View Full Version : Тъп Проблем ....
amadeuskb
05-17-2009, 20:18
Така вече ходиме почти от 6 месеца с приятелката ми.Правиме секс често и вече това взе да пречи на връзката ни.Когато тя не иска нещоо или има някакъв проблем мен ми става гадно,защото непрекъснато искам да го правиме.Днес си говорехме и трябва да намаля яко темпото .Кажете как да стане тая работа,като много често мисля за това докато сме заедно.Доста е тъпо това да пречи на вързката ни .... айде ако някой е имал такъв проблем да помогне спешно е :(
DevilWish
05-17-2009, 20:21
Ако не успееш да се спреш, значи ,че чувствата са умрели и е останало само животинското. ;) Пробвай да я изслушваш и да и помагаш, една връзка не опира само до секса ;)
missreal
05-17-2009, 20:23
Сдържай се малко,секса трябва да е удоволствие и за двамата, а щом тя се оплаква вече значи за нея не е... Не ти ли е малко неприятно да я е*** и да знаеш че тя не го иска ... тъпо е ... правете и други неща заедно, а като си тръгне се задоволявай сам
Ако не успееш да се спреш, значи ,че чувствата са умрели и е останало само животинското. ;) Пробвай да я изслушваш и да и помагаш, една връзка не опира само до секса ;)
+ ... и колкото и грубо да звучи, карай малко на мастурбация и щ евидиш, че по-рядкото правене на секс е по-страстно и носи по-голямо удовлетворение. А и ако наистина я обичаш няма да ти е трудно да потиснеш за известно време тоа силно желание за физически контакт. ;)
amadeuskb
05-17-2009, 20:35
Тя винаги ми е казвала ,че и е много хубаво и тя го иска,но каза ,че не иска всеки ден ... иска примерно 1-2 пъти в седмицата.Ще ви послушам дано стане ... няма да откажа още някое друго коментарче по проблема ми.
smileforyou12
05-17-2009, 22:03
не бъди егоист успокой малко топката от мастурбиране нищо няма да ти стане
valdesbg
05-18-2009, 05:11
Ама си уцелил правилния раздел...
Кво да правиш ли - дръж си го в гащите!
miss_asi
05-18-2009, 05:19
Явно чувствата при вас наистина са умрели.Но ако не е така,дай по-кротко,говорете за вас,за връзката ви като цяло,но не за секс!
Нека позная - на 15-16 годинки си,нали?!
Спокойно ;) Като пораснеш малко няма да мислиш толкова много за секс ;)