View Full Version : Проблем с лентички
Днес си махнах космите на краката с лентички. И друг път съм го правила, но обикновено там се обезкосмявам със самобръсначка. Обаче отидох да се окъпя веднага след като се обезкосмих. Чак след това се сетих, че някъде бях чела, че не трябва да мокря обезкосменото място до четири часа след процедурата. :-o И се уплаших. Какво може да стане?
YouCantStopMe
05-15-2009, 17:48
Не трябва ли..
Аз винаги след това отивам направо в банята...
лепкава ли ще стоя?
Това от баба си сигурно си го чула, няма такова нещо, или поне при мен не е имало проблеми.
Бе, прочетох го някъде във форума, ама може и да се лъжа. :)
ifkataAa
05-15-2009, 18:18
Бъркаш се, не може да ти стане нищо, а и е нормално когато човек се обезкосми да влезе да се изкъпе ... аз също правя така, но се епилирам :)
Говорех специално за лентичките и кола-маската. Порите били отворени, не трябвало да влиза вода, бла-бла...
mysterious93
05-15-2009, 18:24
да е и аз съм чела във форума че не било хубаво ама... май беше там за по нежната кожа.. за да не с ераздразва ли ддз :-o бе мани веднъж казват че не трябва да се мокри мястото поне 4 часа,ся др казват :D ако не ти е направило проблем да те сърби,боли или нещо такова няя страшно мокри си го колкото искаш :-D
Освен на краката да ти излезнат червени точки (които ше минат най-мн. за 1-2 дни) няма кво да стане...
joannalof
05-15-2009, 19:15
Не трябва ли..
лепкава ли ще стоя?
И с вода как ще изтриеш лепкавото от кола-маската? :-o има си кърпички, като начало се намазваш с тях и след няколко часа се измий :?
Нищо не може да ти стане.. :D
Infinity
05-16-2009, 12:20
И я кажи заболя ли те? 8-)
NaskoKaulitz
05-16-2009, 12:26
Край, ще ти режат краката 8-) шегувам се, нищо не може да стане, и аз след обезкосмяване съм директно в банята
Carmen_Kass
05-16-2009, 12:36
Нищо няма да ти стане
Не трябва ли..
лепкава ли ще стоя?
И с вода как ще изтриеш лепкавото от кола-маската? :-o има си кърпички, като начало се намазваш с тях и след няколко часа се измий :?
И защо водата да не може да измие лепкавото от колата? Аз с топла вода за секунди си измивам остатъците от колата маска.
Не трябва ли..
лепкава ли ще стоя?
И защо водата да не може да измие лепкавото от колата? Аз с топла вода за секунди си измивам остатъците от колата маска.
ем мойто понеже е смес в/у която се лепват лентички,го махам с бебешеко олио или обикновено.Иначе не става