View Full Version : Влюбен съм до полуда във съученичката си... ПОМОЩ!!!
REPLAY4O
05-16-2009, 12:42
Здравейте съфорумци :) Влюбен съм здравата в една моя съученичка... луд съм по нея... когато си помисля за нея корема ми се свива, а когато я видя коленете ми омекват, получавам задух, а сърцето ми ще изкочи... започвам да треперяяя... не мога да се контролирам... 2-ра година вече сме в един клас, тя не знае, че я харесвам..., но тя е оличничка, а аз си падам малко лентяй... и имам слаби оценки и нали се сещате, че нищо не ни "свързва" много много... смисъл такъв говориме си от време на време, нооо за нищо особено... тя седи на 1-вя ред а аз на 3-тя.... ииии простоо... а пък аз нямам работа на 1-вя ред с тия слаби оценки... :( имам чувството, че не я отблъсквам, в смисъл може би има известни симпатии към мен......... кажете какво да правя хораааааааааааааааа!!!????????. .....
NeZaPoznat
05-16-2009, 12:46
Добре дошъл в клуба :D
Почти всеки минава оттам .. включително и аз , но ми мина като се нае**хме с една друга съученичка. Това е и съвета ми :D
Чи***и не помагат .. ама ти сигурно знаеш :D
soul1199
05-16-2009, 12:54
на колко си?покани я да излезете някой път :)
Покани я да излезете някъде...кажи и какво чувстваш към нея...не стой като пън ,защото така само се измъчваш..просто дейдствай.. пък каквото стане-стане :)
vampirekiss
05-16-2009, 12:59
Това,че тя е отличничка,а ти не изобщо не ви пречи.Смея да кажа,че винаги момичетата с добро поведение в даскало и с добре оценки се мятат на така да ги наречем ''лоши момчета''.Не всеки път е така и това го пиша по собствени наблюдения.Също така щом има симпатии към тебе ти си направо ДЛЪЖЕН да направиш нещо по въпроса.Покани я на кафе или на разходка.Успех!
mechtaq_za_teb
05-16-2009, 13:17
Ами... :D Направи първата крачка. Започни с това да си говориш с нея в даскало... оттам някой ден я покани на кафе или разходка. Успех
Ми направи нещо...сам виждаш, че ти трябва да направиш пръв нещо... :wink: Почни да я заговаряш по - често... и всичко останало дето се прави в началото... 8) Успех! :grin:
r3al_l0ff
05-16-2009, 14:47
Ама ти май наистина баяя си хлътнал :D От 1 клас сте все пак ..не е толкова трудно да я заговаряш от време на време ..сигурно знаеш и от какво се интересува т.н...абе общо взето малко самоувереност трябва !Пък такива неща тя била отличничка ти лентяй ...нз си кфо въобще да не те притесняват ;)
got2Bthe1
05-16-2009, 15:08
Покани я да излезете някъде...кажи и какво чувстваш към нея...не стой като пън ,защото така само се измъчваш..просто дейдствай.. пък каквото стане-стане :)
+
Take_That
05-16-2009, 15:36
на колко си?покани я да излезете някой път :)
+++
П.П - това, че е отличничка не трябва да те спира, в крайна сметка ако момичето не е някоя лигла ще гледа човекът, който всъщност си - т.е характер, държание, душевност, а не някакви си оценки :)
Симптомите ми напомнят за първото влюбване, добре че я виждах рядко :lol: :lol: Стига да не си някой простак който прави тъпни, разликата в оценките няма значение ;)
GabisiTa
05-16-2009, 15:47
... тя седи на 1-вя ред а аз на 3-тя.... ииии простоо... а пък аз нямам работа на 1-вя ред с тия слаби оценки... :(
:lol: :lol: :lol:
По темата: Говори повече в училище с нея, покани я някой път да излезете само двамата.. :)
lipsvashh_mi
05-16-2009, 15:49
заговаряй я по-честичко и като се сближите малко я покани да излезете-я на кафе,а на разходка..ако не друго поне ще видиш що за човек е и може да станете приятели :) Успех..
Е уж ти трябва помощ за оценките а у...
3oPuTyYy
05-16-2009, 16:27
Тва че тя е отличничка, а ти не.. няма никакво значение.С моето гадже също сме от един клас,той също е може да се каже лентяин,а аз си държа на оценките. 8-) Така че смело направи каквото трябва за да излезе с теб.И един съвет не си признавай всичко на първата излизанка 8) Успех :)
Да, дръж си чувствата като козове :lol:
sex1to167
05-16-2009, 18:23
ми покани я на кафэ или първо сэ опитай да разбэрэш какво чувства.Успэх :) :) :) :)
NastyGirl3597
05-16-2009, 20:10
Това,че тя е отличничка,а ти не изобщо не ви пречи.Смея да кажа,че винаги момичетата с добро поведение в даскало и с добре оценки се мятат на така да ги наречем ''лоши момчета''.Не всеки път е така и това го пиша по собствени наблюдения.Също така щом има симпатии към тебе ти си направо ДЛЪЖЕН да направиш нещо по въпроса.Покани я на кафе или на разходка.Успех!
ние момичетата обичаме ''лоши момчета'' 8-) ... ии противоположностите се привличат :)
beti4ka28
05-17-2009, 10:40
NastyGirl3597 написа:
ние момичетата обичаме ''лоши момчета'' ... ии противоположностите се привличат
АБСОЛЮТНО И АЗ СИ ДЪРЖА НА ОЦЕНКИТЕ, НО МИ ХАРЕСВАТ ТАКА ПО НЕБРЕЖНИ МОМЧЕТА 8) 8) :oops:
ifilin4ica
05-17-2009, 17:02
В новия ми клас има едно момче, което е влюбено в мен...а случаят е същият:той никак не е добре в даскало, а аз нямам проблеми...И един ден той дойде, седна до мен и ми сподели всичко.Излизахме 2 пъти и се оказа, че сме един за друг и нещата тръгнаха както трябва...Затова изобщо не се притеснявай :)
Стискам палци да събереш смелост и да й кажеш какво изпитваш :D
Axe_vs_Sword
05-17-2009, 17:38
Чудя се защо направо го карате - едвам едвам обелват по някоя дума и изведнъж той - "ай да излеземе"? Sure, why not...
Автора,
Според мен е добра идея да й вземеш скайпа и да си поговорите известно време там (НЕ да признаваш чувствата!) и някой ден може да я поканиш вече, без да й идва като гръм от ясно небе. Нататък си знаеш :)
Мисля, че в този случай скайпа няма да навреди. 8-)
Скайпа е порочна програма !! :lol:
Покания у вас да ти обясни задачите по геометрия като в един български филм, войната на таралежите май беше :lol: :lol: :lol:
По темата - епа заговаряй я в даскало,аху ихи , пак като почувстваш, че те гледа по особенно я покани на кафе, разходка,кино там измисли нещо :)
nerealnasmart
05-17-2009, 19:05
:grin: Хей знам как е ,но от гледна точка на момичето.При мен беше същото едно момче като тебе лентяй се беше влюбил, а когато ми призна въобще не го харесвах ,но изведнъж взех че се влюбих и си станахме гаджета.Това че си лентяй не значи ,че не можеш да излизаш с отличничка. :P Действай не бъди срамежлив все пак няма да чакаш да станеш дядка :D .Айде успех от мене 8)
Ivalinka
05-17-2009, 19:12
ех, ако го нямаше училището, нямаше да ги има толкова много увлечения и приятни емоции.... жалко, че свърши :(
... и.. кажи й!! за да не съжаляваш после за пропуснатата възможност :)
valdesbg
05-18-2009, 05:00
Добре дошъл в клуба :D
Почти всеки минава оттам .. включително и аз , но ми мина като се нае**хме с една друга съученичка. Това е и съвета ми :D
Чи***и не помагат .. ама ти сигурно знаеш :D
Е това е решението. А може и с две три...зависи от възможностите ти.
За протокола - чЕкии.
Ами - това че ти си падаш леко хаймания - не пречи, ако си мислиш че момичетата харесват такива дето се бъхтят за оценки - жестоко се лъжеш - стига да си печен и да не си съвсем безмозъчен :D - Тя 100 % ще излезе с теб - пък после не се спичай - все пак ти се водиш "готиния" и тя със сигурност очаква ти да имаш опит...
Иии недей да изтърсваш "Айде на кафе/кино и тн.." - започни да си говориш с нея по често, идеята със скайпа е добра - но само колкото да си говорите (никога не казвай "искам да ти кажа нещо, много те харесвам...) - Като започнете да ставате по близки - я покани да я "черпиш някъде" - просто ей така :D - после и кажи, че я харесваш и тн. - и ако ти стиска пробвай целувка и се надявай отговора да не е шамар...
Ако не кажи и че много я харесваш и изчакай нейната реакция :)
Успех...
Ако мислиш че не те харесва заради това че си "небрежно" момче... - започни да пишеш по някое домашно и да внимаваш що годе в час...- така че да започнеш да изкарваш по добри оценки
Аз така правя и в същото време гледам да съм така "небрежен" - и от Умен и Небрежен - Сега в класа съм най-вървежен ! :D :D 8-)
NeZaPoznat
05-18-2009, 07:09
ние момичетата обичаме ''лоши момчета'' 8-) ... ии противоположностите се привличат :)
Наборка на сестра ми си падала по 'лоши момчета'. Били истински мъжкари, а не лигльовци. Сега е омъжена за един такъв. Карат се всеки ден и редовно и посинява окото. Завиждате ли и ?! :? Аз не !
Здравейте съфорумци :) Влюбен съм здравата в една моя съученичка... луд съм по нея... когато си помисля за нея корема ми се свива, а когато я видя коленете ми омекват, получавам задух, а сърцето ми ще изкочи... започвам да треперяяя... не мога да се контролирам... 2-ра година вече сме в един клас, тя не знае, че я харесвам..., но тя е оличничка, а аз си падам малко лентяй... и имам слаби оценки и нали се сещате, че нищо не ни "свързва" много много... смисъл такъв говориме си от време на време, нооо за нищо особено... тя седи на 1-вя ред а аз на 3-тя.... ииии простоо... а пък аз нямам работа на 1-вя ред с тия слаби оценки... :( имам чувството, че не я отблъсквам, в смисъл може би има известни симпатии към мен......... кажете какво да правя хораааааааааааааааа!!!????????. .....
Ахх...На кой ли не му се е случвало.Начи има два варианта.
1.Стоиш си кротко и чакаш кротко(както биха направили повечето). 8) илии...
2.Отиваш при нея,заговаряш я,излагаш се яката,отивате на кино и в много рядки случаи има вероятност макар и много малка,но все пак има вероятност да се получи нещо от всичката тая излагация.
Късмет :wink:
Ахх...На кой ли не му се е случвало.Начи има два варианта.
1.Стоиш си кротко и чакаш кротко(както биха направили повечето). 8) илии...
2.Отиваш при нея,заговаряш я,излагаш се яката,отивате на кино и в много рядки случаи има вероятност макар и много малка,но все пак има вероятност да се получи нещо от всичката тая излагация.
Късмет :wink:
Не е вярно... - 1во започвате да си лафите по често - после като започнете всеки ден - да сте заедно през междучасията - да си говорите, да седите на 1 чин примерно - тогава ти и предлага да я заведеш на кино - ей така да я почерпиш :D - И,да може да има "излагация" ама какво ти пука нали си опитал - ако ти върже - можеш да :-P на тия които са ти се хилили, ако не - Тя няма да започне да разпространява - че те е отрязала спокс...
По - добре опитай - аз съм в подобно положение - само че от доста време съм много добър приятел с въпростното момиче, но аз гледам да уча тая година(7клас), а на нея не и дреме много - тя се води "готина" щот пие и ходи по разни такива партите колкото да се налеят...
И още не съм се престрашил - но при теб поне ти се водиш "с повече опит" и тя след като е отличничка едва ли е някфа купонджийка дето ни сменя като носни кърпи...
Успех и поне опитай
shoshinka
05-18-2009, 09:30
По - добре не се занимавай. :? От личен опит ти казвам това с връзките между съученици е много гадно. Ама това не пречи да пробваш. Просто я караш да излезете само двамата и и казваш всичко което мислиш. С мен стана така един съученик ми каза че ме обича безумно ала бала аз малко гледах като гръмната :shock: и не знаех какво да кажа. Най - много да те отреже направо или да ти каже че и трябва време да асимилира това което си и казал (както направих аз). И току виж реши да ти даде възможност да станете гаджета (както направих аз :lol: ). Ама му мисли след това защото ако се скарате сериозно после ще има да се гледате на криво сумати време и това е адски кофти. Не стига че може да те намрази ама и ти ще си длъжен да я виждаш почти всеки ден. При мен сега е така. Много е гадно. Замисли се сериозно над това което написах за да не съжаляваш ако предприемеш някакви действия.
REPLAY4O
05-18-2009, 10:03
Много ви благодария за компетентите мнения :) На 16 съм (някой беше питал.. ), тя си пада всъщност такава която искарва 5-ци и 6-ци в училище, а навън с приятели е душата на компанията... много обича да излиза и т.н., тоест умее да съчетава двете неща и то перфектно... относно идеята за скайп да си попишем, поговорим ала бала.. дам, обаче тя ако влезне в скайп 3-4 пъти в месеца за 1 час добре ще е... в смисъл има си компютър, нет всичко, ама незнам що така...... просто много рядко влиза... ааа в даскало мога да се сближа с нея относно чертежи (защото аз 2-ра година подред съм с най-висок успех по чертане от целя клас), абе по всички специални премети си цъкам 6-ци, нз просто ми вървят :D докато останалите.... както и да е... та тя не един път се е допитвала до мен за чертежи така че може би чрез това имам шанс... :-o оффф да сигурен съм, че ще прозвучи толкова познато и изтъркано, но... НЯМАМ СМЕЛОСТ бе хора :D как да и го кажа.... освен да глътна 100гр. - 200 водка на екс в голямото междучасие и да се отрежа на кирка... и да и кажа "извинявай, че трябваше да се напия за да ти призная, че те обичам.....", не мисля, че е определено добра идеята ама....... Плюс тва тя си има сериозен приятел в мемента.... :cry: :cry:
nerealnasmart
05-18-2009, 13:11
Ех, щом си има приятел ще е трудно :-k Пробвай все пак от опит глава не боли \:D/
По чертежи ли какво е не знам, се намести до нея супер неебателно :)
Darkrein
05-18-2009, 21:04
1.Проведи непринуден разговор:
Здрасти...какво правиш...как си
-питай я нещо и за нея, опитай да намериш нещото което ви свързва.
2.След непринуденият разговор (след ден-два) я покани да излезете кадето и да е важното е да си с нея.
-ти плащаш
-бъди учтив, и мил, но все па бъди себе си.
3.След срещата говори по често с нея и я покани пак на среща.
4.На 2 или 3 среща и кажи че я харесваш!
-ако се плашиш я целуни (така направих аз със сегашното ми гадже)
-ако ще и казваш че я харесваш пробвай да не се притесняваш, за да не говориш несвързано. ако те харесва браво, ако не ще те отхвърли.
Опитай няма какво да губиш, издържал си 2 години все пак :)
Тва че си има приятел да не те притеснява! Щом узнае какви са чувствата ти към нея ще се замисли ако изпитва нещо към теб...
sumerwind
05-19-2009, 10:17
Пич не се спичай а я покани да излезете.Казваш,че не си много силен ученик ами ето ти един прекрасен повод да се заговаряш с нея постоянно.. Питай я каквото не ти е ясно по даден предмет,ако е услужлива още по-добре,защото ще ти е по-лесно.Но...внимавай да не й станеш досаден трябва да компенсираш с нещо това,че тя ти помага-да има възвръщаемост.Примерно като ти помогне по даден предмет покани я да излезете на диско или на кафе или на разходка плати сметката (макар че обикновено така или иначе трябва ти тъй като си момчето) може да я изненадаш някой път с някакво подараче мъничко,или пък когато вече сте излизали веднъж и тя ти е казала примерно че си е харесала някаква блузка ти я изненадай на другия ден и тайничко й я подари.Казвам тайничко тъй като едва ли ще ти стане особено приятно от подигравките на някой тъпанар от даскало...и така направиш ли поне едно от тези неща мисля,че момичето ще усети,че ти имаш нещо към нея..най-малкото че я харесваш а това е добро начало.Има и друг начин направо да й кажеш ако не ти се чака,но не се знае да не я уплашиш или пък тя да започне да си играе с теб,макар че е малко вероятно тъй като би трябвало като е отличничка да е по-разумна.Ноо смятам,че до подигравка с чувствата ти едва ли ще се стигне,защото може и както казаха други съфорумници тя да е от добрите момичета,които си търсят лоши момчета ;) Действай обаче и не чакай да не би някой по -уверен да те изпревари.. Успех :)
Задължително я покани на кафе защото няма паркове и градинки никъде и е много по-хубаво да седите, да пушите и да се наливате с кафе отколкото да се разходите на въздух и да си говорите! :-x (вторе не го приемай лично, тва е към сички, чиито предложения веднага бяха "покани я на кафе")
YakUZa777
05-20-2009, 20:58
Започни да я следиш, прашай и анонимни заплашителни писма, след това и кажи в даскало, че ще намериш тоя човек, обвини някой луд и кажи и, че си го набил и тя ще се влюби в теб
smileforyou12
05-20-2009, 21:52
напиши и бележка :lol: :lol: :lol:
Човече,за нещастие трябва да решиш какво да правиш.все някога ще се заговорите,даже да не искаш. 8)
Wrathchild
05-21-2009, 10:03
Това, че не изкарвате сходни оценки не значи, че нямате нищо общо. Излезте на кафе. Може да се изненадаш.