PDA

View Full Version : Въпрос

ffeqeqf
05-13-2009, 15:38
Имам проблем (знам че не е за раздела).Идва лято с него и късите панталони и вапроса дали да си обрасна краката или не (момче съм).Искам да ви питам някав начин да НЕ ми е напално гладък крака ама и да не е гора както сега..

Hilary_
05-13-2009, 15:39
Кола маска... :wink:

mihichkaaa
05-13-2009, 15:41
1.научи се да пишеш
2.темата не е за този раздел

myNameIsImmortal
05-13-2009, 15:41
въпрос

noobed
05-13-2009, 15:44
омфг ти гей ли си бе малоумник?!?!?!
само тАпаците си бръснат краката....остави си ги ииии им се радвай както са си!

ffeqeqf
05-13-2009, 15:49
Бързо я писах за това съм написал вАпрос... ае ти недей знай ноо е ко вий седите тука и само чакате да нареждате ай да не почвам аз... напрао diss ще ти запиша

Hilary_
05-13-2009, 15:51
НЕ Е ВЯРНО!!! :lol: :lol: :lol: Аз пък не харесвам да гледам застреляни и закачени овце по краката на момчетата... :?

smileforyou12
05-13-2009, 15:52
НЕ Е ВЯРНО!!! :lol: :lol: :lol: Аз пък не харесвам да гледам застреляни и закачени овце по краката на момчетата... :?
да гадно ми е да гледам космардак
емии с епилатор или кола

Ilikeliljon
05-13-2009, 15:54

Не харесваш, не харесваш, какво като бебешко дупе ли да е гладък. Не ми разправяй ти тея работи. Мъжете трябва да си имат косми, това е белг на мъжественост, защото те растат под влияние на тестостерона. :) :)

tydi
05-14-2009, 19:39
едно момче от моя клас си ги изрусява :? и не се виждат толкова ..а ти защо не идеш на козметик ще дадеш към 8 лв предполагам :)

puhinka93
05-14-2009, 20:19
емии ако имаш машинка за постригване си мини краката с нея :D

Goddess
05-14-2009, 20:57

Не харесваш, не харесваш, какво като бебешко дупе ли да е гладък. Не ми разправяй ти тея работи. Мъжете трябва да си имат косми, това е белг на мъжественост, защото те растат под влияние на тестостерона. :) :)

На мен пък ми е ужасно гнусно да гледам някои космати като Алф. С черни и рунтави косми, гъсти бляя...
Не на всички мъже/момчета им отива да са обезкосмени, но като цяло е по - добре.
Те и девствените мустаци са белег на възмъжаване сигурно, но от това пък вече по - противно няма.

Neftochimic
05-14-2009, 21:21
е, тогава спри да се гледаш в огледалото :(

mArMaLaDkA
05-14-2009, 22:32
Хем да не били толкова дълги, ама да не са и много къси.. кхъм.. амии, подрязвай ги?! :-o

А онова предложение да ги изрусиш: да, изруси ги, после кичурчета им направи, след това ги топирай, филирай...

clever
05-15-2009, 13:36
абе щом си момче няма нужда да се бръснеш... ;)
ако пък толкова държиш да премахнеш космите :D купи си епилатор или с кола маска
п.с.с кола маската боли доста 8-)

colymoly
05-15-2009, 14:08
стига с тези глупости, отвръщавам се от такива момчета, будиш подозрения

bUbOoLeChE
05-15-2009, 15:16
машинка за подстригване :) :) :)

hisy
05-15-2009, 15:17
със епилатор..или кола маска :D

vampirekiss
05-15-2009, 16:20
И аз съм за колата маска.

Slashy
05-15-2009, 17:42
не се бръсни ве. няя срамно щом си момче

Hilary_
05-15-2009, 17:44

На мен пък ми е ужасно гнусно да гледам някои космати като Алф. С черни и рунтави косми, гъсти бляя...
Не на всички мъже/момчета им отива да са обезкосмени, но като цяло е по - добре.
Те и девствените мустаци са белег на възмъжаване сигурно, но от това пък вече по - противно няма.

И аз това щях да напиша... 8)