Влез

View Full Version : ПРОБЛЕМ!!!

MoonFruit
05-15-2009, 14:15
Имам така да се каже огромен проблем....Всичко започна в началото на тази година! Имах една най-добра приятелка(да я наречем X) и така през цялата ваканция не можех да се виждам с X понеже бях на село и нямах никаква възможност да се прибера в града...и в това време едни злоби от нашия клас ,които винаги си служат с л1жи , я настройват срещу мене....Не с1м съвсем сигурна но за да почне X да страни от мене сигурно е така...и нека прод1лжа,с1ответно те почват да се виждат през ваканцията ,да се разхождат, да се сближават(ДОКАТО МЕ НЯМА)! И представете си тр1гваме на училище и какво да видя X си говори с тях а с мен не...питам я какво става и тя:Ми нищо кво да става...и ми об1рна гр1б.И s16tite тея злоби дето ми я взеха...цяла година ме обиждаха и говореха зад г1рба ми,ама вие не знаете за какво става в1прос ,обиждат те дори да си седиш и д m1l4i6 ето пример: Мале,мале гледайте я как стои като п1н...! - Остави го детето бе...то е БАВНОРАЗВИВАщО се! И аз кво да правя...защитавам се...даже имаше и физически разправии но няма зн...И така един ден питам X нали уж сме БФ , защо така правиш и тя знаете ли кво ми каза:те са ми дали много и много им д1ля...И аз в този момент бях някакси :разз: обаче сега изобщо не е смешно...постоянно ме л1же и вече толкова хора са настроени с/у мен и ми е стращно гадно....При положение че нищй не съм направила! Мислех я за приятелка а тя ме предаде....И сега са БФФ и като ги питам защо се държат така с мене и те викат : Ами ние само се базикаме...

Cathylicious
05-15-2009, 14:24
Всеки е минал през тея проблеми .. Така както си го обяснила не мисля,че си на повече от 13,а за тази възраст са напълно нормални отя тип конфликти ..
Просто се замисли дали изобщо ти е била приятелка и за напред не бъди толкова доверчива .. :)

fluffka1
05-15-2009, 20:37
мн кофти положение.... :( в такъв момент просто ти идва да затънеш в земята нали? просто да се махнеш от всичко това.... и знам колко е гадно да загубиш приятел.... офф незнам кво да ти кажа, просто се дръж и се прави че не ти пука...незнам... гадно е... :o