View Full Version : Въпрос
Имам проблем (знам че не е за раздела).Идва лято с него и късите панталони и вапроса дали да си обрасна краката или не (момче съм).Искам да ви питам някав начин да НЕ ми е напално гладък крака ама и да не е гора както сега..
mihichkaaa
05-13-2009, 15:41
1.научи се да пишеш
2.темата не е за този раздел
myNameIsImmortal
05-13-2009, 15:41
въпрос
омфг ти гей ли си бе малоумник?!?!?!
само тАпаците си бръснат краката....остави си ги ииии им се радвай както са си!
Бързо я писах за това съм написал вАпрос... ае ти недей знай ноо е ко вий седите тука и само чакате да нареждате ай да не почвам аз... напрао diss ще ти запиша
НЕ Е ВЯРНО!!! :lol: :lol: :lol: Аз пък не харесвам да гледам застреляни и закачени овце по краката на момчетата... :?
smileforyou12
05-13-2009, 15:52
НЕ Е ВЯРНО!!! :lol: :lol: :lol: Аз пък не харесвам да гледам застреляни и закачени овце по краката на момчетата... :?
да гадно ми е да гледам космардак
емии с епилатор или кола
Ilikeliljon
05-13-2009, 15:54
Не харесваш, не харесваш, какво като бебешко дупе ли да е гладък. Не ми разправяй ти тея работи. Мъжете трябва да си имат косми, това е белг на мъжественост, защото те растат под влияние на тестостерона. :) :)
едно момче от моя клас си ги изрусява :? и не се виждат толкова ..а ти защо не идеш на козметик ще дадеш към 8 лв предполагам :)
puhinka93
05-14-2009, 20:19
емии ако имаш машинка за постригване си мини краката с нея :D
Не харесваш, не харесваш, какво като бебешко дупе ли да е гладък. Не ми разправяй ти тея работи. Мъжете трябва да си имат косми, това е белг на мъжественост, защото те растат под влияние на тестостерона. :) :)
На мен пък ми е ужасно гнусно да гледам някои космати като Алф. С черни и рунтави косми, гъсти бляя...
Не на всички мъже/момчета им отива да са обезкосмени, но като цяло е по - добре.
Те и девствените мустаци са белег на възмъжаване сигурно, но от това пък вече по - противно няма.
Neftochimic
05-14-2009, 21:21
е, тогава спри да се гледаш в огледалото :(
mArMaLaDkA
05-14-2009, 22:32
Хем да не били толкова дълги, ама да не са и много къси.. кхъм.. амии, подрязвай ги?! :-o
А онова предложение да ги изрусиш: да, изруси ги, после кичурчета им направи, след това ги топирай, филирай...
абе щом си момче няма нужда да се бръснеш... ;)
ако пък толкова държиш да премахнеш космите :D купи си епилатор или с кола маска
п.с.с кола маската боли доста 8-)
colymoly
05-15-2009, 14:08
стига с тези глупости, отвръщавам се от такива момчета, будиш подозрения
bUbOoLeChE
05-15-2009, 15:16
машинка за подстригване :) :) :)
със епилатор..или кола маска :D
vampirekiss
05-15-2009, 16:20
И аз съм за колата маска.
не се бръсни ве. няя срамно щом си момче
На мен пък ми е ужасно гнусно да гледам някои космати като Алф. С черни и рунтави косми, гъсти бляя...
Не на всички мъже/момчета им отива да са обезкосмени, но като цяло е по - добре.
Те и девствените мустаци са белег на възмъжаване сигурно, но от това пък вече по - противно няма.
И аз това щях да напиша... 8)