View Full Version : Проблем
PCDfenka
05-13-2009, 10:57
Здравейте тъй като след 2 дни ще ходя на екскурзия с класа ми имам един проблем Аз съм малко притеснителна и срамежлива Как да преодолея срама и да се забавлявам а не да седя там и да мълча през цялото време :?
Jumbie483
05-13-2009, 11:01
На колко си ?
Може да пийнеш нещо преди тръгване.. напражението изчезва 8-) А щом веднъж е прекрачена границата, всичко е наред.
Или пък просто си кажи, че няма какво да губиш, най-много да спечелиш, ако започнеш да разговаряш с всички и на всякакви теми.. Или пък направи едно малко купонче в твоята стая ..
PCDfenka
05-13-2009, 11:05
На колко си ?
Може да пийнеш нещо преди тръгване.. напражението изчезва 8-) А щом веднъж е прекрачена границата, всичко е наред.
Или пък просто си кажи, че няма какво да губиш, най-много да спечелиш, ако започнеш да разговаряш с всички и на всякакви теми.. Или пък направи едно малко купонче в твоята стая ..
да мерси на 12 съм и не ми се ще да пия но това с купона ще го направя :-)
и аз отивам след 2 дена на екскурзия
PCDfenka
05-13-2009, 11:15
и аз отивам след 2 дена на екскурзия
ама да не сме от 1 клас е :D
Прави каквото искаш, само недей да мълчиш, а и бъди по-уверена ПОМАГА :P
got2Bthe1
05-13-2009, 16:54
По принцип просто трябва да преодолееш срама си и да говориш с хората няма какво толквоа да стане че да се изложиш....
Лично аз нямам такива проблеми но ако излеземе с приятели на купонче или нещо такова и ми е некво яко сдухано удрям 2 водки и почва танци пеене и смех 8-) (не ти го препоръчвам малка си още и не знаеш кога да спреш)
Събирате се в стаята и цъкате карти..или на лагера с отбора..се праихме на кечисти...пълен леш
Ми това си зависи от теб. Просто спри да мислиш, че всички ще те гледат под лупа и ще те оценяват. В началото сигурно ще ти е притеснено, но ако не се "цепиш" от компанията, ще се отпуснеш и ще свикнеш.
rIhAnNaLiCiOuS
05-13-2009, 20:10
Все пак екскурзията е време за купон,развлечения,забавлен ия.Отдай се на почивката си заедно с приятелите от класа.