хайде ставай принцесо липсваш ми хубавице много си те обичам съкровище,ако искаш поспинкай още малко за да си по-красива ама няма май накъде повече целувки бебчо"
Аз такива смс-и пишех на бившата :-D :D на всяка де .. :grin:
FakePlasticTree
05-16-2009, 12:01
?Авторът е момиче бтв
Напиши нещо сладко, което е само между двамата.. Нещо искрено и ваше е хиляди пъти по-добро, от нещо, което си видяла някъде и не евентуално не мислиш на 100%
smileforyou12
05-16-2009, 12:02
"Хей любов Добро утро хайде ставай принцесо липсваш ми хубавице много си те обичам съкровище,ако искаш поспинкай още малко за да си по-красива ама няма май накъде повече целувки бебчо"
ако някой ми напише нещо такова ще гледам така :shock:
Защо не ти ли харесва?
TheBeliever
05-16-2009, 13:58
+1
Толкова е лигаво, изкуствено и неискрено, че няма накъде повече.
smileforyou12
05-16-2009, 14:08
Защо не ти ли харесва?
не!ужасно лигаво е и гадно
Емии момичетата с които аз излизам го харесват и се кефат :D :grin: .. еми лигаво е няма лошо :P
GabisiTa
05-16-2009, 15:44
Емии момичетата с които аз излизам го харесват и се кефат :D :grin: .. еми лигаво е няма лошо :P
Представям си с какви излизаш тогава... :lol:
СМС за доброутро:
"ЪЪЪЪ СТААЙ ДА ПРАИШ ЗАКУСКА"
Кратко и ясно :lol:
Bufti4ka
05-16-2009, 16:23
Аз бях писала на едно гадже: Хайде миличко,отвори очи и посрещни деня с усмивка,защото аз си мисля за теб! :-)
sex1to167
05-16-2009, 18:05
twa э dobro obaчэ :lol: :lol: bzk sэ....no naiстина izmisли нэщ0 от tэbэ
:-D :-D :-D :-D :-D :-D da be da само туй... аве не ми става ясно защо хората да ти пи6ат смс за твоята прителка ,после ги извикаи и да я наебат ако искаш :-D :-D :-D :-D :-D напиши това което мислиш ти а не хората :D :D :D
DJ_Mrav4o
05-16-2009, 22:15
Ето какво получих аз преди няколко дни: "Умишлено събуждане ; ) Айде приятна сутрин. Обичам те" Много се зарадвах тогава :) :) :)
nerealnasmart
05-17-2009, 19:16
Обичам те така ме събуди eдин sms ot lubim 4ovek izmisli :-) ne6to
DevilWish
05-17-2009, 19:41
Това е супер яко :) от всичките неща дет прочетох /които са много изтъркани/ това е супер просто :)
xcomplicatedx
05-24-2009, 15:50
според мен трябва да е нещо лично от теб. Поне на мен повече би ми харесало ако ми напише нещо от себе си, а не преписано от сайт или форум.[/quote]
+1 ^^
xcomplicatedx
05-24-2009, 15:52
..........
sladkish_14
05-24-2009, 16:05
Това пък със слънцето е банално вече ! Ми ако вали дъжд ?! Какво слънце ви гони всичките :?
HipHopBlond
05-24-2009, 16:17
rise & shine :mrgreen:
bonboncho
05-29-2009, 08:06
ай дигай са е :D :D :D :D
FancyGirl
05-29-2009, 09:38
Веднъж ме сабуди със
"Ставай прави мекици е.. :D "
и аз гледах тка :shock: щото дори незнаех на кого е номера и пак заспах :D
Jumbie483
05-29-2009, 09:50
Аз на бившия бях пратила един смс: '' Не проспивай минутите в които може да сме заедно "
Това е върха просто 8-) :lol: :D
хъхъ
ThePowerOfLove
05-30-2009, 15:52
Аз на моя като си му пиша изобщо не се замислям за някакви такива изрази, просто пиша това, което идва от сърцето ми :)
Измисли нещо ти... бъди оригинална тея лиготии дето ги има из сайтовете са много дразнещи и досадни.
+1
Аз обичам това
" Добро утро!..Какво да ти кажа, усмихни се, за да знам, че и утре ще има за какво да живея"
Но лично предпочитам да му се обадя, и точно когато усетя, че ще се размрънка, че съм го събудила, да му кажа "Добро утро, златенце. Да не те събудих ( хехе ), наспа ли се" и цялото това с един нежен глас и накрая да му кажа колко го обичам, тва винаги смекчава изнервения му глас, когато се събуди.
Обичам също и когато го събудя като му званя, и като дигне той, да му изпея няква детска песничка хах умира си от кеф :) напълно съм съгласен ... кат и звъна и с един такъв миличък глас кат почне да ми мрънка че съм я сабудил и ... :-) и аз предпочитам да ми звънне или аз на нея и така да се въдим не с некви смс-и
rusoto_baby_f
06-19-2009, 11:03
Аз на бившия бях пратила един смс: '' Не проспивай минутите в които може да сме заедно "
еми аз примерно бих написала-тази вечер те срещнах в съня си и мисля,че имаме да си довършим разговора ...като се сетиш за какво ти разправях,ми се обади
+1
XTREMEFREERIDE
06-19-2009, 20:19
Както си спя да ми звънне телефона. Да съм толкова сънена, че да не видя дори кой звъни. Да вдигна и от другата страна да се чуе неговия глас. Това би било най - сладкото събуждане ever. :smt051
anonim4o2
06-19-2009, 20:24
:razz: :razz: :lol: :lol: :lol: :lol: верно е голям базик ма ако гаджето ти е голям олигофрен с чувство за хумор мн ше го изкефи :razz:
Аз бих се зарадвал на тоя СМС :D :D
напиши каквото ти е на сърцето :P
NaGaStYlE
11-07-2010, 07:48
смс от преди малко който написах "хайде (името) от леглото стани мекици замеси при мене ги донеси =]]] ДоБро Утро
Вчера преди да легна смс "Мислех Мислех Мислех ....................... и реших ................ че е време да си лягам =]]] Лека нощ =p
" За добро утро ти изпращам букет от слънчеви лъчи с панделка от морски бриз с роса от кристалчета морска сол и обвивка от сини захарни облаци"
" За добро утро ти подарявам букет от снопчета лунни лъчи с панделка от захарни облаци с роса от морски пясък и станьол от преплетени целувки и слънчеви лъчи "