View Full Version : Чувствам се объркана...
Здр на всички .. няма да се представям,а направо ще мина на проблема си.
Има едно момче от моето училище,което е вече на 18 и ще прави бал скоро.Аз съм на 15 и го харесвам страшно много..чудя се все още какво да правя,моите приятелки ми казваха няколко пъти,че и той ме харесва обаче аз не им вярвам,ако това че ме е загледал няколко пъти странно и винаги е тъжен когато мина покрай него,а преди това се е смял.. не значи,че ме харесва..та-а-а какво да направя,че да ме забележи..амм искам да кажа да се запозная лично с него??Голям ли е за мен??... Благодаря предварително!
Не е голям....разликата ви е напълно в рамките на нормалното.
А за да се запознаеш с него може да използваш общи познати ако имате такива или ако не си от срамеливите направо да идеш и да го заговориш и да се запознаете. После вече ако и той има нещо към теб...ще си проличи.
Успех!
slun4ice_90
05-14-2009, 07:54
А за да се запознаеш с него може да използваш общи познати ако имате такива или ако не си от срамеливите направо да идеш и да го заговориш и да се запознаете. После вече ако и той има нещо към теб...ще си проличи.
Успех! +Че =D> :---) :wink:
Може да е пристрастен към антидепресанти и затова да е тъжен .. Врътни му една за да се развесели :smt023
GossipGirl89
05-14-2009, 09:33
Не мисля, че е голям, но не се знае дали е свестен :)
Единственият начин да се запознаете според мен, а и най-удачния, ще е като отидеш директно и го заприказваш :)
soul1199
05-14-2009, 10:41
запознайте се,говорете си,земи му тел,скайп,изслесте някой пъът на кафеи така :)
smileforyou12
05-14-2009, 10:46
Успех! +Че =D> :---) :wink:
Да запознай се с него... 8)
Запознайте се.. излезте на кафе или на разходка.. научи нещо за него като го питаш какъв му е любимия цвят..кой му е любимия филм..и така :D
Успех!
+1 :)
Нормална е разликата. Иначе, ако толкова искаш да те забележи направо отивай при него и се запознайте.
lipsvashh_mi
05-14-2009, 18:47
запознайте се,момчето не хапе и не яде хора...надявам се :-D :)
Плюс,че е последна година и ако не опиташ сега ще пропуснеш шанса си и ще се чудиш какво е можело да стане и защо нищо не си направила :)
Аз имах същия проблем до преди няколко месеца.Да ти кажа честно ако не го заговориш и чакаш едва ли ще стане нещо,понякога надеждите не стигат за осъществяването на мечтите.И не е казано,че момчетата трябва да правят първата крачка.Аз наример му взех телефона от приятелка,която го познава,кликнах му,след което започна и той.Пита ме коя съм,аз му казах,после започнахме с смс-ите,които се проточиха като чат,и станахме големи приятели :) Тай че започни като му се усмихваш когато се видите,няма лошо и да му се оплезиш,чаровно е ;) А и така ще го накараш да разкара тъжното си изражение от лицето,ще ти се ухили и той ;) И междувременно се опитай да разбереш нещо за него,ако можеш му вземи номера,разбери къде живее (можеш да му кажеш "добро утро" на живо ;) хихи) Скайпа също върши работа.После като и той те опознае да се надяваме ще го покаже :) И не пропускай да го поздравиш,простичко е,но има много голяма сила. Успех!
Seducti0n
05-15-2009, 19:57
:) Разликата в годините ви е напълно нормална.
Ако наистина те харесва, значи вече те е забелязал, подразбира се.
Няма от какво да се притисняваш.Намери начин да му покажеш симпатиите.
Успех.(:
Как да отида при него като съм толкова срамежлива :lol: ще заекна и няма да мога да кажа и една думичка :lol: :D btw аз му имам скайп обаче не сме си писали никога,знам къде живее...обаче някак си се страхувам да не ме отхвърли... еднакви зодии сме при това ох..(стрелци :booooomb: ) все пак много ви благодаря за всички съвети..ще трябва да се престраша.Както някой от вас каза-момчето не хапе :D
NeZaPoznat
05-16-2009, 11:58
Същото е и при момчетата ... спекваме се като харесаме някое момиче... ама си струва да се опита. А после :grin:
NeZaPoznat
05-16-2009, 12:00
В същност ако му имаш Скайп-а що не му пратиш линк към темата т.е. Виж тука 'някакво момиче' какво пише ... ти какво би го посъветвал .. и т.н. и той сам ще ти каже какво да направиш .. ако се усети - още по-добре :D
охо :D недей по скайп не искам да му пиша.. искам да се запознаеме първо на живо ама аз съм много срамежлива лелеее :lol: ако ми дадете пример какво да му кажа,може и да го направя само да не заекна :lol: че има да ми се смее :lol: :lol: