View Full Version : Как могат да ми изсветлеят косъмчетата
NaskoKaulitz
05-16-2009, 11:30
Смисъл чувал съм, че като се намажат с кислородна вода и застана на слънце, изсветляват.Вярно ли е :oops:
LittlePrincess
05-16-2009, 11:39
Една приятелка цялата коса си е изсветлявала с кислородна вода.. Аз не знам, защото не съм се интересувала и не съм и опитвала, но съм го чувала.
Вярно е..до колкото съм чувала :)
NaskoKaulitz
05-16-2009, 11:47
Страхотно, значи скоро ще пробвам (поне на ръцете) защото като ги епилирам и почнат да растат, си е доста гадно така черни косми на бяла ръка 8-) ама руси ли ще станат :oops:
ми майка ми преди 1-2 години така ми ги изсветли ама не помня как.сорка
InnchetO
05-16-2009, 12:34
защото като ги епилирам и почнат да растат, си е доста гадно така черни косми на бяла ръка
Явно не си се епилирал/а. Като се епилираш косъмчетата стават по-тънки и съответно по-незабележими, защото епилатора изкубва косъма заедно с корена и съответно изисква повече време да се образува нов корен и да порасне косъмче, както и няма да са толкова тъмни.
NaskoKaulitz
05-16-2009, 12:36
защото като ги епилирам и почнат да растат, си е доста гадно така черни косми на бяла ръка
Явно не си се епилирал/а. Като се епилираш косъмчетата стават по-тънки и съответно по-незабележими, защото епилатора изкубва косъма заедно с корена и съответно изисква повече време да се образува нов корен и да порасне косъмче, както и няма да са толкова тъмни.Имам предвид че след време все пак почват да растат...........като се бръснех, го правех през ден и космите бяха ужасни, а с епилатор веднъж на около 2 седмици
InnchetO
05-16-2009, 14:51
Ами нормално е да растат? :-o
Едно е да имаш косъмчета [както става с изсветляването] друго е да нямаш [както става с епилатора]. Зависи какво искаш.
Със епилатора според мен е по-добре, защото косъмчетата растат по-бавно и са по-на рядко и по-светли.
А за сравнението епилатор-самобръсначка.. има разлика? :-o
sladur4etyYy
05-16-2009, 15:17
Едно е да имаш косъмчета [както става с изсветляването] друго е да нямаш [както става с епилатора]. Зависи какво искаш.
Със епилатора според мен е по-добре, защото косъмчетата растат по-бавно и са по-на рядко и по-светли.
як подпис :D :D
наско, ти си момче, стой си с космите :Д
GabisiTa
05-16-2009, 16:07
Ще се изсветлят :)
NaskoKaulitz
05-16-2009, 16:23
наско, ти си момче, стой си с космите :ДМомче съм, а не маймуна 8)
сиг ли си че си момче.Не сериозно замисли се за сексуалността си
nellllly
05-16-2009, 16:40
кислородна вода
аз моите на ръцете с това ги третирам - търкаш ги хубаво с памуче, напоено с водата и след няколко такива манипулации стават русички
NaskoKaulitz
05-16-2009, 17:45
сиг ли си че си момче.Не сериозно замисли се за сексуалността си 8-)
NaskoKaulitz
05-16-2009, 17:46
кислородна вода
аз моите на ръцете с това ги третирам - търкаш ги хубаво с памуче, напоено с водата и след няколко такива манипулации стават русичкиДам и аз ще пробвам, а не трябва ли да се стои на слънце
nellllly
05-16-2009, 18:03
кислородна вода
аз моите на ръцете с това ги третирам - търкаш ги хубаво с памуче, напоено с водата и след няколко такива манипулации стават русичкиДам и аз ще пробвам, а не трябва ли да се стои на слънце
Препоръчително е, но не и задължително :)