View Full Version : Въпрос за 1-и път
feelthebeat92
05-18-2009, 00:35
Taкаам доживях и аз да се разпиша в този раздел :-D
С една приятелка с която се зарибявахме доста време и знае че я харесвам ни предстои общо пътуване до провинцията заедно с още 3-ма човека.Работата е там че ние ще сме отделно и с сигурност каквото ще става помежду ни ще стане там.Тя е мн мн сладка има страхотно дупе и т.н. абе който е момче ще ме разбере.Интересува ме как да подходя кум нея как да й предложа да го направим и т.н. - целувките са лесни оттам опипването и финалното предложение - така си го представям аз...
Трябва ли да правя някаква любовна игра някаква поза ще ми препоръчате ли?
какви презервативи да взема?
Питам защото съм сигурен че ще стане нещо а ние отдавна се закачаме - кога ще дойдеш да спиш у нас невинни прегръдки ръка на дупенцето от време на време и т.н. - обичаинте неща.
Отварям тази тема с въпроси за да съм сигурен че ще ме запомни с добро и ще си прекакраме добре :grin: :D
тъпо...
ако си търсиш с коя да си направиш кефа по - добре се обърни към некоя курвичка тя поне ще знае кво да прави.
Иначе хубави планове си правиш ама от къде си сигурен ,че ще станат не знам.
Другото което ти по - скоро искаш да си правиш кефа :razz: ама замисли се , в случай че стане няква грешка можеш ли да поемеш отговорност.
Сега може да ти се стори тъпо :) ма понатам може и да се замислиш за това нещо.
Иначе другите от форума с радост вероятно щи напишат какви презервативи да ползваш , какви пози и бла бла.
feelthebeat92
05-18-2009, 01:19
Човече, аз имам глава на рамената. Не съм пикла на 13, на която й се е доебало. Чувствам се готов и искам да й/ си подаря това изживяване, стига разбира се и тя да е навита.
Откъде ти хрумна, че искам само да я наеба и да приключа с нея. Ако беше така, щях ли да пиша тази тема?
Искам наистина да се насладим на момента, затова задавам и тези въпроси, за да е всичко перфектно.
Durex Classic
позата..мисионерска,защото става отръки
:)
Препоръчвам ти да свършиш преди това,за да си по-издръжлив. :)
Напълни и презерватива с вода след това,за да провериш дали не се е скъсал.Това е най-важното общо взето. :)
Успех!
ами почни с целувки и така нататък и почни лека по-полека да я расъбличаш (като не забравяш че трябва да е малко бавно :) а и себеси да събличаш или по хубаво тя тебе :) абе разбраме ко искам да ти кажа) :grin: успех брат това мога да кажа само ако ускаш да успееш ай да я целуваш по врата и леко да я хапеш :) ::: ::: :smt066
MetalZone
05-18-2009, 05:04
Почваш със страсни, но бавни целувки! Пусни ръката си в дейсвтие, пипай тук, там ест. пак бавно! След това почваш да я събличаш, докато я събличаш пак целуваш тук, там! Бъди наблюдателен и забележи рeaкциите и, тъй ще знаеш къде да обърнеш повече внимание... и всичко е точно... както казаха по-горе вземи си Durex Classic
ПС: Успех! : )
Ми въпроса е дали тя се чувства готова. Иначе най-лесно ще ти е да се гушкате и целувате (каквото правите обикновенно) ,и случайно да почнеш разсеяно да я събличаш.Ако иска ще те остави да продължиш ,ако не иска сам ще разбереш. :razz: :razz:
SpOrTs_GiRl
05-18-2009, 20:49
Съвет - не й предлагай, най-много да й убиеш желанието. Нещата стават от самосебе си. (:
BigFakeSmile
05-18-2009, 21:18
никво предлагане, както казаха, ще и убиеш желанието
почваш бавничко, но много страстно, ще се получат нещата
важно е и да бъдеш невероятно нежен :)
Carmen_Kass
05-18-2009, 22:16
никво предлагане, както казаха, ще и убиеш желанието
почваш бавничко, но много страстно, ще се получат нещата
важно е и да бъдеш невероятно нежен :)
+1
Ама и тя ли е девствена или не...всъщност мисля че това е най-важното.