View Full Version : Чудя се...
Sisito941
05-18-2009, 06:32
има едно момче.Той ме хареса и сега възлага надежди,че между нас ще се получи нещо.Чудя се как да му го кажа в прав текст това,че няма начин да сме заедно,така че да не ми се разсърди :( Имаме среща с него,разбрахме се да поговорим по въпроса,дайте предложение как да му кажа :)
"Сори пич,но между нас просто няма как да се получи нещо ..."
Толкова ли е трудно?! :-o
NeZaPoznat
05-18-2009, 07:02
"Сори пич,но между нас просто няма как да се получи нещо ..."
Толкова ли е трудно?! :-o
Това е гадно ! Така ще го накараш да се почувства зле и да загуби самочувствие, което ще го превърне в твой враг. не ти трябват хора, които те мразят - по-добре да имаш приятели. Не знам защо момичетата се отнасяте така с момчетата които са ви харесали а вие не. Техните чувства са толкова раними колкото и вашите. Не знам защо не изпитвате угризения като ги отрязвате така гадно. Ако стане обратното - плачете безутешно и пускате сърцераздирателни теми тук.
Според мен би могла да му кажеш, че е чудесно момче но в момента си имаш друг и обичаш другия. Да му обясниш, че не е редно да се виждате повече защото ще нараниш другото момче. Така хем ще си останете приятели - хем няма да го нараниш.
Това е моето предложение, а ти прави каквото искаш.
Просто му обясни съвсем нормално, няма смисъл да увърташ и лъжеш.
Просто му обясни съвсем нормално, няма смисъл да увърташ и лъжеш.
+
Sisito941
05-18-2009, 08:54
Благодаря на всички.Нямам нужда от отговори вече. :)
Няма как да му откажеш без да му стане кофти... казваш му го направо "Миии не ме кефиш и тва е... " :D :D 8)
NeZaPoznat
05-18-2009, 09:22
Няма как да му откажеш без да му стане кофти... казваш му го направо "Миии не ме кефиш и тва е... " :D :D 8)
Да ти се връща :D