PDA

View Full Version : Защо някои момичетата съзнателно не поддържат форма ?

NeZaPoznat
05-14-2009, 11:40
Днес на обяд имах малко тежък разговор с гаджето на тема килограми.
Всичко почна като я питах защо е намусена, а тя ми каза че качила 2 кг.
Изобщо не са и се отразили зле - даже си е мн. добре но аз сглупих да и кажа че все пак трябва и да ходи повече. Вечер като излизаме все иска с колата. Проблема е там че аз ям два пъти колкото нея но не качвам. Поддържам 70 кг +/- 2 кг за ръст 177 см, но аз бачкам на две места и в неделя си ходим на фитнес с аверите а тя - все по кафета с приятелки.
И друго ми прави впечатление. Вече 5-6 клас момичета са дебели. Направо тлъсти. Не е наследствено защото познавам майкте и бащите на някои - съвсем нормални на килограми, а някои дъщери направо надминават майките си по задници. Да не говорим че възрастни жени на по 30-35 години понякога хващат повече око от момичета на по 16-17 години.
Не искам да обиждам момичетата, но огледайте се. Защо дебелеят ? В нет-а има хиляди рецепти и диети. Във всеки супер има диетични храни и напитки. Има начини да се поддържа форма но въпреки всичко накои дебелеят и то само от мързел.
Пак казвам - не искам да кажа нищо лошо за момичетата. Миналото лято в блока живееше един грък - Ставрос. Говореше много смешно но като сме го питали казваше:
Ако българи мисли че жени грозен да доде в Атина. На 30 жени един хубав. Тук в България секи град да седиш на център - от 3 жени един хубав. Българин живее в мъжки рай. Аз като върна в Гърция два месеца като импотентен от наши жени. Тука като доди 2 месеца дървен. :D

RaLiTy_Y_y
05-14-2009, 12:03
Някой деца не приличат по генна на майките и бащите си.Не се знае може да са взели това от някой дръг от рода на родителите. Това,че родителите не са дебели не означава,че детето не може да е. Имай и в предвид,че много момичета предпочитата да си почиват от това да спортуват и когато качат започват да мрункат без да се грижат за това как искат да изглеждат.Но може да се кажи,че всички си е генно,но не може да ядеш постоянно сладки неща и да искаш да си слаб.

Seducti0n
05-14-2009, 12:05
:) Да започнем с "гръцката" част
От класа ми има едно страшно красиво и :? чаровно момиче с прекрасно тяло, наполовина гъркиня.И аз не знам защо го казвам това, просто страшно много я харесвам, пък и на гъркините се носи слава, че са доста хубави жени.
На въпроса, защо млади момичета пълнеят, мисля, че ти вече сам си открил отговора.
Лошо качество на храната съчетано с ограничена физическа дейност и евентуално лош метаболизъм... :?

BlackMeow
05-14-2009, 12:19
Първо е много важно да правиш разлика между пълен, леко пухкав и дебел та чак затлъстял!
Да си над 40 кила не е равно на дебел :)
После вече може да е и въпрос на приоритети-на много хора за 2 кила не им дреме. На някои не им дреме и от 10.

NeZaPoznat
05-14-2009, 12:22
:) Да започнем с "гръцката" част
От класа ми има едно страшно красиво и :? чаровно момиче с прекрасно тяло, наполовина гъркиня.И аз не знам защо го казвам това, просто страшно много я харесвам, пък и на гъркините се носи слава, че са доста хубави жени.
На въпроса, защо млади момичета пълнеят, мисля, че ти вече сам си открил отговора.
Лошо качество на храната съчетано с ограничена физическа дейност и евентуално лош метаболизъм... :?

За гъркините - как да ти кажа. Каза го грък. Защо да ни лъже. Пък и мооже да е 30-тата гъркиня :D
А за въпроса не съм го задал правилно. Знам защо пълнеят, но не знам защо си позволяват да пълнеят. Ще пробвам да променя заглавието.
Сори !

NeZaPoznat
05-14-2009, 12:26
Първо е много важно да правиш разлика между пълен, леко пухкав и дебел та чак затлъстял!
Да си над 40 кила не е равно на дебел :)
После вече може да е и въпрос на приоритети-на много хора за 2 кила не им дреме. На някои не им дреме и от 10.

Извинявай но някои момиченца направо преливат през дънките. Знаеш за какво говоря. А са по на 16-17. Я си представи на 25-26 ?
Ще поровя за снимки..

clever
05-14-2009, 12:38
на тая тема бих разсъждавал доста... :-D
това че хората са пълни може да се дължи на доста причини - отнасящи се както за момичета така и за момчетата
1.мълзел-много лошо ... :D трудно се спряват хората особено в тийн възрастта
2.затлъстяване-болест... звучи тъжно но някои хора страдат от това...
3.забавен метаболизъм-може да бъде болест;може и да е предизвикан от фактори-малка физическа активност... колкото повече се движи човек забързва метаболизма си
4.генетично заложено ...
за момичетата-когато едно момче види момиче най-лошо е ще е да му каже-ти си кюфте например... защото това може да им се отрази много зле психически и да доведе здравословни проблеми... ако имате приятелка която ви се струва по-пълна може да й предложите да се движи повече
:)не бих казал че е удачно да се подлага на някоя драстична диета тъй като може да си доведе здравословни проблеми... а ако наистина е сериозно положението с теглото- най-добре човек да се консултира с диетолог ..
толкова от мене... стига съм писал :D стана доста дълго ......:)

Crystaline
05-14-2009, 12:39
хаха абе и ти си некъффффФ клиощав 1,77 70кг предствям си те

BlackMeow
05-14-2009, 12:41
Ами не е никак красиво,но аз по-скоро си мисля как може да не виждат че тоя тип дънки с ниска талия са гнусен избор-особено ако имаш малко сланинки в ханша :o
Освен това в живота има по-важни неща,не виждам какво толкова ти пречат на теб- твоя задник нали си е както трябва?
Ако седнеш да се тревожиш така за всеки...

Crystaline, познавам най-красивото същество от мъжки пол-1,80, няма 66 кила-абсолютно прелестен-много зависи как му сезят на човека ;)

NeZaPoznat
05-14-2009, 12:43
Това го виждам и пред блока:
http://www.tvscoop.tv/TOO_FAT_TO_TODDLE.JPG

Тези за мен не са дебели. Съвсем нормални жени:
http://img174.imageshack.us/img174/8665/ftconfidence300px4.jpg
Това е прекалено:
http://socialhoneycomb.com/wp-content/uploads/2008/07/fat-thonged-girl.jpg
Хубаво сравнение:
http://www.humorhound.com/wp-content/uploads/2008/10/demotivational-poster-blending-in-just-cant-do-it.jpg
Супер гадженца според мен:
http://media.bigoo.ws/content/image/funny/funny_233.jpg
http://www.leninimports.com/alicia_silverstone_gallery_1.jpg

Ето за такова преливане говорех. Тази в дясно:
http://www.obesity-experts.com/images/obesity-in-teens-big.jpg

А тази я пускам защото момичето в ляво много прилича на моето гадже в момента:

http://farm2.static.flickr.com/1278/1183550880_f08478869f.jpg

Доколкото за себе си. Ами не мога да кача килограми. Ям като разпран според майка ми но пък излизам сутрин в 7 и се прибирам към 18 , а и се харесвам така. :D

NeZaPoznat
05-14-2009, 12:45
Ами не е никак красиво,но аз по-скоро си мисля как може да не виждат че тоя тип дънки с ниска талия са гнусен избор-особено ако имаш малко сланинки в ханша :o
Освен това в живота има по-важни неща,не виждам какво толкова ти пречат на теб- твоя задник нали си е както трябва?
Ако седнеш да се тревожиш така за всеки...

Crystaline, познавам най-красивото същество от мъжки пол-1,80, няма 66 кила-абсолютно прелестен-много зависи как му сезят на човека ;)

А пречи ли да попитам защо не се поддържат момичетата? Що се нервиш ? Отскоро съм във форума но ми писна да чета теми за размера на члена. Защо да не задам един въпрос, който може и да не е тъп ? :-o

BlackMeow
05-14-2009, 12:47
Опс няма да питам къде живееш! :?
Кофти, ама го има по света.
А тази мацка ми е любимка! :smt007

http://www.leninimports.com/alicia_silverstone_gallery_1.jpg

BlackMeow
05-14-2009, 12:49
[quote=BlackMeow]

А пречи ли да попитам защо не се поддържат момичетата? Що се нервиш ? Отскоро съм във форума но ми писна да чета теми за размера на члена. Защо да не задам един въпрос, който може и да не е тъп ? :-o

Не ти се нервя :)
Но отговора за мен е лесен-или не им дреме, или избират тъпи и недомислени диети, или може дори да имат някакъв проблем със здравето...

clever
05-14-2009, 12:50
питаш защо не се поддържат...
мога да ти кажа че по начало момичетата не обичат да се движат много-биха предпочели да седят
естествено не говоря за всички момичета
а за повечето които познавам...

Goddess
05-14-2009, 12:51
хаха абе и ти си некъффффФ клиощав 1,77 70кг предствям си те

Наистина...аз пък не възприемам слаби мъже и сравнително...ниски. (по моите критерии, де)
Но си прав. Децата (не само момичетата) прогресивно затлъстяват.
Позоволяват си го или защото не го осъзнават, или защото не му отдават такова значение, липса на воля или просто ген. Много причини може да има.

InnchetO
05-14-2009, 12:57
Но може да се кажи,че всички си е генно,но не може да ядеш постоянно сладки неща и да искаш да си слаб.

Ти ще кажеш, че не може. Ям кажи-речи само сладко. Почти не ям друго ако трябва да сме точни и никой, ама НИКОЙ не е казал, че съм дебела. Абсолютно всички ми казват да ям повече, че да понадебелея. И съм убедена,че не съм само аз така, така че твоето твърдение е малко безпочвено.

на гъркините се носи слава, че са доста хубави жени.

bullshits.
Точно на гъркините им се носи славата, че не са от най-хубавите. Гърците виж.. друго нещо ;д но гъркините са ужасни в 90% от случайте.

hottie
05-14-2009, 13:12
Наистина жените се разпускат все повече и повече. Особено младото поколение. Всеки път като мина пред някое училище и паласките преливат. Една огромна част от момичетата са слаби, НО им висят паласките острани. Просто се образува нещо като пояс. Наистина неприятно. Това е лошата храна и липсата на движение.

tItEufFf
05-14-2009, 13:26
И аз ям сравнително много (дори в момента нагъвам солети) .. Но спортувам и се движа много. Училището ми е на 2 километра от нас, ходила съм два пъти с кола, когато имаше наистина проливен дъжд.

И аз наскоро като гледах снимки на едни бивши съученички, забелязах нещо. Преди бяха хубави, не кльощави, с нормални тела момичета. А сега...не че са се освинили, но определено им личат килограмите в повече.

colymoly
05-14-2009, 13:35
напълно съм съгласна, че колкото и ген, толкова и мързел

sladkish_14
05-14-2009, 13:41
Хахаа този грък е много сладък :-D ,,
Мисля , че си прав има хора , който не правят нищо за външния си вид ! Полувината не си мърдат задниците от компютър/телевизор/легло пък после пускат безброй теми 'как да отслабна >?'
Лично аз не отговарям в тези теми , защото за мен човек веднъж надебелее ли няма сваляне :? ,,
С такива впечатления съм си останала ..

Rookie
05-14-2009, 13:45
най-харесвам италианките :-)

zvezdichkaaa
05-14-2009, 14:07
Хубава тема и аз имам съученички,на които им преливат паласките и пак нагъват сандвичи.Има и някои,които са си слаби,но найстина са направили едно коремче от многото тостери и тем подобни.Според мен много от момичетата качват,понеже им липсва движение и макар и да не ядат чак толкова много ядат или сладко или тестяно,което не е много правилно.Едното трябва да компенсира другото т.е. яж си шоколада спокойно,но после иди да поизразходиш тази енергия някъде.Или пък,ако нямаш време толкова за спорт(макар че има ли желание има и начин) гледай да се храниш по-здраволсловно.Просто трябва баланс.И аз не се движа много през делничните дни,но компенсирам това,като 5-6 пъти в седмицата ходя на фитнес.Просто мързела е голяма работа.Няма такова нещо,като "нямам време",не време,а желание им липсва!

RiseGirl
05-14-2009, 14:12
преди не помня някой от приятелите/съучениците ми да е бил пълен, да не говорим за дебел
....сега няма да коментирам, от всичко по малко си имаме.

colymoly
05-14-2009, 14:25
ами и в нащо даскало има някви по на 7 години които тежат 60 кила и не се заемат с нищо, може би не трябва да ги обвиняваме, но защо продължават да се тъпчат с боклуци, въпреки, че сами усещат подигравките зад гърба си :x ми нека се усетят малко

clever
05-14-2009, 14:44
ами и в нащо даскало има някви по на 7 години които тежат 60 кила и не се заемат с нищо, може би не трябва да ги обвиняваме, но защо продължават да се тъпчат с боклуци, въпреки, че сами усещат подигравките зад гърба си :x ми нека се усетят малкосъщо така и родителите на 7-годишните;тежащи 60 кг. им угаждат с всякакви боклуци... а това е доста гадно . . . :?

Daniella_
05-14-2009, 15:09
ами и в нащо даскало има някви по на 7 години които тежат 60 кила и не се заемат с нищо, може би не трябва да ги обвиняваме, но защо продължават да се тъпчат с боклуци, въпреки, че сами усещат подигравките зад гърба си :x ми нека се усетят малкосъщо така и родителите на 7-годишните;тежащи 60 кг. им угаждат с всякакви боклуци... а това е доста гадно . . . :?
Да..винаги съм се чудела на такива родители.Как позволяват на децата да им да бъдат толкова дебели?Не само ,че не е здравословно ,но и е грозно :shock: Не искам да бъда толкова груба - разбирам ,ако всичко е ген и се храниш здравословно и не можеш да отслабнеш - тогава вината не е в теб.Но ако по цял ден си висиш у вас и накрая се оплакваш ,че си дебел :?

LittlePrincess
05-14-2009, 15:10
Има много причини.. По - малките момиченца (5-6клас например) водят доооста заседнал начин на живот. То не са компютри, то не е киснене на едно място .. Имам чувството, че те живеят да се събудят да отидат на даскало, да седят там 5-6 часа на някъв чин, после или в кафето, или вкъщи на компа.. Виждала съм много такива случай.. Когато имат физическо много от момичетата (голяма част и от тези в моя клас) киснат на пейките, защото както винаги не носят анцузи. Нямам думи.

clever
05-14-2009, 15:24
Има много причини.. По - малките момиченца (5-6клас например) водят доооста заседнал начин на живот. То не са компютри, то не е киснене на едно място .. Имам чувството, че те живеят да се събудят да отидат на даскало, да седят там 5-6 часа на някъв чин, после или в кафето, или вкъщи на компа.. Виждала съм много такива случай.. Когато имат физическо много от момичетата (голяма част и от тези в моя клас) киснат на пейките, защото както винаги не носят анцузи. Нямам думи.ааа това е супер тъпо...
не ги разбирам момичетата
стоят и трупат в час по физе... висят на пейките
и после :shock: казват-лелеее колко съм дебелаа.... сега какво ще правя..... ужас ......
това адски много ме учудва... искат да са слаби пък не си мръдват малкия пръст...
нищо лошо към тях;но ти ме подцети точно за физическото...

shell
05-14-2009, 15:41
Съгласна съм с всичко казано досега :) Много е обезпокояващо когато видиш,че малките са дебели още от толкова рана възраст-как биха могли да пораснат здрави когато още на 10-12 години са с наднормено тегло :-o Това е направо ужасно.Винаги когато видя такова дете съм се чудела що за родители трябва ад има ,за да допуснат това да се случи с детето им-най-малкото не се ли срамуват да го гледат тлъсто щом не мисля за здрравето му....
Вярно,че на тази възраст са малки сами да се сетат за това как трябва ад изглеждат ,но нали за това имат родители,които да ги насочват :?
А да не говорим за по големите ,които напълно осъзнават как изглеждат,а нищо не правят :o всичко вече е до воля-вярно имаме забързано ежедневиеи заседнал начин на живот обаче нищо не ни пречи да тичаме в парка за 20-30 мин или да поиграем гимнастика вкъщи :)

j_adore2
05-14-2009, 16:15
Спред мен на момичетата много по - лесно им се лепи каквото хапнат,било то сладко,тестено .. :) Всеки казва не трябва да се яде сладко,не трябва да се яде хляб .. бля бля.. Трябва да се яде всичко но с мярка,защото организма има нужда от всичко това. Друг е въпросът за най - употребяваните от повечето от нас храни - МкДоналдс, КФС и така нататък .. Няма по - вредно нещо от това.В един БигМак има много повече калории, отколкото в един шоколад .. Дори е полезно на ден да яде по един цял натурален шоколад .. По - добре цял шоколад, отколкото вафла например. Забележете повечето момчета на около 16-17 години,че са адски слаби (разбира се има и изключения) с крака като клечки .. (една фр наскоро видяхме едно момче и тя каза олеее искам да имам като на тоя краката .. ) , това е защото им е по - бърз метаболизма .. пък и постоянно тичат и са манияци на тема тела .. във фитнеса на лежанката,после протеините и креатините и какво ли още не .. но същите тези момчета след 20- 30 години ще изглеждат по много по различен начин - напълнели,с бирено коремче и т.н .
:? :? Днес на улицата видях едно момиче - дънките всеки момент щяха да се спраскат,всичко излязло около дънките,а тениската - къса до над пъпа .. Гледката беше потресаваща и всички се обръщаха след нея и започваха .. тцтц,но на нея явно не и пукаше изобщо и се мисли са нещо особено .. Всяко нещо си има граници и не трябва да се прекалява .. :)

GbSy
05-14-2009, 17:01
Ако някой преди три години ми беше казал, че от шоколадите и чипса ще стана по-пълна, нямаше да му повярвам.
Винаги съм била кльощава като дете. Вярно, че бях и злояда, но все пак си ядях, при това далеч не здравословно.
Обаче дойде пубертетът, дойде периодът на калоричните храни. Започнах много нездравословно да ям, естествено без спорт.
И сега съм 52 кг. Не изглеждат много, но си имам и корем, и бедрата не са ми малки, и въобще... имам да отслабвам.
И сега за пореден път се храня здравословно, изключила съм сладкото абсолютно, което ми е адски трудно, защото мноооого обичам, но не ям нищо. Нито сладолед, нито вафли, нито бисквити, нито шоколад, нищо.
Не ям и чипс, но него го отказах преди два-три месеца, тъй че не е толкова страшно.
Солети също не ям, а те ми бяха основното ядене в у-ще.
И сега междинните хранения ги карам на плодове, кисело мляко и много вода.
А колко ми е трудно просто няма да обяснявам, дори в момента умирам от глад, дано по-скоро се прибере майка да сготви нещо, че.. ;Д.
Та мисълта ми беше, че ако не го преживееш, няма как да се усетиш.
Поне съдейки по себе си, така смятам.
Както казах, аз нямаше да повярвам, ако някой ми беше казал "От това ще станеш по-пълна (да не кажа дебела) и ще се чудиш как да свалиш килата после."...
Но аз лично ще се постарая да науча децата си от малки да се хранят здравословно, да наблягат на млечните продукти и плодовете, за да не си трошат главите като мен сега.

Bianca
05-14-2009, 17:26
Наистина жените се разпускат все повече и повече. Особено младото поколение. Всеки път като мина пред някое училище и паласките преливат. Една огромна част от момичетата са слаби, НО им висят паласките острани. Просто се образува нещо като пояс. Наистина неприятно. Това е лошата храна и липсата на движение.
Всеки има паласки. Те се появяват от носенето на по-малък номер дрехи или бельо. :-o Е, ако си някой, който е кожа и кости, нормално да няма такива работи. Ама тук вече става въпрос за анорексия. Наистина, паласките могат да се прикрият много добре с носене на точния размер дрехи/бельо. Някои се опитват да се вкарат в много впити дрехи, за да изглеждат "добре", ама точно поради тази причина не им се получава.

blondeVIP
05-14-2009, 17:32
..Чета мнения и си бия главата в стената...От една страна всички сте прави с това, че днешната младеж води заседнал начин на живот и целият им ден се върти около училището, и компютъра и междувременно по някой друг тост или сандвич и количка...Аз от както се помня по принуждения от родителите ми съм ходила на какъвто и да е спорт, просто защото бях пълна да не каже дебела...никога не са ми забранявали да ям, но са ме ограничавали...Но от друга страна, абе хора, говорите за 5-6 клас...аз тогава бях 65 сега съм 50 кила...когато почнат вече да ги влечат други неща освен компютъра, ще разберат че имат нужда да отслабнат а и просто ще ги влече малко по-раздвиженият начин на живот...плюс това ще пораснат и ще се издължат..охх тук не мога да взема страна, но все пак се замислете че говорим за 10 годишни деца...не смятам, че голяма част от по-големите в частност мен и съученичките ми са толкова дебели колкото ги изкарвате, но отново казвам че не взимам страна... :)

tonie__
05-14-2009, 17:40
днес в рейса точно тва обсъждахме със съучениците.за мен мързела е едната причина.другата е,че момичетата до толкова са се зомбирали заради тея чалга певачки,че си мислят,че само като покажеш я бедро,я зърно всички момчета ще ти се лепнат,без значения,че си 70 кила и преливаш :-o нз,може да звучи малко гадно,ама се дразна ядски много на момичета,които виждат колко са обемни и продължават да си носят късите поли и блузки и да им се изливат сланинищата.Като видя някакво такова жувотно ии :booooomb:

ЕДИТ:внимавайте с мненията относто гръцките момичета,че се обиждам 8-)

Giva
05-14-2009, 17:43
За мене не поддържат форма най-вече защото ги мързи.За компютъра има време ама за 50 коремни няма :? Естествено не говоря за всички момичета!
Почти цял ден пред компютъра+калорични и нездравословни храни+липса на движение и евентуално ако си съсипеш метаболизма с някоя друга диета която те кара едва ли не да фотосинтезираш и резултата е на лице.

UnaBletoLoVeU
05-14-2009, 17:45
Ами не е само до движението. Аз, честно казано, задника си не мръдвам, ям адски много и тялото ми е такова -> http://img510.imageshack.us/my.php?image=dsc36841.jpg

И вярно, че в много от случаите си е до ген. Друг път е болест. И не мисля, че някои момичета съзнателно искат да пълнеят и не им пука за 10-те качени килограма. Пука им, и то адски много, но нямат воля, за да ограничат храната. Една бивша съученичка е много пълна, майка й я води по лекари, даваха й хапчета, не й даваха пари за закуски, за да може да я ограничават в яденето, даваха й само здравословни храни, но тя тайно си вземаше пари от дядо си и нагъваше мазни баници. А й пукаше, че е дебела. Просто беше с твърде слаба воля.

tonie__
05-14-2009, 17:48
и пубертета всъщност е от голямо значение.сестра ми след 18-19 отслабна много(дано и с мен да стане така :D ) ама ми е интересно тея момичета,които сега са на 16-17 и са 70 килограма,като стант на 20 примерно без фитнес на какво ще приличат :-o пукепукепуке

akinom
05-14-2009, 18:12
Няма значение колко си дебела, какъв наследствен ген имаш ( между другото той се предава през поколения ;) за фигурата.. ) винаги можеш да се промениш.
Така се случи и с мен.. до 4 клас въобще не обръщах внимание на тялото си, но се преместихме в друг град с нашите и в новото училище ме обсипваха с подигравки.Тогава бях 160см, 72кг.. :(
Един ден се прибрах у нас ядосана от училище и първото нещо, което направих беше да си оскубя веждите 8-) .. ама толкова ядосано, че станаха съвсем тънички, нищо харесват ми ги 8-) .. После си взех една тетрадка и започнах да рисувам дебели момичета и си писах името отгоре .. казах си че от следващия ден започвам диета.. Така и стана.. първо бях на месо и салати(1месец), след месец-два само на салати, след това на обилно количество вода и 2 плода за 1 месец някъде, а следващите 2 месеца диня и сирене .. бях станала 164 50кг.. :P .. нататък следва една болест, но няма да ви разправям 8-) сиг сами ще се досетите..
Важното е, че всеки може да отслабне, само му трябва някой да му разясни здравословните заболявания, гледката и така... а мързелъ е друг въпрос... оттърване от него само с много работа и вече можеш да си спазваш режими, фитнес.. :)

tonie__
05-14-2009, 18:27
akinom анорексичка ли си ?

akinom
05-14-2009, 18:29
akinom анорексичка ли си ?
Вече се оправих, но 2 години я държах тази болест.

tonie__
05-14-2009, 18:35
хубаво е,че си се оправила (nod) тая болест на никой не я пропоръчвам..и аз преди известно време бях на прага,ноо в нащо семейство се яде многооо,а аз съм лакома и така 8-)

RiseGirl
05-14-2009, 18:42
Ами не е само до движението. Аз, честно казано, задника си не мръдвам, ям адски много и тялото ми е такова -> http://img510.imageshack.us/my.php?image=dsc36841.jpg
........
не е само до ген, в повечето случаи е от метаболизъма, явно твоя е силен :)

smiLe49
05-14-2009, 18:47
Ако някой преди три години ми беше казал, че от шоколадите и чипса ще стана по-пълна, нямаше да му повярвам.
Винаги съм била кльощава като дете. Вярно, че бях и злояда, но все пак си ядях, при това далеч не здравословно.
Обаче дойде пубертетът, дойде периодът на калоричните храни. Започнах много нездравословно да ям, естествено без спорт.
И сега съм 52 кг. Не изглеждат много, но си имам и корем, и бедрата не са ми малки, и въобще... имам да отслабвам.
И сега за пореден път се храня здравословно, изключила съм сладкото абсолютно, което ми е адски трудно, защото мноооого обичам, но не ям нищо. Нито сладолед, нито вафли, нито бисквити, нито шоколад, нищо.
Не ям и чипс, но него го отказах преди два-три месеца, тъй че не е толкова страшно.
Солети също не ям, а те ми бяха основното ядене в у-ще.
И сега междинните хранения ги карам на плодове, кисело мляко и много вода.
А колко ми е трудно просто няма да обяснявам, дори в момента умирам от глад, дано по-скоро се прибере майка да сготви нещо, че.. ;Д.
Та мисълта ми беше, че ако не го преживееш, няма как да се усетиш.
Поне съдейки по себе си, така смятам.
Както казах, аз нямаше да повярвам, ако някой ми беше казал "От това ще станеш по-пълна (да не кажа дебела) и ще се чудиш как да свалиш килата после."...
Но аз лично ще се постарая да науча децата си от малки да се хранят здравословно, да наблягат на млечните продукти и плодовете, за да не си трошат главите като мен сега.

Дам,тва е така.И аз преди време не вярвах,че чипса и други такива боклуци са вредни ама сега си ми оказа и на мен влияние.Не съм дебела,напротив добре съм си,ама от такива храни имам малко коремче вече. :D Иначе когато мога вече мисля да ходя малко на фитнес да се постегна,а за отслабване не мисля... Както и да е.

А по темата най-мн се дразня на момичета който постоянно се оплакват,че са дебели а в същото време нищо не правят сакош очакват да почнеш да ги успокояваш,че са си добре.Най-вече си е мързела ако толкова не се търпят и имат желанието мн може да се посигне.Както беше казано време за кафета и за компа има,ама не и да потичаш малко или да идеш на фитнес и да ядеш по здравословно...
А на тези който със силна воля са постигнали искания резултат мога само да кажа евала зо волята,хора. ;-) ;-) ;-)

TheNewReligion
05-14-2009, 19:00
За момичетата, които са дебели в пети и шести клас, съм съгласна, че трябва да спортуват и да се хранят здравословно. И все пак никой не е казал, че трябва всички да имат хубави тела.

nefchi_bs
05-14-2009, 19:36
Ами не може всички да са маникенки,нали като пипнеш трябва да има какво да пипнеш пък :lol: Ох не го разбирам автора..Нали си харесваш приятелката,какво ги гледаш другите? :D

Biskfitka
05-14-2009, 19:58
Да,найстина 5-6 клас са доста добре закръглени :-D и аз го забелязах.Особено днеска като закусвах и една така беше седнала,че целия задник ( с голямо извинение) и се виждаше...много гнусно беше :shock: (а той не е хич малък..)
Аз не трябва да ги обсъждам много,че и аз не съм много слаба.. (а бях...ама тва е др тема... 8-) :( ) само,че се ограничавам в храната,щото не искам да заприличам на....момичето от днеска :shock:
Обаче познавам момичета,които знаят ,че трябва да отслабнат малко и казват ''Аз така си се харесвам'' или ''Няма смисъл''..... :? :? :?

NeZaPoznat
05-15-2009, 07:27
Ами не може всички да са маникенки,нали като пипнеш трябва да има какво да пипнеш пък :lol: Ох не го разбирам автора..Нали си харесваш приятелката,какво ги гледаш другите? :D

С две думи да ти кажа. Аз се чувствам добре, когато виждам че и на другите им е добре. :oops: Егоизма не ми е по-душа т.е. аз да съм добре, а другите да се таковат. Не ми е добре когато хората покрай мен имат проблем - действат ми на настроението. И като казах проблем - нали споменах, че гаждето ми била качила 2 кг. Никак не е зле - бях пуснал една снимка с едно момиче, което прилича на нея и можете да си я представите. Снощи бяхме на рожден ден и вместо да се повеселим тя през цялото време беше намусена и нищо не хапна. :? Нищичко. Даже и от тортата. Само натурален сок пи. Какво ли не и говорих. Като и направех комплимент - лъжеш ме. :? Като и се усмихна - подиграваш ли ми се. :? Айде викам да ходим на нашето местенце. Един здрав секс и ще махнеш половин килограм - нямала настроение. :? В чудо се видях. :shock:
Днес пак ще е на диета. Не ми се мисли за довечера колко ще е кисела. :?
Спирам до тук с моите проблеми. Да отделя и малко внимание на мненията.
Прочетох че след време всички напълнявали. Ами от възрастта е - казват го и лекарите. Докато човек е млад обаче трябва да е добре сложен. Мъжете си търсят хубавки жени ако не сте забелязали. Дебеланките не вървят много. Вярно, че има известен процент жени, които с характер компенсират външния вид, но да си кажа право дебелите жени са и много сприхави и сдухани от това че сами не се харесват. Някои демонстрират самочувствие но ... как да го кажа. Сещате се. Тежък грим и секси дрешки не помагат ако си в не добра форма. :(
За стоенето пред комп-а. Ами аз от 6 месеца съм по 7-8 аса на комп-а. Такава ми е работата - приемам поръчки, пускам фактури, оправям товарителници - всичко е на комп. Имам и втора работа - вечер ходя при предишния си шеф и оправаме склада та се раздвижвам доста. Това не ми пречи да ходя и на фитнес. Не го правя насила - харесва ми. А и съм забелязал че ако 1-2 недели не ходя на фитнес като бях на море ми спада и либидото т.е. по-слаб съм в секса. Не знам защо - така става. 8)
А и за отслабването да кажа. Сестра ми качи близо 15 кг когато беше бременна и след около 1 година без никакви специални диети влезна в такава форма, че чак гаджето ми и завижда. Покрай грижите за малкия почти не и остаав време за нищо друго, но това само доказва, че с много движение всичко е възможно.
Айде че се улях
:oops:

hottie
05-15-2009, 07:30
обясни на приятелката ти, че не й трябва диета, а СПОРТ. няма накъде да отслабва повече, трябва да си стегне тялото. Разликата е от земята до небето !

NeZaPoznat
05-15-2009, 07:58
обясни на приятелката ти, че не й трябва диета, а СПОРТ. няма накъде да отслабва повече, трябва да си стегне тялото. Разликата е от земята до небето !

Всеки път я каня с мен на фитнес. Не и не. Не искала да я оглеждат. Ами ако си грозна няма да те оглеждат - казвам. И пак не.
В чудо съм.
:?

Loshotia
05-15-2009, 11:13
Стига бе....на мен приятелят ми ако ми каже, че съм дебела или че имам да свалям кила, бих се обидила, но бих взела мерки.

Иначе не всички момичета могат да слабеят- при някои е до ген или структура.

NeZaPoznat
05-15-2009, 11:45
Стига бе....на мен приятелят ми ако ми каже, че съм дебела или че имам да свалям кила, бих се обидила, но бих взела мерки.

Иначе не всички момичета могат да слабеят- при някои е до ген или структура.

Не и казвам нищо - тя сама си навива, че е дебела. Ако не ми беше казала - никога нямаше да забележа. Заедно сме от почти година. Ако се е променила с нещо - то е към по-добро.

Офф! ! :oops: Хубаво е че жените са малко суетни ама като дойде в повече ... :?

Slashy
05-15-2009, 11:58
основната причина е мързела. вече по-лошо става, ако е от болест или ген. има и някои, които не надебеляват сега в пубертета, ами са си просто такива леко пълнички още от деца...аве сякви има, ама както казах, главната причина е пустия мързел. няма кво да се прави.

clever
05-15-2009, 12:07
най-страно ми се струва това- повечето момичета които познавам искат да отслабват и ако решат да идат да походят или на фитнес не го прявят с удоволствие - а с цел отслабване :-o

NeZaPoznat
05-15-2009, 12:46
най-страно ми се струва това- повечето момичета които познавам искат да отслабват и ако решат да идат да походят или на фитнес не го прявят с удоволствие - а с цел отслабване :-o

Да - и то преди морето - после ...

За една друга тема потърсих снимки на Божана Филипова.

Ето я:

http://paper.standartnews.com/images/articles/orig_188632_bg.jpg

Колко години и давате ??!!

clever
05-15-2009, 13:12
на около 30 :-o ?
п.п.не мога да познавам възрастта на хората като ги гледам...
:D

kle4obubole4o
05-15-2009, 13:24
BlackMeow написа:

А пречи ли да попитам защо не се поддържат момичетата? Що се нервиш ? Отскоро съм във форума но ми писна да чета теми за размера на члена. Защо да не задам един въпрос, който може и да не е тъп ?

Не ти се нервя
Но отговора за мен е лесен-или не им дреме, или избират тъпи и недомислени диети, или може дори да имат някакъв проблем със здравето...

това не са здравословни проблеми аз ям за обяд една купа супа три филий някаква манджа (мусака да кажем) и за десерт крем даннете вапреки това не мога да кача и 100 гр. аз сам на 12г. и тежа 36 кг. и излизам само неделя.и да отбележа сички в моето семейство са пълни.

kuklichka_bg
05-15-2009, 15:03
BlackMeow написа:

А пречи ли да попитам защо не се поддържат момичетата? Що се нервиш ? Отскоро съм във форума но ми писна да чета теми за размера на члена. Защо да не задам един въпрос, който може и да не е тъп ?

Не ти се нервя

това не са здравословни проблеми аз ям за обяд една купа супа три филий някаква манджа (мусака да кажем) и за десерт крем даннете вапреки това не мога да кача и 100 гр. аз сам на 12г. и тежа 36 кг. и излизам само неделя.и да отбележа сички в моето семейство са пълни.

Продължавай да видим до кога ще е така. :P
Заобградени сме от нездравословна храна.Ето до мойто училище има форнети, мазни банички,джобове,дюнери, Boost , и пици и като си на даскало какъв избор имаш? И всеки се тъпче и дори да се опитваш да не ядеш боклуци, голямото като излезеш и се огледаш всеки яде боклук.Как да не ти се дояде?
Освен това всичко си е до ген.Днес една съученичка вика "Ако ще и 300 кг да стана пак ще си ям" друга вика "Дали с 5кг повече или по-малко няма значение".
Всеки сам решава как ще си изглежда и как се чувства добре.

bUbOoLeChE
05-15-2009, 15:12
МЪРЗЕЛ, МЪРЗЕЛ и пак МЪРЗЕЛ :( :( :( ( болестното състояние и гена ги изключвам - държа да бъде ясно)

dalches18
05-15-2009, 15:50
Незнам, но на мен ми се струва адски грозно , когато едно момиче е наистина слабо. Говоря за 45-50кг.
Харесвам момичета от 53-60кг :-)

stealthyGirl
05-15-2009, 16:26
И аз качих два килограма, ама като гледам май на циците са ми се качили, но аз все пак си мрънкам... А защо се оставих да ги кача? Преди месец някъде боледувах от пневмония и поотслабнах доста и след това такъв апетит ме гонии. И съм забелязала, че ако не ям до 1 час яко огладнявам. 8-)

Иначе ако не е от нещо такова, то ще надебеляваме от лакомия и най-вече защото ядем боклуците, които се продават.

NeZaPoznat
05-16-2009, 06:53
МЪРЗЕЛ, МЪРЗЕЛ и пак МЪРЗЕЛ :( :( :( ( болестното състояние и гена ги изключвам - държа да бъде ясно)

Все повече се уверявам, че точно това е проблема и най-вече нежеланието да се понапъне малко. Вчера вечерта ми сервира още една изненада. След като я поканих пак на фитнес ми заяви, че е намерила решение - някакви дъвки от 6 лева щяла да дъвче - много помагали. Олеее паднах. А за капак и дойде и съм направо в чудо. Да ги сваля тия 2 кила и да и свършва по-бързо защото .... :?

xplay
05-16-2009, 08:04
Бре, бре ... 2 кила не са много. Вярно е това, че повечето не се поддържат. Амии .. така става от мързел :P Аз примерно като малка не се спирах на 1 място .. постоянно търчах напред-назад, бягах, тренирах какво ли не, а сега както съм в езикова гимназия и имаме по 8-9 часа на ден просто нямам време за спорт :? Аз си харесвам тялото, а да не говорим съученичките ми колко ми завиждат :-D

dark_wings
05-16-2009, 08:06
Защото така им е по-лесно.По-лесно е да си сложиш фдт,отколкото да тичаш :?

hottie
05-16-2009, 08:09
Абек аквото и да ми говорите това с липсата на време си е чисто оправдание ! Вместо да кинснеш с приятелите по кафета просто можеш да се организираш с тях да играете на баскет я някой двор или на тенис.. или тенис на маса...или каквото и да е там. Хем е по-забавно, хем по-полезно, хем (понякога) по-евтино !

gLypChenCee
05-16-2009, 08:17
На 10% от пълните момичета баща им или майка им са страшно пълни .. Тва за мързела е пълна глупост .. Баща ми е от семейство на диебетици .. И по едно време нещо ми стана и взех да спорутвам като луда и да правя некви диети от сорта "Лунна диета" и кво? за 2 месеца почти нищо не съм яла и спортувах много и в край на сметка бях качила 2 кг .. Така , че познавам момичета които са пълни и правят всички усилия да отслабнат , но просто немогат!!

NeZaPoznat
05-16-2009, 08:17

То пък с ФДТ ставаш една хубавааааа !! Да го е страх човек да целува такива опрашени мадами :grin:

После все едно си целунал бордюра :grin:

hottie
05-16-2009, 08:32
На 10% от пълните момичета баща им или майка им са страшно пълни .. Тва за мързела е пълна глупост .. Баща ми е от семейство на диебетици .. И по едно време нещо ми стана и взех да спорутвам като луда и да правя некви диети от сорта "Лунна диета" и кво? за 2 месеца почти нищо не съм яла и спортувах много и в край на сметка бях качила 2 кг .. Така , че познавам момичета които са пълни и правят всички усилия да отслабнат , но просто немогат!!

Е винаги има изключения. Има упорити момичета, които просто са си пълнички. Но те пък не се сещат да отидат на ендокринолог - често се дължи на хормонално нарушение.

gLypChenCee
05-16-2009, 08:49

Е винаги има изключения. Има упорити момичета, които просто са си пълнички. Но те пък не се сещат да отидат на ендокринолог - често се дължи на хормонално нарушение.

Понякога и ендокринолога не помага .. :wink:

dark_wings
05-16-2009, 08:56

То пък с ФДТ ставаш една хубавааааа !! Да го е страх човек да целува такива опрашени мадами :grin:

Точно,че за некои хора тва е красотата.То е нещо като мода вече.

gLypChenCee
05-16-2009, 08:58

Точно,че за некои хора тва е красотата.То е нещо като мода вече.
Една от нашия клас си слага по многоооо фдт .. и прибича на мумия .. На устните ... На очите .. Абе навсякаде .. :shock: И тя понеже е руса с сини очи и лицето и е ветло .. И с тоя светъл фдт .. Смятайтее .. :shock:

hisy
05-16-2009, 09:38
Абек аквото и да ми говорите това с липсата на време си е чисто оправдание ! Вместо да кинснеш с приятелите по кафета просто можеш да се организираш с тях да играете на баскет я някой двор или на тенис.. или тенис на маса...или каквото и да е там. Хем е по-забавно, хем по-полезно, хем (понякога) по-евтино ! +1

Sintya
05-16-2009, 09:51
Всеки огранизъм е различен, но е истина, че има закръглени малки деца.
Въпроса е такъв, че органъзмът още расте и на детето му се хапва всичко, та родителите им ги глезят и им дават да хапват всичко, което искат.
А и друг е въпроса за гена.
Може би приятелката ти е обездвижена, за това да качва по лесно... кажи й да тръгне на фитнес с теб или с приятелки...

Bianca
05-16-2009, 10:45
Бе, мързел... Много ме дразни тая тема. И не, не ми казвай дали да влизам, или не, щом ме дразни. Ще си изразя мнението. Не мисля, че те интересува колко дебели са останалите. Също така не мисля и че трябва да държиш сметка на движението им и храненето им. познавам много хора, които почти не ядат, просто са си дебели. Мързи ме, не спортувам, тъпча се като слон, ама съм си добре. Поне относително.
It`s downright silly...

splendour
05-16-2009, 11:04
abe tva s mislenneto 4e moje6 da se t1p4e6 i nqma i gram da ka4i6 e mnogo izmamno.az bqx na taq teoriq predi i se t1pkax kato svin4e i sled okolo 4 meseca si proli4a s 5-6 kg.

bUbOoLeChE
05-16-2009, 11:23
... Така , че познавам момичета които са пълни и правят всички усилия да отслабнат , но просто немогат!! Да, но ставаше въпрос, че тези момичета са много малко...Извинявайте, но като тръгна по улицата масово млади момичета едно поне 90% от тях, с извинение ама им висят тлъстини от където се сетиш и вие искате да ми кажете че на всички тези момичета затлъстяването им се дължи на някаква болест или ген..да бе да глупостииии..разбира се, че е по-лесно по цял ден да киснеш у някое кафе...и не ми излизайте с номера "аз така си се харесвам..","който не ме харесва да се ***.." дали няма да се харесвате, а и да се чувствате по-добре с някое хубаво, стегнато телце..а и колко погледи ще събирате по улиците...който както иска, така да ме разбира..ИЗРАЗЯВАМ СИ МНЕНИЕТОООО!!!!!!!!

Dundy
05-16-2009, 11:28
истината е ,че само със спорт не става,а още по-малко със седене.И да знаете,че и аз си мислех ,че съм добре докато не смъкнах 3 кг.Само три,но да знаете как ми се отразиха.Имах бузки-вече нямам.И паласки имах-сега нямам и коремче също.Така че заедно със спорта може да се ограничат малко.И все пак просължавам да твърдя,че спорта е основното на отслабването,щото какъв е смисъла да отслабваш,ако си отпуснат.Но така като знам и приятелки и приятели толкова ги мързи,че едвам си отлепят задника.И още нещо-някой спомена,че мн се дразни на разни дето само се оплаквали и нищо не правят.Познавам такова момиче,което ми се оплаква вече 1 година и аз накрая почнах да се дразня и й викам"ми направи нещо тогава вместо да се оплакваш" и тя ми се обиди.

RaI4etO
05-16-2009, 11:32
... Така , че познавам момичета които са пълни и правят всички усилия да отслабнат , но просто немогат!! Да, но ставаше въпрос, че тези момичета са много малко...Извинявайте, но като тръгна по улицата масово млади момичета едно поне 90% от тях, с извинение ама им висят тлъстини от където се сетиш и вие искате да ми кажете че на всички тези момичета затлъстяването им се дължи на някаква болест или ген..да бе да глупостииии..разбира се, че е по-лесно по цял ден да киснеш у някое кафе...и не ми излизайте с номера "аз така си се харесвам..","който не ме харесва да се ***.." дали няма да се харесвате, а и да се чувствате по-добре с някое хубаво, стегнато телце..а и колко погледи ще събирате по улиците...който както иска, така да ме разбира..ИЗРАЗЯВАМ СИ МНЕНИЕТОООО!!!!!!!!
Напълно те подкрепям! Ген,та ген! Е,да,ама не е само ген-нашите всички са предразположени към надебеляване,ама нито един не е дебел-всички се храним здравословно и спортуваме! Това му е цаката....

fashion4etyy
05-16-2009, 12:10
аз пък харесвам по пълни :)

NaskoKaulitz
05-16-2009, 12:11
аз пък харесвам по пълни :)Бе какво фешънче си ти, с космати крака :(

fashion4etyy
05-16-2009, 12:22
аз пък харесвам по пълни :)Бе какво фешънче си ти, с космати крака :(
не си бръсна краката и няма да го направа 8)

NeZaPoznat
05-16-2009, 12:22

Верно ли ??

Искаш да кажеш че от тия :

http://dezignus.com/wp-content/uploads/2008/03/sexy-girls.jpg

никоя не ти харесва ?!

fashion4etyy
05-16-2009, 15:31

Верно ли ??

Искаш да кажеш че от тия :

http://dezignus.com/wp-content/uploads/2008/03/sexy-girls.jpg

никоя не ти харесва ?!

Ми тва че ти харесваш слаби не значи че и аз съм така. Едно момиче 60-65кг за мен е нормално

hahavteen
05-16-2009, 16:54
А за капак и дойде и съм направо в чудо. Да ги сваля тия 2 кила и да и свършва по-бързо защото .... :?

Тая твойта приятелка нещо май не е запозната с женското тяло а? Кажи й че преди да й дойде кантарчето показва 1,5 - 2кг. Да се претегли след като й свърши и да миряса. Егати лиглата за 2кг да й потъват гимийте все едно света ще свърши :?

Ако питаш защо не сме всички слаби ами въпрос на приоритети, самоусещане, вкус и лични представи за красиво.
Дишай.

UnaBletoLoVeU
05-16-2009, 17:08
^Съгласна. И аз мисля, че твоята приятелка е голяма лигла. Чудя им се на тези момичета, които следят кантара с трепет и ако покаже мъничко повече, и потъват в депресии и нервни кризи. Не казвам да не си следи теглото, обаче аз си познавам кога съм прекалила с храната по стомахчето и не вечерям 2-3 вечери. После всичко се оправя. Но при всеки е различно, де, защото(да не казвам голяма дума) аз дебела/пълна/закръглена не съм била дори и с начина си на хранене, който в повечето случаи е доста безразборен.

BlackMeow
05-16-2009, 18:35
[quote=NeZaPoznat]

Ако питаш защо не сме всички слаби ами въпрос на приоритети, самоусещане, вкус и лични представи за красиво.
Дишай.

Най-после още един! :grin: :-)

Иначе пича с темата да поуспокои мацката, да й намери някакво занимание, което да я прави щастлива, защото е много шибано да си вгорчаваш живота за 2 кила...пък и за повече :?

RAWRRR
05-16-2009, 18:54
Тук не става въпрос само за спорт и фитнес.

От малка съм се научила да внимавам какво и по колко ям.
Ям основно сладко и боклуци,защото така съм свикнала.Не мога да се храня здравословно и не искам.Наясно съм че ако ще ям само въглехидрати,трябва да са в супер ниски количества,затова на ден се оганичавам с един шоколад за обяд и едно кафе със захар и това ми е храната за цял ден.Не претендирам,че е полезно,но така съм свикнала и ми помага да си запазвам килограмите.

Идеята ми е,че според хранителните си предпочитания всеки трябва да си преценя колко трябва да яде,не става само със спорт.
Трябва и да си изгради навик и ако примерно напълнее с 2 кг да ги свали веднага,а да не допуска да качва още.

titinkaa
05-16-2009, 19:04
Да почна с това,че темата е страхотна беше крайно време някой да повдигне тоя въпрос.
И така колкото до малките моми4енца в 5-6 клас е така вярно е в мойто даскало има една в 5 клас и е хем ниска хем е колкото две нейни приятелки нормални като килограми взети заедно,наитина е узасяващо,а представям си догодина акто имаме униформи как ще изглежда(не е смешно,но такъв е живота на никой не му е приятено да е дебел).
А колкото до това че трябва да се ограничаваме особенно ние младите трябва поне малко да се потдържаме.Аз например ходя на фитнес на почти 17г. съм,но не за да правя мускули,а просто да си стягам тялото и да се потдържам колкото мога,дори ям здравословни храни,не се тъпча всеки ден с калорични и мазни храни,понякога се случва да си позволя шоколад или пица,дюнер,но това е рядкост. :)

GossipGirl89
05-16-2009, 19:44
Защото ги мързи повечето. Такива времена настанаха, че младите не са заангажирани почти с нищо. Изключваме тези, които почват да работят на по 15-16-те не са много. Повечето я идат на училище, я не...по цял ден висят по кафетата особено летния сезон е нещо страшно направо... Навсякъде всичко е фуул... Даже още сме Май месец, но понеже времето се затопли вчера едвам си намерихме места в центъра. И повечето клиенти бяха ученици. Те просто ги мързи, те не мислят за здравословно хранене - тъпчат се с каквото им падне, или висят цял ден пред компютъра, или в кафето... Не се движат, не изразходват енергия почти...Ами за това пълнеят :) А и нали се сещате каква голяма част всеки ден се тъпче в МакДоналдс, КФС и т.н. Това е най-калоричната и гадна храна... Американците за тва са по 100 кила, щото тъпчат само хамбургери и пържени картофи :)
Въпроса не е до диети. Аз лично не харесвам диетите. Предпочитам да се храня разделно. Принципно действа :) И разбира се, щом става дума за отслабване трябва много движение... спортуване яко :)

Jesus
05-16-2009, 21:10
За гъркините може да поговорим :) 1% от тях ги бива другите са ужасни, ама то си е казано, тръгваш на юг и когото кравите станат по привлекателни от жените знаеш че си в гърция, те са ужасни, дебели, в гърбовете като бикоборци, абе адски огромни и космати :shock:

t1n4e7o
05-16-2009, 22:14
Защото ги мързи повечето. Такива времена настанаха, че младите не са заангажирани почти с нищо. Изключваме тези, които почват да работят на по 15-16-те не са много. Повечето я идат на училище, я не...по цял ден висят по кафетата особено летния сезон е нещо страшно направо... Навсякъде всичко е фуул... Даже още сме Май месец, но понеже времето се затопли вчера едвам си намерихме места в центъра. И повечето клиенти бяха ученици. Те просто ги мързи, те не мислят за здравословно хранене - тъпчат се с каквото им падне, или висят цял ден пред компютъра, или в кафето... Не се движат, не изразходват енергия почти...Ами за това пълнеят :) А и нали се сещате каква голяма част всеки ден се тъпче в МакДоналдс, КФС и т.н. Това е най-калоричната и гадна храна... Американците за тва са по 100 кила, щото тъпчат само хамбургери и пържени картофи :)
Въпроса не е до диети. Аз лично не харесвам диетите. Предпочитам да се храня разделно. Принципно действа :) И разбира се, щом става дума за отслабване трябва много движение... спортуване яко :)

И докато едни мамини и татини глезуранчета седят в кръчмите и се наливат и тъпчат я с хапки, я с картофи, други като мен хвърчат с таблата... :-D

GossipGirl89
05-16-2009, 23:46
t1n4e7o, евала за което! Както казах - има и такива, които се трудат от малки, но са по-малко. Иначе не знам на колко си, но те поздравявам, че все пак се буташ в живота и си изкарваш сама паричките :) По-сладко от това да знаеш, че парите, които са ти в джоба си си ги изкарала самичка, няма! ;)

А мамините глезотии кво да ги коментираме тях - те няма да стигнат далеч :) До сега не съм чула за някой или видяла син/дъщеря на богати родители (или дори да не са милионери техните - деца, които са презадоволени), които да са прокопсали в живота :) Всичките, които познавам са или предрусващи наркомани, или чукащи се с чичковци за пари ку*вета :)

Но е жалко, че младите хора са така отпуснати. Доколкото знам сме наредени на едно от първите места в света по затлъстяване, а това си е трагично направо! Още от малки почват да водят нездравословен живот, да не се движат, а след време ще стане така че те самите ще искат и ще правят всичко възможно да изглеждат добре, но няма да им се получи, защото годинките ще си кажат думата :)

TheNewReligion
05-17-2009, 00:00
90% от нещата, казани в тази тема, са верни. Останалите 10 са преекспонирани просто така- за спорта.

П.П.: ГоспиГърл: жалкото всъщност е, че именно "мамините дечица" успяват в живота, макар да нямат грам акъл в кратуните. Деверът на дядото на баща му по бащина линия има клиника за пластична хирургия или хотел, съответно... :?

Sissy90
05-17-2009, 11:44
Само не разбрах как точно се обърна темата и стана за децата на успели родители... Не съм съгласна, че те винаги пропадат и разчитат само на родителите си. Имам една приятелка, чиито родители са хора с възможности, но определено знаят как си изкарват парите, постоянно живеят с работата си, не могат да отидат на почивка когато искат, често не са си вкъщи... Но дъщеря им определено не е от тези, които само прахосват каквото техните са изкарали, защото и тя се занимава с бизнеса, помага им, даже още на 10-12 години е работила каквото и колкото може. Всичко зависи от това как родителите ти ще те възпитат - не можем да слагаме всички деца на богати родители под общ знаменател.

NeZaPoznat
05-18-2009, 06:44
90% от нещата, казани в тази тема, са верни. Останалите 10 са преекспонирани просто така- за спорта.

П.П.: ГоспиГърл: жалкото всъщност е, че именно "мамините дечица" успяват в живота, макар да нямат грам акъл в кратуните. Деверът на дядото на баща му по бащина линия има клиника за пластична хирургия или хотел, съответно... :?

В началото да кажа че вече свалихме 2.5 кг и сме в добро настроение. Използувам че темата засегна и богатите родители за да споделя и още едно нещо - техните са с доста възможности и за това не я влече никаква работа. Даже майка и открито е заявявала, че не е съгласна да ходи с мен защото нашите не били заможни. Какво да направя , че не са. Знам че не са! За това бачкам на 2 места и не кандидатствах за висше. Даже съм доволен, че не са богати защото виждам сина на сегашния ми шеф какво лекенце е. Идва до фирмата само за да измоли парички от тате и офейква. Виждал съм как му дават по 1 бон и след 2 дена пак идва за мангизи. Ако баща му е свестен човек то той е боклук. Ако ми стане шеф както се чува - ще напусна. :o

splendour
05-18-2009, 07:01
Само не разбрах как точно се обърна темата и стана за децата на успели родители... Не съм съгласна, че те винаги пропадат и разчитат само на родителите си. Имам една приятелка, чиито родители са хора с възможности, но определено знаят как си изкарват парите, постоянно живеят с работата си, не могат да отидат на почивка когато искат, често не са си вкъщи... Но дъщеря им определено не е от тези, които само прахосват каквото техните са изкарали, защото и тя се занимава с бизнеса, помага им, даже още на 10-12 години е работила каквото и колкото може. Всичко зависи от това как родителите ти ще те възпитат - не можем да слагаме всички деца на богати родители под общ знаменател. da no pove4eto sa sviknali da poly4avat vsi4ko koeto poiskat.roditelite si kazvat "az ot ni6to nqma da go li6a i....." ima razli4ni sly4ai oba4e :)