PDA

View Full Version : групички

GotTheLife
05-17-2009, 11:14
нашия клас въобще не е сплутен, всеки говори срещу всеки, разделяме се на групички и просто ми стана интересно дали има такива класове, които накрая си стават приятели. Не че ме интересува особено, но се замислих, иначе сега сме 10-ти клас 8-) :D 8)

ReBeL
05-17-2009, 11:23
Нашият клас беше такъв - и не , не станахме приятели. Добре завършихме ... не ги понасям :x :-x

Jumbie483
05-17-2009, 12:33
Ние или се държим всички заедно или сме всеки срещу всеки.
Е разбира се има си групички при момичетата. Момчетата не се занимават с такива глупости.
Аз лично поддържам приятелство само две-три момичета от класа. Другите са ми безразлични.

Hilary_
05-17-2009, 12:34
Ооо бившия м иклас го мразяяяяя.... :D :D Кви приятели кви пет лева... :?

bishop
05-17-2009, 20:59
и моя клас е разединен и да ти кажа тва си е напълно в реда на нещата. превръща се в проблем само когато решим да бягаме всички от някой час :D до тук имаме 6 неуспешни опита (провалени защото човекът Х иска да направи напук на човека Y) и 1 полу-успешен (в който се чупихме, след което 3ма са решили да се върнат за да информират даскалицата че класа си е тръгнал, а 1 момиче пък направи опит да се върне за да се подмаже, ама се оказа че първите трима са и предотвратили пъкления план. ебати краха беше) 8-)

got2Bthe1
05-17-2009, 23:15
И нашия е така ... важното е че около мене си имам хора на които мога да вярвам другите ги пращам на майната им...Има един примерно дето днеска обяснява на най-добрата ми приятелка колко я псувам....немога да чакам срядата да му помелям гнусното гърбаво телце...

YouCantStopMe
05-18-2009, 04:34
Почти всички класове са такива.

afterforever
05-18-2009, 06:32
сплутен ми звучи като "слуз"

astralized
05-21-2009, 08:36
Ский ся, тва е неизбежно. Нашия клас беше така само като се събрахме (осми), щото не се познавахме, всички предпазливи да не обидят някого, а и класната ни беше брутално яката .. веднага щом завършихме, се почна сепаратизма ... рецептата е да не ти дреме, имаш ли си приятели извън класа, събирай се с тях .. в училище не си за да се обичаш с всички, а за да научиш нещо все пак (доколкото е възможно) ..