View Full Version : Кой?
Когато излезнете с гаджето ви на кафе или на сладкарница кой от двамата плаща сметката ? Ти или гаджето ? :D
got2Bthe1
05-16-2009, 15:02
двамата ест ... нито тя ме издържа нито аз...
blackvelvet
05-16-2009, 15:03
Или се редуваме:първо аз,после той,или си разделяме сметката :)
Зависи с кой съм... познавам един пандишпан дето не ми дава дори да му звънна аз... все той.. (знае кой е :wink: ) ... така че зависи от човека...аз нямам нищо против някой път и аз да платя... но всичко да е в умерени граници... 8)
.. DeViL mAy CrY ..
05-16-2009, 18:36
Вчера излезнах с един сладур,който какво ли не ми накупи :D а аз нищо не исках :D
Вчера излезнах с един сладур,който какво ли не ми накупи :D а аз нищо не исках :D хехе блазети ти :D :D :D :D :D
FancyGirl
05-16-2009, 18:56
За мен няма никакво значение ... но при мен независимо дали е приятеля ми или не винаги праят 1 и същ номер после им вра пари из джобове,раце само дебнат да се обърна и да ми ги пуснат в чантата... дали аз ще си платя или той няма никфо значение...
еми аз с предишните си гаджета си плащах сама моите а те тяхните,но сегашният ми приятел се оказа по-голям кавалер и почти винаги той плащаше всичко,но това лято понеже работих и ще настоявам повечко аз да плащам :P :)
lipsvashh_mi
05-16-2009, 19:07
и 2мата си плащаме.Не приемам никой да ми плаща сметките,освен нашите ест 8-) .Но ако предложи(въпреки,че няма да приема) ще е мило и джентълментско от негова страна :)
До сега винаги момчетата, с които съм излизала са плащали сметките. Е, първите няколко пъти всеки си плащаше неговата :-D
myNameIsImmortal
05-16-2009, 19:45
Кой?
Коя?
Кое?
Кои?
:lol:
Еми различно.. попринцип аз съм този който плаща когато изведа гаджето на кафе, защото аз поемам инициативата така да се каже..
А понякога секи си плаща това което си е поръчал .. :)
CheriHool
05-16-2009, 19:47
Който кани - той плаща!
Само тва ш'ви кажа!
cinderella_gugutka
05-16-2009, 19:49
1-я път задължително мом4ето.после ве4е не е задължително.аз примерно дори да искат никога не съм позволявала да ми я плащат
DevilWish
05-16-2009, 20:02
Не съм с приятелят си, за да има кой да ми плаща снимки ,така че това определено не е важно според мен.Дали сама ще си платя или той - все тая, не си го слагам на сърцето ;)
Много рядко се случва да позволя на момче да ми плати сметката :? Предпочитам да си я плащам сама ...
CheriHool
05-17-2009, 07:59
Много рядко се случва да позволя на момче да ми плати сметката :? Предпочитам да си я плащам сама ...
И аз предпочитам мноо работи, ама няаа.... :booooomb:
И аз предпочитам мноо работи, ама няаа.... :booooomb:
И к'во ни интересува нас к'во предпочиташ?! :-o
CheriHool
05-17-2009, 08:06
:-o що се заяждаш, бе, муцка
:-o що се заяждаш, бе, муцка
Не се заяждам ... Просто се нервя на спамери,които не пишат по темите ... :?
CheriHool
05-17-2009, 08:10
Е, на предната страница имам мнение по темата. 8-)
Ти как си в тази ранна утрин? :P
valdesbg
05-18-2009, 04:44
Редуваме се.