Влез

View Full Version : КАК МИСЛИТЕ!??!?!!??!?!?помощ

sexdrugsrocknroll
05-13-2009, 18:38
за пръв път в живота си съм влюбена.
с партниора ми имаме страст,щастие,любов абе всичко на куп!
неговите приятели станаха и мой приятели ходим от половин година..
всичките му приятели казаха че за пръв път така се привързва, пък и аз за пръв път обичам.
така.. ето го и проблема :С:С:С
ходим от 6 месеца
на 2рия или 3тия си казахме че се обичаме и тогава започнахме и да споделяме и всичко преди това бяхме малко по-разделечени ии беше физическа връзка ,а сега е и духовна.
БЕЗ НЕГО НЕ МОГА!!
татуирах си на ръката ''А" като първата буква на името му.
обичам го много.
първия месец обаче така се случи че се скарахме жестоко и не си говорехме и не се бяхме виждали от седмица може би 2...
един мой приятел ми устрои парти с което да го поззабравя и да се откъсна от ежедневието.
на това парти обаче аз се напих .. и се целувах с едно друго момче което ме харесваш, а аз него не просто за момента незнаех къде съм.. плаках едновременно и се целувах ШАНТАВА РАБОТА!!!
това продължи 3 дни.. не бях изтрезнявала и имах момент на слабост!!
виждахме се уж като приятели и най накрая свършваше с целувка.
скарах се с това момче после.
защото е егоистично копеле женкар!
и го е доказвал!
------------
минаха 5 месеца от тогава.
моето момче е много старомодно и даже и за целувка ми е казал че колкото и да му е трудно ще ме скъса, защото няма да ме гледа с 'същите очи'..?!?!
------------
да знам .. прецаках малко работата .. но с онова момче нито съм спала нито нищо по сериозно целувките не означаваха нищо, тойй просто се възползва от мен.
----
от товага понякой път когато съм на върха на щастието се сещам за онзи нещастник и целувките..
----
александър (моето момче) няма как да разбере..
или ако разбере ще е по много много сложна система от хора ...почти невъзможно ..пък и онзи тъпак не вярвам да каже, обещал е и какъфто и да е идиот не вярвам да иска да ми съсипе живота.
------
понякой път не мога да се насладя на моментите ни зазщото се сещам за минаото.
въпреки че преди няяколко дни с алекс си казахме ... миналото няма значение важното е че сега сме заедно и се обичаме и му казах да ми прости за всичко което съм правила преди да го заобичам.. и той ми прости .. но не си признах за целувките..
--------------
всички ме съветват.. да НЕ му казвам защото ще развали и неговата и мойта първа любов и ще съсипе силна връзка заради нищо..
-и те били правели такива неща пък после им минавало и т.н. и т.н.///
-------------
ВИЕ КАКВО МИСЛИТЕ?
-целувката изневяра ли е?
иии да не казвам ,нали?
ии как да забравя че се селунах с някой?
-----------------
не си струва за една куха и нищожна целувка да развалям най скъпото ми нещо в целия свят!
вие как мислите?

Ivalinka
05-13-2009, 18:41
защо толкова честичко си спомняш за тази целувка.....? или съвестта прекалено много се обажда, или....

soul1199
05-13-2009, 18:53
според мен му кажи,кажи му,защото съвестта тиняма да те остави намира,ако му кажеш,ще ти олекне,накрая ще ти прости ще видиш :)

vesito13
05-13-2009, 19:01
И искаш "любовта на живота ти" да се гради още от самото начало на една лъжа :? Какво ще постигнеш с това , какво ще спечелиш ? Колко време ще те гризе съвестта за това , което си направила ? Били могла да се будиш всяка сутрин до този човек и да знаеш , че го лъжеш ? Ако наистина се обичате не вярвам тези целувки да попречат на това да бъдете заедно .

П.П. Ограничи алкохола :?

GossipGirl89
05-13-2009, 19:02
Зависи. Всеки си тълкува "изневяра" по различен начин.... За едни изневяра е и само прегръдка с някой друг, за други целувка, секс... за трети физическата изневяра не е важна, а само духовната... Така че зависи кой какво разбира под това понятие. Но доколкото прочетох - за пирятелят ти дори само целувката с друго момче значи много => целувката е изневяра.
Сама си си виновна да ти кажа. Не се сърди, просто много ме дразнят е така като почнат "Еми то...аз се напих ама то не беше кой знае кво...аз нямам вина, той се възползва от мен докато бях пияна" и.т.н, и т.н... Алкохолът не е оправдание! Ако не се беше напила нямаше да се стигне дотам и сега да те измъчват угризения. И то съвсем логично. Криеш от момчето нещо, което никак не е незначително... Не знам какво те съветват всички и изобщо кои са тия "всички", но аз те съветвам да си признаеш. Момчето има право да знае и по-добре недей да криеш и да лъжеш. Трябвало е още веднага след случката да си кажеш... Повярвай ми, един ден ще разбере, защото на лъжата краката са къси! И тогава ще е по-зле... За това по-добре си признай сама и ако те скъса търси вината в себе си, защото тя наистина е там...

mechtaq_za_teb
05-13-2009, 19:05
Така... значи все пак има хора, които знаят? Колкото и сложна система да трябва.... това винаги може да се случи и да ти изиграе най-лошата шега.
Представи си ситуацията, ако той разбере от някой приятел.. или познат? Кофти...
Но пък ако си сигурна, че няма да разбере... бъдете щастливи. :)

diksi
05-13-2009, 19:35
Кажи му! :( Кофти е, така ме даже и моя съвет не знам дали щях да направя, на другите им е много лесно... ПОМИСЛИ СИ ТИ

curka87
05-14-2009, 07:27
На първо място "Никога не казвай "Никога!!!"" ==> С това искам да ти кажа да не си толкова сигурна, че момчето няма от къде да разбере. Понякога се случват най-невъзможните неща в най-неподходящия момент. Затова аз те съветвам да кажеш на приятеля си за случката. Вярно е, че той ти е казал, че това за него е изневяра и би те скъсал, но си мисля, че ако му обясниш всичко спокойно и без да скриваш дори и най-малката подробност, той би ти простил. В крайна сметка ако наистина те обича... любовта би могла да прости всичко!!!

blackvelvet
05-14-2009, 12:06
Няма смисъл да криеш,може да стане по-зле.По-добре му кажи,по-добре да разбере от теб.След това "признание" ще се почустваш по-доре....а и от къде знаеш...може приятелят ти да те разбере.Никога не знаеш.

Fritz
05-14-2009, 12:13
Бе напиши го с две думи,щото не мога да чета толкова много.

Aicken
05-14-2009, 12:48
въпроса е защо се сещаш за тези целувки толко често

Desir3
05-14-2009, 13:20
Няма смисъл да му казваш. Разбираемо е, че се сещаш - гузно ти е, виновно ти е, мислиш си, че ако споделиш ще ти олекне и т.н. Недей да му казваш. Или ще се разделите сега, или след известно време поради недоверие или винаги ще ти го натяква докато не се побъркаш съвсем. Ако толкова държиш на него, постарай се НИКОГА това да не се повтори, прави всичко за него, обгрижвай го с внимание и любов. Човешко е да сгрешиш, признанието няма да отнеме вината ти. Реванширвай се за стореното всеки ден с любовта си и забрави.

NeZaPoznat
05-14-2009, 13:34
не си струва за една куха и нищожна целувка да развалям най скъпото ми нещо в целия свят!
вие как мислите?
Мисля, че трябва да пораснеш .. без майтап !

kobrichka
05-14-2009, 13:37
Зависи от много неща. Аз лично целувката не я смятам за изневяра, но това си е до гредна точка. Лично според мен не е нужно да му казваш след,като е било само една целувка, която нищо не значи. Една връзка се гради на доверие да, но понякога трябва човек да не си признаваме всичко, за да не загуби. Било е само една целувка, но ако му кажеш доверието ще изчезне. Веднаж скъса ли се въжето, колкото и опити да се завърже , то завинаги си остава възела. Въпрос на гледна точка е всичко. Според мен сама трябва да си помислиш и сама да решиш дали да си признаеш или не. Успех

Lady_AMG
05-14-2009, 14:06
Няма смисъл да му казваш. Разбираемо е, че се сещаш - гузно ти е, виновно ти е, мислиш си, че ако споделиш ще ти олекне и т.н. Недей да му казваш. Или ще се разделите сега, или след известно време поради недоверие или винаги ще ти го натяква докато не се побъркаш съвсем. Ако толкова държиш на него, постарай се НИКОГА това да не се повтори, прави всичко за него, обгрижвай го с внимание и любов. Човешко е да сгрешиш, признанието няма да отнеме вината ти. Реванширвай се за стореното всеки ден с любовта си и забрави.
гадно но истина- вместо да го нараниш признавайки си замълчи и не усложнявай всочко

MoHuTo
05-14-2009, 14:12
Ако питаш мен, по-добре не му казвай. Знам че е гадно и сигурно съвестта те гризе, но сама казваш, че е старомоден и най-вероятно ще те скъса...тогава => готова ли си да го загубиш или не?

GossipGirl89
05-14-2009, 14:12
Абе хора, как може да я съветвате да продължава да крие такова нещо ?! :shock: Какво значи "не усложнявай всичко" ?! Тя вече достатъчно го е усложнила като го е направила и го е скрила... Я се поставете на мястото на момчето - ако вашите гаджета направят подобно нещо как бихте се почувствали ? Не са ме лъгали за изневяра, но са ме лъгали за нещо друго, което пак беше достатъчно гадно и знам какво е да се почувстваш предаден след това... Моля ви се недейте да я насърчавате така! Истината рано или късно ще излезне наяве - винаги излиза, и тогава ще е 300 пъти по-гадно и за двамата... По-добре да си признае и да му каже колко съжалява и как няма да се повтори повече...макар че на момчето пак ще му е адски трудно да й прости, но по-добре сама да му покаже, че съжалява и че иска да е искрена с него, отколкото да продължава да крие... И какво...ако нещата между тях се задълбочат и един ден той разбере отнякъде кво ще стане тогава? Ще излезне, че тя до последно не е искала да се разбира и едва ли не го е лъгала умишлено... Тогава дори и наистина да съжалява няма да има кой да й повярва, защото човек, който искрено се разкайва ще е готов да започне на чисто...без лъжи :?

kobrichka
05-14-2009, 14:25
Абе хора, как може да я съветвате да продължава да крие такова нещо ?! :shock: Какво значи "не усложнявай всичко" ?! Тя вече достатъчно го е усложнила като го е направила и го е скрила... Я се поставете на мястото на момчето - ако вашите гаджета направят подобно нещо как бихте се почувствали ? Не са ме лъгали за изневяра, но са ме лъгали за нещо друго, което пак беше достатъчно гадно и знам какво е да се почувстваш предаден след това... Моля ви се недейте да я насърчавате така! Истината рано или късно ще излезне наяве - винаги излиза, и тогава ще е 300 пъти по-гадно и за двамата... По-добре да си признае и да му каже колко съжалява и как няма да се повтори повече...макар че на момчето пак ще му е адски трудно да й прости, но по-добре сама да му покаже, че съжалява и че иска да е искрена с него, отколкото да продължава да крие... И какво...ако нещата между тях се задълбочат и един ден той разбере отнякъде кво ще стане тогава? Ще излезне, че тя до последно не е искала да се разбира и едва ли не го е лъгала умишлено... Тогава дори и наистина да съжалява няма да има кой да й повярва, защото човек, който искрено се разкайва ще е готов да започне на чисто...без лъжи :?

Това е форум и всеки изказва мнение, това е твоето мнение. Тя задава въпрос и всеки казва своето становище. ние не я насърчаваме, а отговаряме на зададения въпрос. Ти в момента я насърчаваш, а не ние. Не смяташ ли, че тя сама трябва да реши, какво да прави?

lipsvashh_mi
05-14-2009, 18:02
целувката е изневяра,да..и съвестта ти определено се обажда,което е хубаво-извода е ,че имаш такава :-D
По темата-според мен трябва да му споделиш,с риск да изгубиш всичко.Ако те обича толкова много ще го прреглътне и ще започнете на чисто,а и ти ще си спокойна.
Успех :)

absd
05-14-2009, 18:16
по принцип една връзка се основава на доверието ...апак дали целувката дали е изневяра в твоя случай мисля че не все пак ти не обичаш тожа момче а то просто се е вазползвало от теб .... а защо не я забравяш това си зависи от теб

vampirekiss
05-14-2009, 19:05
Щом няма начин как да разбере,а е толкова консерватиран просто не си струва да му кажеш.От друга страна обаче,ако му го кажеш на тебе ще ти олекне.Всъщност не си струва за едно мляскане толкова да се косиш.и да миналото си е минало и никой не може да го промени.Просто забрави тази сручка и така.

sexdrugsrocknroll
05-14-2009, 19:08
мерси.
аз мисля да не казвам.. защото всичко ще се разпадне и той сам ми е казал "скъсаме ли веднъж колкото и да те обичам няма да тръгнем пак."
------------
страдал е достаттучно преди.
не искам да го наранявам.
по близък човек от него съм нямала , и той от мен.
---------------
това няма да се повтори ... и поне съм го направила от отдавна и не открито , а той се държи по някой път с мен и од ден днешен ужасно.
вика ми и т.н.
----
той много ме е наранявал.
а аз него само веднъж и то той не знае.
------------
както ми казаха 'ако обичаш някой правиш всичко за него'
аз така го приемам..
ще направя всико за него само и само да не го нараня и да запазя най ценното ни нещо (и на двамата -връзката ни)
не заисимо какво съвестта ми казва
-а тя крещи че см сбъркала-
ще гледам да не разбира и ще отричам до край
защото той по някакъв начин има нужда от мен както и аз от него
и съвестта ми.. или някакъф педал в миналато ми (И ТЪПАТА ЕДНА ЦЕЛУВКА)
не може да ми отнеме това което имам и искам да имам за напред .. а то е само Алекс..
Как мислите?

sexdrugsrocknroll
05-14-2009, 19:10
И мерси много МНОГ на хора като lipsvashh_mi ии absd и kobrichka които не ми казаха КАКВО ДА НАПРАВЯ ами ми дадоха полезни съвети.. мерси мНОГО ХОРА!!!!
жалко ,че не познавам повече хора като вас .. мерси пак!