Влез

View Full Version : За матурите

mrysnika
05-14-2009, 10:05
500 камери ще наблюдават изпитния процес, т.е. във всяка 10та стая ще има видеокамера.
Как разбирате това,по дяволите..

Terorist
05-14-2009, 10:36
Разбирам, че е направено с цел квесторите да се страхуват да допуснат преписване защото могат да ги хванат. Същото важи и за учениците.

XceSS
05-14-2009, 12:07
АМИ КАК ПО ДЯВОЛИТЕ ИСКАШ ДА ГО РАЗБИРАМ ?!?
ВЪВ ВСЯКА 10-ТА СТАЯ ЩЕ ИМА КАМЕРА, КВО ИМА ДА ГО РАЗБИРАШ ?

Desir3
05-14-2009, 13:37
Тъпа работа...парите, които са отпуснати за камери кой знае в чий джоб са потънали, ама пак ще ни тормозят. Всяка 5та или 10та..какво значение има - миналата година випуск 2008 бяха при по-леки условия, сега ние ще се мъчим... А и що не сложат камери по университетите, ами оставят кандидат-студентите да си преписват и подсказват както си искат. Образователната ни система е под всякаква критина, наистина!!! :oops:

mrysnika
05-14-2009, 16:02
Изцяло въвеждането отново на матурите е една пъла простотия за мен, ама уви, никой не ни пита. Като ще го правят по ''европейски формат'', да го правят в истинския смисъл на думата по такъв, да си е вход за прием,а не да ходим и на кандидат-студентски изпити, и на матури... и на още нещо не искат ли !?

Naughty_
05-14-2009, 17:37
примерно на 3тия етаж стайте са 10, т.е. на етажа в 1 стая ще има камера,
така го разбирам аз...ама нз може да са имали др предвид :?

chemist9009
05-14-2009, 18:55
Еми в нашия град няма да има камери,но не се учудвам се пак България е страна на "неограничените" възможности.Кой каквото си иска прави.Относно матурите това е добре особенно матурата по БЕЛ трябва да я има според мен защото сме все пак в България.Но от друга страна на много хора не им върши никаква работа при кандидатстване.Пък и повечето от университетите вече приемат с матурите..е има и изключения например Медицинските университети...иначе като цяло пожелавам успех на всички зрелостници! :) :) :)

otherguy
05-15-2009, 19:37
Камерите ще бъдат от типа "картонени".Няма да има камери, невъзможно е във всяка стая да има по една.Нима е толкова сложно да се замислиш колко стаи има и колко камери ще трябват?!Колко имате по математика А+ ?