View Full Version : Разлика във възрастта, смяна на град, да и кажа ли?
Здравейте, незнам дали мога да получа адекватен отговор и дори и да го получа, дали той ще означава нещо за мен, защото те процесите се развиват в душата ми ( а аз незнам дали съм наясно с тях напълно).
Аз съм: наивен екстроверт зодия риби и съм на 19, завършвам и ще заминавам да уча висше - в друг град (поне на 300 км)
Тя е: отворена към целия свят, жадна за приключения и нещо ново, екстровертка зодия лъв почти на 17 години.
Харесвам я, бих желал да имам много сериозна връзка с нея, но съм наясно, че тя все още не е готова за това. Не мога да я виня, че тя все още се учи за живота. Бих желал да отида да следвам, да си намеря 1-2 гаджета, докато я няма, а 2-3 години по-късно да направя нещо сериозно. Засега, според мен, тя ме цени като добър приятел.
Според вас, възможна ли е такава връзка след време, как да оставя с чувство, че винаги ще има място в сърцето ми за нея? Да и призная ли, или да я оставя да е сигурна, но без да съм и признал.
Споделете ми ваши мнения по въпроса?
Усещам се че съм много хлътнал, защото бих искал да кажа на целия свят, че ми е любимо момиче. Обаче на нея може да не и е приятно, защото тя е свободолюбиво лъвче, затова се старая да поддържам анонимността.
Незнам, защо имам нужда да споделя, пък ми е неудобно да говоря точно по тази тема с майка си - иначе за всичко си говоря с нея.
GossipGirl89
05-13-2009, 13:48
Само не разбрах какво се чудиш дали да й споделиш? Че я хяресваш ли? Не знам, ти си я познаваш, но не мисля, че нещо би могло да ти попречи да й кажеш... В смисъл ти така или иначе ще заминаваш - нещо не губиш ако пробваш ;)
След като толкова много си хлътнал, можеш да говориш с нея. И дори и да имате сериозна връзка, тя пак да си е свободното лъвче и да си щъка където иска. Разбира се обаче накъде без ревност, нали!? Аз мойта си я оставям където иска да ходи и винаги си ми казва всичко, щото знае, че няма да й кажа нищо и не я ревнувам.
NeZaPoznat
05-13-2009, 14:15
Бих желал да отида да следвам, да си намеря 1-2 гаджета, докато я няма, а 2-3 години по-късно да направя нещо сериозно. .
Аха ! Значи ще се пробваш с разни техники т.е. ще се изучиш/отракаш/ошлайфаш на 2-3 гаджета и после вече опитен ще се пробваш при нея :shock:
А тя тръпнеща ще те чака :shock:
А бе ти наистина ли си на 19 ??? Щото ако си ... малиии .. :shock:
padnaloblak
05-13-2009, 14:17
съжалявам да го кажа но мисля че нямате бъдеще заедно
1во защото растоянието в една връзка е много болезнено и често води до раздяла и 2ро тя е почти на 17 а на тази възраст( в която скоро навлязох и аз) никой не е готов за сериозна връзка от растояние да чака 4 години своята голяма любов (която през това време би се сменила поне 4 5 пъти ) :(
Ama, mene tochno tova mi e ideqta, tq da si smenq kolkoto iska choveka, da opoznae celiq grad ako trqbva, nqma da izpitam revnost (e malko ste mi stane kofti, no ste go skriq). Az iskam da razsujdavam obektivno - veroqtno i az nqma da moga da izchakam 2-3 godini da stoq na suho, no v kraina smetka vuzmojno li e.
moon_flower
05-13-2009, 15:02
Аз ако бях на мястото на момичето и ако ти ми беше казал,че след 1-2 години като се нарадвам едва ли не на живота си ще имаме сериозна връзка,но преди това може малко да си похойкаш с други мацки,щях просто да прекратя всякакъв контакт с теб.
А и защо не опиташ да си седиш с нея вместо да се правиш на много благороден и да я оставиш да "опознае целия град ако трябва" ? Сами си усложнявате живота..
добре тя като е на 17 не е готова за сериозна връзка а ти си на 19 и мислиш че си готов ? .... момче сега ставаш студент, живей си живота на макс, няма смисъл да се обръзваш и сам да си поставяш граници.
P.S :booooomb: <~ тва закво не гърми .. баси дефекната бомба .. :?
Няма такова нещо като подходяща/неподходяща/ възраст за...сериозна/несериозна/ връзка....всичко си е до човека... Прави това ,което чувстваш...
soul1199
05-13-2009, 18:33
говори с нея,сподели й,не вярвам да дочакаш 2-3 год. и тя няма да те чака :?
AnIcHkAtA
05-13-2009, 18:46
"Пиленцето веднъж каца на рамото"
"Риск печели, риск губи"
Потърси състоянието си в тези поговорки.
П.П.:Мисля, че трябва да опиташ това с няколкото гаджета наведнъж :D .Обаче внимавай, защото едно е да си правиш кефа, друго е да си изграеш с чувствата на някого, което не е никак приятно.Осведоми ги по деликатен начин още в началото, че не очакваш нищо сериозно от тях.Ииии моето мнение е, че ти е през оная работа(извинявам се) за това момиче, а и не ти трябва да се задълбочаваш сега.Живей си животеца, имаш време да мислиш за сериозни връзки.
Според мен както и да постъпиш, все ще е правилно.
мм аз не разбрах от колко време ходите ... но според мен и кажи какво чувстваш че тя значи много за теб но те е страх че тя е така да се каже недорасла за серизна връзка и то от разстояние кажи и вс варианти нека тя си избере :?
Бих желал да отида да следвам, да си намеря 1-2 гаджета, докато я няма, а 2-3 години по-късно да направя нещо сериозно. .
Аха ! Значи ще се пробваш с разни техники т.е. ще се изучиш/отракаш/ошлайфаш на 2-3 гаджета и после вече опитен ще се пробваш при нея :shock:
А тя тръпнеща ще те чака :shock:
А бе ти наистина ли си на 19 ??? Щото ако си ... малиии .. :shock:Е тя на 17 си представям що за манталитет притежава .. що пича да се отраква като тя ще е някоя супер нормална :smt023
ще я забаравиш заминеш ли където и да е било .. сега имаш 4уства гаранция като заминеш вси4ко ще мине и ще срещнеш друга за която си да си мислиш 4е тя е идеалната няма смисъл да се 4удиш