Влез

View Full Version : Е*аси . . .

Converse333
05-17-2009, 19:35
Съжалявам за странното заглавие ама наистина любовта е е*баси чудото. 0.0
Така...да започвам със новия роман . :D До преди месец ходех с едно момче.Бяхме щастливи,но скъсахме... (неискам да коментирам).Добре де,ама един път като излизахме (беше преди да тръгнем) той беше с един негов приятел.Приятеля мму наистина е много хубав,много добър.Още тогава ми направи впечатление.Но нищо повече.
И ето ме сега след около месец и половина няк'ва влюбена в него-приятеля на бившия ми.Но по-гадното е,че май и той ме харесва.И незнам как да постъпя.Той ми пише в скайп,в даскало ме заговаря.Опитвам се да го отбягвам,защото е и гадно спрямо бившия ми. :(
Така исках да ви питам какво бихте направили на моето място-да се опитам да го забравя или да се зарибяваме пък какво ще излезе . . . :(

dydolinkka93
05-17-2009, 19:37
аз бих опитала да вида кво ще стане с него :P

Hilary_
05-17-2009, 19:37
Иииии защо ти е гадно спрямо бившия...той за тва е бивш щото вече ти е никъф демек фащай се с приятеля му... :D :D И без угризения моля... :D

Converse333
05-17-2009, 19:39
Иииии защо ти е гадно спрямо бившия...той за тва е бивш щото вече ти е никъф демек фащай се с приятеля му... :D :D И без угризения моля... :D

Хах :D Еми да,бивш е ама...Незнам и аз някво гадно ще ми бъде : |

xplay
05-17-2009, 19:39
Вземайте се, ако мислиш, че не те изпробва само.

Hilary_
05-17-2009, 19:41

Хах :D Еми да,бивш е ама...Незнам и аз някво гадно ще ми бъде : |
Няма за какво...зимайте се... 8) 8)

fluffka1
05-17-2009, 19:45
кво ти пука, все пак ти е 'бивш'-минало. Пробвай с приятеля му, може и да излезе нещо, късмет ;)

DevilWish
05-17-2009, 19:47
Ще е жалко да не пробваш.На теб не трябва да ти е гадно.По-скоро момчето трябва да се притеснява да не се скара с бившият ти ;) Но на теб не трябва да ти пука ;) Миналото е минало ;)

Converse333
05-17-2009, 19:58
Мерси много за всички съвети. :-)
Еми той сега ми писа,поиска ми номера "можело утре да ми звънне" . :-D
И такам ... Все пак съм доволна. 8)
Може да заключвате темата. :)

missreal
05-17-2009, 20:01
Много зависи от това дали ти си го зарязала или той теб, ако е той няма кво да ти пука ... но ако ти си му разбила сърцето и после тръгнеш с приятеля му NOOO COMENT !!!

lipsvashh_mi
05-17-2009, 20:10
опитай,нищо не губиш...То по-логично е приятелят на бившия ти да се тревожи.Щом той е преценил,че за него не е проблем да е с теб,не виждам ти защо трябва да се притесняваш.Пък и бившите са си бивши... :)

sexy89
05-17-2009, 20:12
Пък и не сте ходели много време с бившия, ся за 1 месец проблем ще правим. Хващай новия, но бъди внимателна.

myNameIsImmortal
05-17-2009, 20:26
гадно ти е понеже ти го харесваш и че той също можеби те харесва? .. няма такова същество.. дори Локнеското чудовище не е страшно колкото това.. :-o

Я се стегни!!
Той ти е бивш, и можеш да ходиш с който искаш..
Така че залавяй се на работа ;)

smileforyou12
05-17-2009, 21:00
еми щом харесваш момчето и мислиш че и то изпитва същото няма лошо да опиташ туко виж излезе нещо хубаво

donkihot
05-17-2009, 21:05
убедена съм,че бившия ти е виновен за вашото скъсване...защото знам една мисъл и се придържам към нея,че ако момчето не е ок връзката няма да е бъде...и кво ся...ако си в малък град почти е сигурно познатите ти да са и негови приятели и познато дори само..разделили сте се,не би трябвало да ти пука дали ще го боли онзи...прави си кефа и тва е

bishop
05-17-2009, 21:23
след като тие бивш, неможе да предявява никакви претенции към теб. да не говорим че няма никакво значение дали новото ти гадже му е приятел или напълно непознат.

got2Bthe1
05-17-2009, 22:53
Приятеля мму наистина е много хубав,много добър.

аз ли нешо не схванах .... излизали сте веднъж , отбягваш го в даскало и го харесваш защото е хубав и добър (не схванах откъде знаеш че е добър ама карай...)....малко странно ми звучи.Защо не го поопознаеш повече преди да преебеш и двамата???

laila_94
05-17-2009, 23:44
i az sam popadala v tazi situaciq .. produljix da se zanimavam ,no nakraq nishto ne izleze :x :(

cinderella_gugutka
05-18-2009, 04:30
аз бих опитала да вида кво ще стане с него :P

valdesbg
05-18-2009, 05:26
да се зарибяваме пък какво ще излезе . . .

;-)

miss_asi
05-18-2009, 05:34
Пробвай,човек никога не знае! :wink:

singlelady123
05-18-2009, 21:51
Вземайте се, ако мислиш, че не те изпробва само. на същото мнение съм да не ти пука за бившия щом може да те зае*е направи му гадно! :-)

tonie__
05-18-2009, 21:53
извинявай,но с другото момче сте ходели 1 месец ..само не казвай,че го обичаш :? какво толкова ще стане ако се зарибиш с другото момче..да бяхте ходили 3-4-5 месеца и да ти е гадно-да,ама 1 месец..?

smiLe49
05-18-2009, 22:28
Вземайте се, ако мислиш, че не те изпробва само. на същото мнение съм да не ти пука за бившия щом може да те зае*е направи му гадно! :-)

Давай напред.Прави си кефа,всеки си гледа щастието.Не живееш за другите,камо ли за бившия ти.Гледай себе си и ти да се чувстваш добре. :P :P :P

vampirekiss
05-19-2009, 12:40
Хвани се с момчeто -лошо няма пък и може добра двойка да сте.

sunyty
05-20-2009, 11:28
Няма защо да се притесняваш за бившия .. вие сте скъсали и няма място за угризения :P :P Хващай новия и успех :-) :-)

BlueFace
05-20-2009, 12:33
Големи филми...Прекалено много драматизираш...Бившият вече е минало, живей си живота недей се вкарва в филми.. ;) Тръгвай с приятеля ако бившият ти направи проблем значи е много тъп и ограничен.... :?

Wrathchild
05-20-2009, 12:37
убедена съм,че бившия ти е виновен за вашото скъсване...защото знам една мисъл и се придържам към нея,че ако момчето не е ок връзката няма да е бъде...и кво ся...ако си в малък град почти е сигурно познатите ти да са и негови приятели и познато дори само..разделили сте се,не би трябвало да ти пука дали ще го боли онзи...прави си кефа и тва еАааа, ясно. Значи за разпада на всички връзки са виновни момчетата. И само ако момчето не е ОК, ще е кофти връзката. А момичето ако е кофти, тя ще е прекрасна. Абе, мислете преди да пишете бе, хора.
Не трябва да ти пука. Ти за бившия си ли живееш?

BlueFace
05-20-2009, 12:43
убедена съм,че бившия ти е виновен за вашото скъсване...защото знам една мисъл и се придържам към нея,че ако момчето не е ок връзката няма да е бъде...и кво ся...ако си в малък град почти е сигурно познатите ти да са и негови приятели и познато дори само..разделили сте се,не би трябвало да ти пука дали ще го боли онзи...прави си кефа и тва е

Много ти е лесно момчетата да обвиняваш,а?За раздялата винаги и двете страни са виновни...Много трябва да си тъпа ,че да обвиняваш само момчетата... :?

Take_That
05-20-2009, 19:48
Било ти гадно спрямо бившия ти - я не се излагай, той е бивш, нима ще мислиш за всички свои бивши - да не би да ги нараниш, щом си намериш друго момче? Бившият ти да е мислил като сте се разделяли - пробвай с това момче, според мен нищо не губиш :) Но си имай едно на ум :)

YakUZa777
05-20-2009, 21:04
Давай с авера му след това може да видиш него с друг авер и да тръгнеш с него

soul1199
05-21-2009, 03:19
аз бих опитала да вида кво ще стане с него :P и аз 8-)