View Full Version : Как да покажа на едно момче..
barbieeeeeee
05-13-2009, 11:18
че го харесвам?
поддържаме връзка в скайп и на живо сме се заговаряли и мисля, че и той ме харесва, но несъм сигурна..
та въпроса ми е как да му намеквам, че го харесвам?
той е 3 години по-голям от мен
smileforyou12
05-13-2009, 11:19
кажи му
Просто бъди себе си .. кажи му какво изпитваш и очаквай отговор .. не се срамувай .. успех :P :) :)
като излезете само двамата някоя вечер и си поговорите
barbieeeeeee
05-13-2009, 11:22
той е срамежлив, за да ме покани
smileforyou12, Hukc не събирам смелост 8-)
smileforyou12
05-13-2009, 11:23
поне виждате ли се често излизате ли двамата
значи не си достатъчно смела да му кажеш " искаш ли довечера да се разходим до еди къде си , или да ядем пуканки 8-) или квото и да е" нещо такова простичко като тия неща дето ти изброих ?
barbieeeeeee
05-13-2009, 11:25
поне виждате ли се често излизате ли двамата
ами виждаме се в у-ще доста често, но несме излизали :)
Aicken имах предвид, че нямам смелост направо да му призная всичко
иначе.. незнам дали ще се съгласи 8-)
smileforyou12
05-13-2009, 11:27
когато си пишете по скайп кажи му излиза ли ти се някаде че не ми се седи в къщи и така после ще започнеш да не се държиш много приятлски смисъл ще покажеш а по така
barbieeeeeee
05-13-2009, 11:29
когато си пишете по скайп кажи му излиза ли ти се някаде че не ми се седи в къщи и така после ще започнеш да не се държиш много приятлски смисъл ще покажеш а по така
ще се пробвам :)
а ако откаже :(
Лоша работа .. Амм малък съвет , не знам дали ще подейства , докато му говориш излей всичките си мисли , който ти се въртят в главата , последиците ще са хубави (според мен) :P
barbieeeeeee
05-13-2009, 11:33
Лоша работа .. Амм малък съвет , не знам дали ще подейства , докато му говориш излей всичките си мисли , който ти се въртят в главата , последиците ще са хубави (според мен) :P
и с това ще опитам 8-)
мерси
smileforyou12
05-13-2009, 11:35
ще се пробвам :)
а ако откаже :(
ако откаже кажи му е тогава за друг път
Давай , дано успееш :grin: :grin: :grin:
vampirekiss
05-13-2009, 12:14
Каниш на кафе и ще видиш,че ще се пристрашиш.Не е трудно,но никой не отрича,че и лесно не е.
NeZaPoznat
05-13-2009, 12:25
Докато си говорите по скайп му кажи:
Извинявай ако ти говоря глупости но ми действаш много особено ...
Той ще те попита как ти действам .. и после - му кажи че го харесваш.
Аз бих се навил :D
ще се навие спокойно ... ние момчетата сме леки .. трябва да си някакъв марсиански крокодил, че да те отреже.
ще се навие спокойно ... ние момчетата сме леки .. трябва да си някакъв марсиански крокодил, че да те отреже.
прав е...
помисли къде обичаш да ходеш и измисли някаква причина да отидете там заедно - кажи че е трябвало с някоя си да идеш но била заета пък ти се ходи мн и ако се съгласи си на прав път...бъди креативна ! :)