MoonFruit
05-15-2009, 14:15
Имам така да се каже огромен проблем....Всичко започна в началото на тази година! Имах една най-добра приятелка(да я наречем X) и така през цялата ваканция не можех да се виждам с X понеже бях на село и нямах никаква възможност да се прибера в града...и в това време едни злоби от нашия клас ,които винаги си служат с л1жи , я настройват срещу мене....Не с1м съвсем сигурна но за да почне X да страни от мене сигурно е така...и нека прод1лжа,с1ответно те почват да се виждат през ваканцията ,да се разхождат, да се сближават(ДОКАТО МЕ НЯМА)! И представете си тр1гваме на училище и какво да видя X си говори с тях а с мен не...питам я какво става и тя:Ми нищо кво да става...и ми об1рна гр1б.И s16tite тея злоби дето ми я взеха...цяла година ме обиждаха и говореха зад г1рба ми,ама вие не знаете за какво става в1прос ,обиждат те дори да си седиш и д m1l4i6 ето пример: Мале,мале гледайте я как стои като п1н...! - Остави го детето бе...то е БАВНОРАЗВИВАщО се! И аз кво да правя...защитавам се...даже имаше и физически разправии но няма зн...И така един ден питам X нали уж сме БФ , защо така правиш и тя знаете ли кво ми каза:те са ми дали много и много им д1ля...И аз в този момент бях някакси :разз: обаче сега изобщо не е смешно...постоянно ме л1же и вече толкова хора са настроени с/у мен и ми е стращно гадно....При положение че нищй не съм направила! Мислех я за приятелка а тя ме предаде....И сега са БФФ и като ги питам защо се държат така с мене и те викат : Ами ние само се базикаме...