PDA

View Full Version : На к`ва се прави?!!!

puhi14
05-13-2009, 16:59
Тъй..имаме една супер задръстена от класа и днеска навън я запознахме с едно момиче,по-голямо от нас и тя взе да се прави на много важна....и щото?!Само щот оназ й обърна внимание...и аз нз как...НИе гледахме как едни танцуват...или по-точно ги шпионирахме и оная по-голямата "ДЪржите се,все дно сте в първи клас..."!Ми ти като се държиш като... :smt097 Ще правим квото си искаме...миндили.... :-D ТА исках да попитам...какво да правя..щото утре оная тъпата задръстенячка пак ще дойде при нас и ще вземе да се мазни... искам някъф оригинален начин да я затапим здраво...идеи :smt115 ???

afterforever
05-13-2009, 17:25
Аз имам идея - дръжте се малко по-нормално? :D

Boyd
05-13-2009, 17:25
Оригиналният начин е да пораснеш! Наистина се държите като в първи клас, ако даже и не сте. Как решихте, че онова момиче е "задръстенячка"? Представям си к'ви кифлички сте вие..

DJEB
05-13-2009, 17:31
винаги съм се чудила човек до каква степен може да бъде толкова елементарен.. :-o
нищо лично :)

puhi14
05-13-2009, 17:36
Оф..не сме кифлички...тя ни обвинява,че се държим като бебета,а до преди един час беше с нас и правеше същото...и много ни стана гадно да ни злепоставя така пред хората ,при положение,че и тя правеше абсолютно същото...и да "задръстена" е щото носи пуловера като на село,постоянно зубри(е то и аз,ама... :oops: ) майка й не й дава да си прави косата с преса,да излиза с нас в Мола,по центара и т.н... Има сестра близчначка(много яка)..ама не си приличат...постоянно й натяква,че е с пет минути по-голяма..прави се пред нея на много важна и само излага момичето! :x "СТелияно,ма,тати каза да се прибираме!Ко прайш още тука??","Стелиано,ма,стига си сядала в боклуците!" , "СТелияно,ма,тръгвай си...по-голяма съм и ще ти казавм кво да прайш!" Аз ако бях на СТела да съм я заебала много здлаво от отдавна!Гони я вкъщи с ножове и само я плаши...бахти тъпата!И днеска се разрева щото всички бяхме срещу нея по една тема... ми гати..като виждаш,че ди единствен спли да споришшш! :smt017

Shia
05-13-2009, 17:40
Какво-забранявате й да си изказва мнението,Вие като я наричате задръстенячка да не сте някакви по-готини.Точно Вие сте първокласниците,че да лепвате етикети на всички,щот много мислите.

Задръстеняците и те растат на ум и най-големия задръстеняк може да стане най-готината пичка,ако във вашто даскало,то другаде(познавам такъв случай и момичето е 6+)

.....

puhi14
05-13-2009, 17:47
Ок бе..всички в класа мислят така...а и едва ли бихте я изтърпяли и вие... :( казваш нещо тихичко на някой и тя "КАкво бе,а??кажи де,айде деее.."и като й кажеш намя или нещо то сорта реве :-o

Shia
05-13-2009, 17:49
Не бъдете толкова строги към момичето,подходете по снизходително.Това е по-добрия вариант,щот ще направите положението още по-гадно и още по-нетърпимо.

DJEB
05-13-2009, 17:51
аз казвам някой от модераторите да затвори темата 8-) :lol:

ThePowerOfLove
05-13-2009, 17:55
Всеки с проблемите си..

puhi14
05-13-2009, 17:56
Не бъдете толкова строги към момичето,подходете по снизходително.Това е по-добрия вариант,щот ще направите положението още по-гадно и още по-нетърпимо.
Ми.. няма начин..знам,че ... отстрани изглежда лесно,но просто имало е моменти,в които ме е изкарвала извън нерви...

sword
05-13-2009, 18:20
Затъпете я, като си го заврете. ;р

Blab
05-13-2009, 18:23
о.О
патки

nefchi_bs
05-13-2009, 18:38
От всичко прочетено оставям с впечатлението,че ти си по-зле и от задръстенячка..

shmurkam
05-13-2009, 20:53
Тъй..имаме една супер задръстена от класа и днеска навън я запознахме с едно момиче,по-голямо от нас и тя взе да се прави на много важна....и щото?!Само щот оназ й обърна внимание...и аз нз как...НИе гледахме как едни танцуват...или по-точно ги шпионирахме и оная по-голямата "ДЪржите се,все дно сте в първи клас..."!Ми ти като се държиш като... :smt097 Ще правим квото си искаме...миндили.... :-D ТА исках да попитам...какво да правя..щото утре оная тъпата задръстенячка пак ще дойде при нас и ще вземе да се мазни... искам някъф оригинален начин да я затапим здраво...идеи :smt115 ???
Ау, т'ва мн ли ви обижда? Сигурно,защото сте 2ри клас. :razz:
Наистина, голям смях сте. Оставете момичето на мира и сериозно-не следете хората. Т;ва е просто... :shock: :razz: :-o
По начина ти на изразяване съде, че нивото на интелект при теб е на боклук магистърска степен. Ако спреш да занимаваш форумите с кифленските си комплексирани коментари и проблеми,е...евала.
Ако момичето наистина е "зубрачка", има логика да е поне малко по-умна от теб и ако й намекнеш или й кажеш, че не я желаеш в компанията си-навярно ще разбере, но не, ти трябва да кажеш на всички и да се оплачеш, и вайкаш, и ядосваш...Ей това му мразя на българина. :-x

Fritz
05-13-2009, 21:40
Начи издебваш като излезе междучасието,взимаш и торбата,отиваш у кенефа и се изсираш вътре,ма говна да има много,мамата да си ебе от говна.И я връщаш пак където си е била.

puhi14
05-14-2009, 12:07
Ми въпреки това,което прави с нас и днеска пак ни се мазни все едно,че нищо не е станало ,пак аз съм виновна...и напротив..аз имам по високи от нея щото тя ЗАГРЯВА БАВНООООООО... :(

Terorist
05-14-2009, 12:16
Вие сте тъпите, тя е права, застреляйте се.

BlackaTBW
05-14-2009, 12:27
Кой клас сте?!

По-тъпа тема не бях чела от доста одавна.

bloodfrozen
05-14-2009, 19:33
Кой клас сте?!

Не им давам повече от първо отделение на детската градина.

Изключително малоумна тема, имаш кофти начин на изразяване.

missreal
05-16-2009, 23:31
И кво толкова е станало? Казала е че се държите като бебета, била е права. Но щом е правила същото, значи не го е казала, защото го мисли, а за да ви злепостави. Моя съвет е да пораснете малко... спрете да шпионирате и такива подобни глупости и ще започнат да ви уважават повече.

puhi14
05-17-2009, 07:11
Ама аз от вас не исках съвети ,а идеи за затапване,нъй,че ако няма да пишете такива,по-добре изобщо не пишете,щото само ние си знаем точно кво стана

TikvenaElhichka
05-17-2009, 14:56
Питаш тя на к'ва се прави.
А вие на какви се правите, м? :) Полека и не раздавай експертни мнения чак толкова, не е полезно. ;)

П.П. puhi14, и вие толкоз знаете, ама айде. Субективно е.
П.П.2 Ами... може би ти дават съвети, щото явно нещо си у грешка, замисляла ли си се? ;)

puhi14
05-17-2009, 17:10
Питаш тя на к'ва се прави.
А вие на какви се правите, м? :) Полека и не раздавай експертни мнения чак толкова, не е полезно. ;)

П.П. puhi14, и вие толкоз знаете, ама айде. Субективно е.
П.П.2 Ами... може би ти дават съвети, щото явно нещо си у грешка, замисляла ли си се? ;)
иска ми се вие да бяхте на мое място,че да ме разберете.НЕка някой да заключи темата. :x

peachyfreak
05-17-2009, 20:22
хм, постарах се да си напрая рег и да пиша в тая тема, щото то днес ако човек не се бори с простотията, то не знам кога по-късно...
и така мн интересно колко години си изживяла от земния си живот, за да решаваш кой къв е?
и какво изобщо те бърка отношението в семейството на някого?
или пък кой как ходи облечен? аз моа да си ходя по гъз!
или какви са му оценките? дали е зубър?
и ако наистина имаш проблем с някого, не е тва начина! така пишеш, че изглежда си в началното... и аз мога да те затапя и кво? психология се учи за 1ви път в 9ти клас. или не си била в час, или не си стигнала до там, или имаш забавено усвояване на училищния материал...

got2Bthe1
05-17-2009, 23:18
"Майка и не я пуска да си прави косата , да излиза с нас в мола и по центъра ".... мне не сте кифли...хич даже....

Оставете момичето намира кво ви пука за нея...

smileforyou12
05-17-2009, 23:37
пхахахаха кой клас си бе

splendour
05-18-2009, 06:53
пхахахаха кой клас си бе az mislq 4e o6te ne sa y4enici :lol: :lol: :lol: na esen 6i 4yqt p1rviq zv1nec

bubblebabe
05-18-2009, 07:29
о.О
патки

Flander
05-18-2009, 09:55
Ох и на мен ми стана бая смешно :lol: Но... сега сериозно. Към момичето - не се обиждай като ти казват, че си 2 клас и т.н. (максимум 5-ти си) Всеки е изминал по тоя път, само гледай като пораснеш поне да имаш истиснките приятели, защото то сега не е приятелство, а лична изгода от другите, ама (пак не се обиждай) мисля, че не ги разбираш тези неща. И накарая само ще ти дам един съвет - изживей си детството с кеф, за да не те е яд после и не ставай к*рва, щото с тея МОЛ-чета и т.н. само на тва прилича. По - добре слез пред блока да играеш с другите деца и не се прави, че си по - голяма от тях. Защото като се замислиш не ти ли харесва да играеш с тях ?

P.S. - Това е лично мнение (не задължавам никого и с нищо) и момичето както иска да го приема